Gdyby Włosi zajeli 2 miejsce to chętnie bym się w takiego cudaka zabawił. Ale Makarony zlały Azerbejdżan i Hiszpania pokonując słabiutkich Czechów uniknie ich ćwierćfinale. Przy tym remisie od 3-3 w górę trzeba by było liczyć klasyfikacje fair play, żeby ustalić zwycięscę grupy, więc wszystko wskazuje na izzy win Hiszpanów.
Przedostatnie zdanie Twojego posta mówi wszystko. Jak dla mnie Portugalia to zupełnie inna liga. Może ktoś znajdzie bet na to, że Ukraina NIE STRZELI gola, to bym wchodził, ewentualnie under w całym meczu. Póki co bardzo obiecujące bety z mojej strony...Moim zdaniem obie ekipy łatwo wejdą do półfinałów. Ukraina strasznie słaba. Z Rumunią nie pokazali nic wielkiego, z Belgią kompletna katastrofa i jakoś się skończyło 0-0. Ukraińcy strasznie męczą się w ataku pozycyjnym i popełniają sporo błędów w rozegraniu. Na bardzo dobrym poziomie bramkarz, ale na Portugalie to jest stanowczo za mało. Nawet o handi bym się tu może pokusił. Między Rosją i Rumunią przepaść, pewniaczek na podbicie AKO.
Zgoda, Mammarella kapitalnie gra na tym Euro. Co wyprawiał w meczu z Azerami to bajka. Azerowie tyle strzałów oddali, słupki były a on w swoje urodziny nie skapitulował, ba nawet gola strzelił jeszcze. Jest to dobry bramkarz, ale nie zgadzam się, że Gustavo mocno mu ustępuje, co to to nie. Bo Gustavo w lidze rosyjskiej jest najlepszym bramkarzem, na MŚ przed rokiem w Tajlandii także spisywał się kapitalnie, dzieki niemu Dinamo Moskwa osiąga dobre wyniki w UEFA Futsal Cup. Bramkarze obaj są kapitalni.
Ale mi bardziej chodzi o to co dzieje się na tym turnieju. A prawda jest taka, że Rosja grała 2 "normalne" mecze i w obu jest się o co przyczepić do Gustavo. Z Hiszpanią ostatniej bramki, mimo biernej postawy obrony, puścić nie miał prawa. I ten błąd mógł kosztować Rosję awans, ale nie gdybajmy. Przy goly Lina też dało się zdecydowanie lepiej zachować, bo jednak to było uderzenie z bocznego sektora. O ile dobrze pamiętam mecz z Portugalią to tam też sztuka na jego konto była. Dla mnie obsada bramki zdecydowanie na plus dla Makaronów.Zgoda, Mammarella kapitalnie gra na tym Euro. Co wyprawiał w meczu z Azerami to bajka. Azerowie tyle strzałów oddali, słupki były a on w swoje urodziny nie skapitulował, ba nawet gola strzelił jeszcze. Jest to dobry bramkarz, ale nie zgadzam się, że Gustavo mocno mu ustępuje, co to to nie. Bo Gustavo w lidze rosyjskiej jest najlepszym bramkarzem, na MŚ przed rokiem w Tajlandii także spisywał się kapitalnie, dzieki niemu Dinamo Moskwa osiąga dobre wyniki w UEFA Futsal Cup. Bramkarze obaj są kapitalni.
To tak na marginesie,a over oby wszedł bo sam się będe na overki czaił na LIVE Pozdr!