>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Ekstraklasa / (31.08 Sobota)
Cracovia - Legia Warszawa (1.75) ✅ 0-1
Stawka: 100 PLN / PW: 175 PLN ! / Buk: Unibet !
Kurs na Legie wyśmienity! Dlaczego by go nie skorzystać. Po ostatnich słabych meczach w lidze czas w końcu wziąć się do roboty, bo rywale zaczynają uciekać. Cracovia ma jedną z najgorszych defensyw w lidze a dzisiaj trener Legionistów na pewno wystawi najmocniejszy skład. Sam piłkarz Kosecki powiedział, mecz ze Steau to już historia trzeba iść naprzód.. dzisiaj śmiało atakuję w gości, którzy bilans ze sobą mają obiecujący a, że ostatnie mecze w lidze to dwie porażki to dzisiaj role się odwrócą i Legia zakompletuje trzy oczka. Musi..​

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki za Sierpień.

Kupony podane: 31
Kupony trafione: 20
Kupony nietrafione: 11
Kupony zwrócone: 0

Suma stawek: 3970,00 PLN
Suma wygranych: 4503,82 PLN

Zysk/Strata: 533,82 PLN !
Yield: 13,45%

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - ATP - US Open / (5.09 Czwartek)
Murray Andy - Wawrinka, S (4.20) ✅ (4:6; 3:6; 2:6)
Stawka: 100 PLN / PW: 420 PLN ! / Buk: WilliamHill !
Over 3.5 Seta (1.60)
Stawka: 50 PLN / PW: 80 PLN ! / Buk: Unibet !

Mecz w którym faworyzowany przez bukmacherów jest Andy, ale w tym meczu tak jak pisałem wcześniej może zdarzyć się wszystko i z pewnością Stasiu tego meczu nie odpuści wiedząc co czeka go jeśli wygra ten mecz. Jeśli Szwajcar będzie kontrolował swoje podanie nie straci przy tym zimnej krwi to mecz może być w jego zasięgu. Ale spodziewam się długiej gry.. nie będzie to spacerek dla obu graczy. Andy będzie bronić tytułu, ale również będzie pod małą presją, bo Wawrinka swoje umiejętności posiada które, każdy zna.. Mecz z Djoko, rok temu był żywym przykładem jak nie wiele potrzeba by pokonać no1. Dziś pod wieczór Polskiego czasu możemy oglądać mecz pełen pasji w którym zawodnicy będą częstować nas piękną wymianą i dobrymi serwisami.
Co najlepsze w tym jest to, że do dzisiaj pamiętam mecz w Monte Carlo Stasia, z Andym.. Szwajcar nie dał mu żadnych szans, co prawda inna murawa na której czuje się lepiej chyba niż na hardzie.. ale dzisiaj wszystko zweryfikuje postawa obu graczy.
Więc prócz Stasia win można zagrać jeszcze over setowy.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - Finał Debel ATP - US Open / (7.09 / Sobota)
Paes L. / Stepanek R. - Peya A. / Soares B. (1.65) ✅ (6:1; 6:3)
Stawka: 180 PLN / PW: 297 PLN ! / Buk: Unibet !
http://www.youtube.com/watch?v=iHsdZ-9-MJA
Idę w ten debel bardzo śmiało i chyba kursu wyższego nie będzie. To jak zagrała para Radka, z Hindusem przeciwko bliźniakom budzi ogromny podziw. Sam byłem w szoku jak Hindus, niszczył swoich rywali ulubionym swoim skilem stop volley. To jak nimi pogrywał można było bić brawo na stojąco. Natomiast Radka nie zjadła presja przy serwisie na mecz i godnie serwował po win. Nie sądziłem, że bliźniaki po wygranym dość gładkim secie w pierwszej partii, tak zagrają w kolejnych. W trzecim secie było już 5-1 dla Radka i Paesa ale aż tak łatwo nie było. Wracając do meczu który będzie jutro. Jeśli Hindus będzie dalej utrzymywał swoją formę, którą prezentował w ostatnim meczu a Radek swój silny serwis, na środek linii który jest bardzo ciężko odebrać mogą ten finał spokojnie wygrać. Radek bardzo często stosuje kick serwis i mimo swoich lat wykonuję tę robotę bardzo ładnie. I chodź zawodnicy grali już ze sobą w Japonii to jutro spodziewam się rewanżu dla Czecha i Paesa. Rozumieją się znakomicie, nie próżnują jak się rozkręcają to już na dobre. Zobaczymy w meczu wiele ciekawych wymian, które można oglądać bez końca. Aż szkoda, że już debel dobiega końca ale jutro można jak ktoś nie jest pewny tego meczu zagrać za drobne. Stop volley Paesa i silny serwis Radka, będzie kluczem w tym meczu by osiągnąć wielki tytuł w Nowym Jorku. Mam nadzieje, ze po meczu również zaprezentują swój śmieszny taniec który podałem w filmiku.​

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Siatkówka / (7.09 / Sobota)
:siata: Polska - Niemcy (1.35) ✅ [25:19; 25:21; 25:19]
Stawka: 200 PLN / PW: 270 PLN ! / Buk: Unibet !
Polacy, po wczorajszym meczu są odpowiednio zmotywowani, by kolejny mecz przełamać na swoja korzyść. Pierwszy set wczorajszych rodaków nie wyglądał dobrze. Holendrzy dość solidnie kontrolowali serwisy i dość pewnie grali w pierwszej partii. Natomiast druga partia, już była odmieniona na korzyść Polaków, choć również było ciężko, to nasi nie stracili głowy. Trzecia partia, to już dominacja naszych, zagrali pewnie i agresywnie i Holendrzy stracili energię w której mogli chociaż popsuć jakiekolwiek ataki Polaków. Dzisiaj będą grali z Niemcami, z ekipą która nie jest regularna i wczoraj choć zagrali z Rosją, to Rosjanie nie dali im żadnych szans. Słaby serwis o bloku już nie wspomnę. Dziś myślę, że Polacy na swoich śmieciach będą dyktować warunki już w pierwszym secie, wygrywając go pewnie i bez problemu..​

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Primera Division / (14.09 / Sobota)
Villarreal - Real Madryt (1.72) [2-2]
Stawka: 120 PLN / PW: 206,4 PLN ! / Buk: Betclic !
Nie ukrywam, że czekam na ten mecz i kursy na Real, to dla mnie PROMOCJA. Którą z miła chęcią z korzystam. Real, wykupił od Tottenhamu jednego z najlepszych skrzydłowych na świecie i z pewnością będzie dziś wystawiony do składu i najlepiej jak by grał w podstawowym, bo chętnie zobaczę jak będzie przebiegała jego gra z CR7. Carlo Ancelotti przychodząc do Madrytu z Londynu powiedział jasno i przejrzyście na konferencji prasowej &#39;&#39; Przyjechałem tu zdobyć najwięcej trofeów na koncie Realu, mamy potencjał, mamy silną drużynę i teraz tylko trzeba dużo pracować aby osiągnąć z tego wysokie cele. &quot; Podpisuję się pod tym, choć wielka szkoda, że stracili Ozila.. przez głupie kłótnie.. Cóż polityka klubu. Wracając jeszcze raz do meczu, mimo że Real jedzie w delegacji, to Villarreal nie ma zbytnio dużo szans, na wygranie tego meczu, patrząc chociażby na zawodników i to że Real gra na wyjeździe nie powinno mieć wielkiego znaczenia. Liczę na wygranie Realu, skromnie co prawda bo oni na wyjazdach mimo, słabszego rywala mając nie strzelają dużo ale mecz wygrać powinny na spokojnie. Stawiam na Real. Hala Madrid!​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB - Baseball / (15.09 / Niedziela)
:baseball: Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs (1.57) ✅ (2:1)
Stawka: 195 PLN / PW: 306,15 PLN ! / Buk: Sportingbet !
Po wczorajszej porażce Piratów, jednym runem z Cubs, wydawać się mogło, że kiedy zdołali zremisować w meczu kiedy dostawali 0:3, a nawet wychodząc na prowadzenie 4:3, że mają ten mecz pod kontrolą i że powoli zaczynają kontrolować przebieg spotkania. Natomiast tak się nie stało i Cubs, wygrało 5:4. Piraci poczuli się zbyt pewnie w końcówce i zlekceważyli rywali, ale dziś z pewnością wyciągnęli odpowiednie wnioski. Miotacz Baker (0-0) z Chicago wraca po kontuzji i raczej nie będzie to dla niego łatwe zadanie, przechylić mecz na swoja korzyść w tym wygranie całej ekipy Cubs. Dzisiaj nocą widzę również więcej śmiałości w grze zawodnika McCutchen&#39;a, który według mnie jest najlepszy w całej ekipie z Pittsburgha. Dzisiaj zobaczymy na pewno od samego początku sporo runów (tak myślę) i to właśnie gospodarzy pokazując wyższość nad rywalem, który wczoraj skromnie wygrał, a patrząc na formę jaką prezentują goście, nie należy się zachwycać. Stawiam na gospodarzy.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:baseball: Atlanta Braves - San Diego Padres (1.53) ✅ (2:1)
Stawka: 190 PLN / PW: 290,7 PLN ! / Buk: Sportingbet !
Braves, podobnie jak mój poprzedni typ, wczoraj przegrali niespodziewanie z ekipą, która bardzo słabo wychodzi w delegacjach i choć wczoraj podnieśli wysoko poprzeczkę, przegrywając 0:3, to dali taki popis, w 7 i 8 zmianie, że Atlanta, nie miała już co zbierać, bo wydawało jej się, że mecz maja w zasięgu i go spokojnie wygrają. Natomiast, Padres nie zamierzała stać w miejscu i walczyła do końca i to jej poskutkowało. Dziś widzę natomiast, rewanż i to właśnie górą będzie zespół z Atlanty.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:baseball: Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs (1.53) ✅ (3:2)
Stawka: 190 PLN / PW: 290,7 PLN ! / Buk: Sportingbet !

Dzisiaj pewnie, zaufam po raz drugi Piratom, którzy wczoraj wywalczyli swoje zwycięstwo na swoich śmieciach. Choć mecz do łatwych nie należał, aczkolwiek wydawać się mogło że ten mecz nie kontrolują i go przegrają, lecz podnieśli wysoko poprzeczkę i zgarnęli zwycięstwo. Dziś znowu spotkanie z Chicago, z drużyną która w delegacjach spisuję się marnie i nie zbyt solidnie. Natomiast, u gospodarzy dziś Liriano miotacz, który ma dość obiecujące wyniki i choć będzie od samego początku utrudniał przeciwnikom odbicie piłek to myślę że dziś znowu to gospodarze wyjdą ogromną ręką. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że Chicago na cały sezon ma 572 zdobyte RUN&#39;s w tym Piraci tylko o 5 więcej. Nie mniej jednak będzie to na pewno zacięte spotkanie, mimo że Miotacz Piratów ma lepsze wyniki niż zawodnik gości, który będzie dzisiaj grał. W tym meczu niewątpliwie liczę jeszcze na jednego z bardzo utalentowanych zawodników gospodarzy, McCutchen&#39;ea który bardzo dobrze sobie radzi pod presją i kiedy trzeba zdobywać punków. Mimo, że kurs dla niektórych może nie jest obiecujący to biorę ten bet i śmiało w niego wchodzę..​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Primera Division / (15.09 / Niedziela)
Malaga - Vallecano / over 2.5 (1.80) ✅ [5:0]
Stawka: 160 PLN / PW: 288 PLN ! / Buk: Unibet !
Mimo bardzo słabego początku sezonu dla Malagi, nie oznacza to, że oni wpadają w kryzys, w którym ciężko będzie im się odnaleźć. Dzisiaj na swoich śmieciach będą gościć zespół, który bardzo słabo zachowują się w obronie, bywa tak, że mają luki w obronie i przeciwnik chwyta okazję do strzelania goli. Malaga, na swoich śmieciach z rywalami z Rayo, wygląda bardzo poprawnie i mimo że nie będą mogli zlekceważyć rywali to jeśli podejdą do tego spotkania dość agresywnie i od pierwszych minut będą atakować, to polecą bramki. Malaga znana jest z tego, że grając na swoim boisku często strzelają dwa gole, w pierwszej połowie, a w drugiej żeby uzupełnić formalności dobijają trzecią. Nie twierdzę że Rayo, w tym meczu jest bez szans ale Malaga ma solidniejszych graczy i mecz wygrają myślę na spokojnie ale z overem takowym jaki postawiłem. Może zobaczymy w pierwszej jedenastce Paragwajczyka Roque Santa Cruz, który może dużo dziś zamieszać, pod warunkiem że będzie grał od pierwszych minut. Stawiam na over.​

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Champions League / (17.09 / Wtorek)
Manchester United - Bayer Leverkusen (1.72) ✅ (4:2)
Stawka: 155 PLN / PW: 266,6 PLN !
Van Persie strzeli (1.90) ✅ Amazing goal !
Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN ! / Buk: Unibet !
Kurs, na Czerwone diabły, zadowalający i grzechem byłoby to puścić. Manchester, odkąd ma nowego trenera, nie grają jakoś specjalnie obiecująco, bo co dopiero się rozkręcają to musi trochę potrwać, ale jutro już pierwszy mecz Ligi mistrzów na swoim Old Trafford, w którym będą gościć zespół z Niemiec. Bayer Leverkusen, ma bardzo silną defensywę, jak się tak dobrze przyjrzę, to nawet można stwierdzić, że w tym meczu, będzie ciężko ale z pewnością w tym meczu będzie już najmocniejszy skład United, zagra na pewno od pierwszych minut Nani, który ostatnio pauzował. Możliwe, że zobaczymy również Kagawę, od pierwszych minut. Liczę najbardziej na Robina, który mimo swoich &#39;&#39;lat&#39;&#39; gra na najwyższym poziomie i choć to jest jedyny zawodnik, którego lubię w Manchesterze, w tym meczu na pewno będzie wyznaczał swoje cele. Leverkusen w tym meczu również zagra w swojej najlepszej jedenastce, ale na tak trudnym terenie będzie im równie ciężko o remis, jak o i wygraną. Stawiam na United, pewnie i liczę na Robina, że w pierwszej kolejce Ligi Mistrzów, ustrzeli bramkę.​

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis - WTA / (20.09 / Piątek)
King V. - Zheng J. (1.50) ⛔ (3:6; 7:5; 6:3)
A. Radwańska - V. Dushevina (1.07) ✅ (6:2; 6:0)
Ako: 1.62 / Stawka: 130 PLN / PW: 210,6 PLN ! / Buk: B365 !

To jak gra Chinka na tym turnieju budzi we mnie ogromny podziw i szacunek. W pierwszej rundzie, miała 0:5 w plecy w secie a zdołała wygrać 7:5! Niezwykle ambitna i waleczna zawodniczka, z którą bardzo ciężko się gra, a rywalki które mają przełamanie, nie czują się zbyt pewnie że ten mecz mają w zasięgu. Po Chince ani trochę nie widać, nawet w meczu kiedy przegrywa seta, a nawet jak te 5 gemów z rzędu, że ten mecz może jej nie pójść. Spodziewam się znowu przełamań które Amerykanka - rywalka w tym meczu z pewnością jakieś odniesie, ale kluczem tego meczu będzie ważna psychika, a niewątpliwie Chinka ma jej zanadrzu. Natomiast o Iśce nie będę się rozpisywać, gładka wygrana nie ma opcji żeby ten mecz przegrała. Rywalka, bez serwisu i słaby return, Skromne 2:0 dla Agi myślę lekko. Bo wygrać to raczej bez szwanku powinna. ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna &amp; Tenis / (21.09 / Sobota)
Mahut N. - Simon G (1.50) ✅ (3:6; 6:7)
Schalke - Bayern Monachium (1.54) ✅ [0:4]
Ako: 2.31 / Stawka: 140 PLN / Buk: 323,4 PLN ! / Buk: Unibet !

No to dzisiaj można śmiało pobierać Simona, który na twardych kortach czuję się dość pewnie. Wspaniale returnuje gra spokojnie i z głową. Mimo że nie posiada jakiegoś konkretnego serwisu to w wymianach jest lepszy od Mahuta.
Z Querreyem też dość łatwo mu to przyszło i zagrał mecz bardzo precyzyjnie przełamując amerykańca w którymś gemie pierwszego seta, do zera!
Świadczy o tym jednak, że turniej w swoim kraju traktuje bardzo poważnie i nie ma czasu na przelewki. Natomiast Mahut, według mnie w tym meczu dużo nie wskóra, co prawda znają się nie od dziś ale nie wróże mu dobrych wyników w tym meczu zwłaszcza, że takich atutów jakie posiada Simon, Mahut nie posiada. Drugi typ. Bayern, musi udowadniać z meczu na mecz, że to właśnie oni są Mistrzami Niemiec i to oni będą znowu walczyć o ten tytuł w tym sezonie. Mając tak silny arsenał zawodników jaką posiada Guardiola, musi wdrażać mnóstwo ciekawych taktyk, aby Bayern mógł zdobywać swoje cele. Dziś wybierają się do Gelsenkirchen gdzie rywale będą próbowali jak ile mają sił w nogach gościom, ale wydaje mi się jednak że w tym meczu to właśnie goście będą dyktować warunki. Robben w gazie, zawodnik co mecz mnie miło zaskakuje i dziś jego lewa franka z pewnością będzie &#39;&#39;czyszczona&#39;&#39; przez jego wspaniałe dryblingi. Idę śmiało w gości, którzy ten mecz mimo że do łatwych nie będzie należał, mimo wszystko to wygrać jedną bramką lub dwiema powinni na luzie.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Premier League / (22.09 / Niedziela)
Manchester City - Manchester United / Obie strzelą gole (1.73) ✅ [4-1] Brawo City!
Stawka: 140 PLN / PW: 242,2 PLN ! / Buk: Unibet !

Dzisiaj święto w Manchesterze! Derby. City vs United. Obie ekipy w prawie najsilniejszych jedenastkach. Niestety United zagra bez Robina Van Persie, który według mnie jest teraz najlepszym graczem Czerwonych Diabłów. W jego miejsce zobaczymy Welbecka. Natomiast do bardzo przyzwoitej formy wrócił Rooney i w meczu o taką stawkę i w takich spotkaniach potrafi strzelać bramki. Będzie to klasyk gigantów, w której żadna z drużyn nie będzie się oszczędzać. Nani znowu na ławce, zupełnie nie rozumiem trenera United, ale jeśli woli sobie utrudniać, niech sobie utrudnia. W zespole gospodarzy zobaczymy w podstawowym składzie Negrego i Navasa. Niewątpliwie na tych dwóch graczy liczę, że będą dużo stwarzać sytuacji pod bramką De gea. Już rywalizowali między sobą w Lidze Hiszpańskiej i bramkarz De gea niejednokrotnie wtedy wyciągał piłkę z siatki przez właśnie tych dwóch graczy. Dziś widzę podobny &#39;&#39;rachunek&#39;&#39; Liczę na dobre spotkanie, na grad goli przede wszystkim i co najważniejsze, dużo ciekawych parad golkiperów.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - WTA - Tokyo / (23.09 / Poniedziałek)

Carla Suarez Navarro - Madison Keys (1.60) ⛔ co za panna.. sprzedała mecz i tyle!

Stawka: 100 PLN / PW: 160 PLN ! / Buk: Betclic

To startujemy z kolejnym turniejem i idę w stronę Hiszpanki. Nie ma co się zbytnio na temat jej analizy rozwodzić. Niebywale ambitna zawodniczka, mając silny bekhend potrafi sprawić wiele kłopotów rywalkom. Ma to do siebie, że walczy o każdą piłkę i każdy punkt traktuje jak na wagę złota. Dużo przełamuje, ale jedyny najważniejszy mankament u niej jest taki, że czasem bardzo długo wchodzi w mecz. Lecz rywalka jak najbardziej do ogrania.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Siatkówka &amp; Tennis - WTA / (24.09 / Wtorek)

:siata: Włochy - Holandia / -1,5 Włochy (1.55) ✅
Azarenka V. - Williams V. (1.14) ⛔ Sędzina wypaczyła wynik meczu, ten turniej to jedna wielka pomyłka.

Ako: 1.77 / Stawka: 120 PLN / PW: 212,04 PLN ! / Buk: Unibet !

Bez jakiejś konkretniejszej analizy dziś bo czasu brak. Włosi grają z Holandią i muszą spokojnie wygrać by mieć kolejny awans zapewniony. Aza, wiadomo gra z siostrą Williams która wiele psuje ale i nie wolno jej lekceważyć i liczę, że znowu zobaczymy po meczu Wikę z wyjętym językiem kwitując wygranie pierwszej rundy ;).

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Siatkówka - EuroVolley / (25.09 / Środa)
:siata: Niemcy - Bułgaria / Bułgaria +1,5 / (1.45) ✅ [30:28; 25:27; 22:25; 20:25]
Stawka: 150 PLN / PW: 217,5 PLN ! / Buk: Unibet !

Chyba nikt się nie spodziewał scenariuszu w dzisiejszym meczu Polaków którzy wygrali dość pewnie pierwsze dwa sety, żeby potem umoczyć całe spotkanie, po zaciętym boju. Cóż, to jest piękne w sporcie, kiedy można widzieć walkę w obu ekipach i wiesz, że to co robią to robią na dwieście procent. Nie ma co dmuchać na zimne, ale Bułgarzy udowodnili dzisiaj jak mogą się zmobilizować kiedy mecz nie jest pod ich dyktando. Meczu niestety nie oglądałem ale widziałem skróty i to co wyrabiał Cwetan Sokołow wróży jednak wiele w kolejnym meczu którym waga będzie półfinał. Najlepszy gracz na boisku który swoim piekielnie mocnym serwisem potrafi naprzykrzyć rywalom nie lada trudne piłki do odbioru. Todor Aleksijew również będzie miał wiele znaczenie jak zagra w tym meczu i po wygranym meczu z Polska również jest w pełni naładowany energią aby przechylić mecz na swoją korzyść. Salparov również poprawił się w przyjęciu i jeśli podtrzyma formę z ostatniego meczu to myślę, że na Niemców będzie łatwy sposób aby zgarnąć awans. Ale zaraz, zaraz.. ja jednak będę ostrożniejszy i idę w kierunku +1,5 na Bułgarię z racji tego, że to jest kolejny bardzo ważny mecz, Niemcy mimo tego grają jak grają.. ale lekceważyć ich nie wolno lecz myślę że i tak na tak silną Bułgarię po tym co pokazała dziś mogą jedynie marzyć o kolejnym awansie.. Ale mimo wszystko idę w stronę takową i liczę że tak też będzie. Kurs może nie jest jakiś obiecujący ale mi tam pasuje.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis - WTA - Tokyo / (26.09 / Czwartek)

Kerber A. - Radwanska A. (1.45) Brawo Aga, wielki mecz! ;)

Stawka: 155 PLN / PW: 224,75 PLN ! / Buk: Unibet !

No to kurs w miare klarowny jak na naszą Rodaczkę i wypadałoby coś iść w jej kierunku. Poprawiła serwis jest bardziej agresywniejszy i w defensywie również widać większą poprawę. Nie psuję głupich punktów, nie ma dużo niewymuszonych błędów i jeśli będzie zachowywała zimną krew do końca to mecz jest w jej zasięgu. Natomiast Angelika, ma bardzo silną lewą rękę i może Aga wszystkiego nie wybronić.. ale psychika w tym meczu będzie bardzo ważna. Kerberówna może znowu na korcie wydziwiać i popełniać przy tym bardzo chaotyczne błędy a wtedy Isia to wykorzysta. Stawiam jej czysty win, myślę że warto.​

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis - Challengers - ATP Challengers Orleans / 26.09 / Czwartek
Marc Gicquel - Radek Stepanek (1.25)
Michael Berrer - Michael Llodra (1.30)
Nicolas Mahut - Illya Marchenko (1.27)
Wszystko ładnie siadłoby, gdyby nie Mahut i jego piekielne podanie ;)
Ako: 2.07 / Stawka: 115 PLN / PW: 237,33 PLN ! / Buk: Betsson !

Tripel, ale na analizę już czasu brak.​

Otrzymane punkty reputacji: +7
Do góry Bottom