F
3,5K
A Kuwejt pokazał że można grać praktycznie od początku meczu z lotnym bramkarzem.I do przerwy prowadzili 4-1,Egipt oddał 2 celne strzały w tej części meczu.Bez jaj ale ten bramkarz to i na 16 nie wyglądał a właśnie strzelił bramkę ????
Bardzo fajny mecz Wysp Salomona.Grali mądrze i wyglądali solidnie na tle Gwatemali która chyba mecz wygrała już w szatni przed wyjściem na parkiet.
Gwatemala pokazała również jak nie powinno się grać z wycofaniem bramkarza ????
Samemu udało mi się znaleźć: http://www.uefa.com/futsaleuro/season=2014/matches/round=2000394/match=2010964/index.htmlMam mteż prośbę, dziś też w FUTSALU są kwalifikacje Mistrzostw Europy, ktoś ma może stronke, gdzie poadzą dzisiejsze wyniki? Głównie chodzi mi o Gibraltar - San Marino, ale inne też się przydadzą.
Jest to mój pierwszy post na tym forum .Więc proszę o wyrozumiałość.
Finał ligi brazylijskiej, mecz rewanżowy play-offów. Intelli Orlandia w pierwszym meczu wygrał na wyjeździe z Garcą Umbro 2-1 i teraz w rewanżu musi tylko obronić zaliczkę.Za gospodarzami przede wszystkim przemawia własny atut boiska na ,którym bardzo rzadko przegrywają,H2H na korzyść Orlandii 4-1-0. Jeśli gospodarze dzisiejszego spotkania wyjdą z takim nastawieniem jak do meczu wyjazdowego to jestem spokojny o wynik tego meczu.