>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Futsal

zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Już dziś rozpoczynają się Mistrzostwa Świata w piłce halowej kobiet. Turniej odbywa się na Filipinach.
Jest to pierwszy turniej kobiet więc bardzo dużo niewiadomych. Mimo wszystko spróbujemy coś wykombinować.

Maroko vs Argentyna 0:6

Pierwsze spotkanie na MŚ.
Maroko to 31 drużyna w rankingu natomiast Argentyna plasuje się na 6 pozycji a więc należy do ścisłej czołówki.
Z tego co wyszukałem w tym roku Maroko rozegrały 2 spotkania towarzyskie z Polską gdzie uległy 0:6 i 1:4.

Argentyna -1,5 I połowa 1,8
powyżej 4,5 1,45
powyżej 6,5 2,55

Filipiny vs Polska 0:6

Filipinki są gospodyniami tego turnieju i pewnie tylko dlatego tutaj grają. W sumie nie wiem o nich nic. Jedynie, że zajmują dopiero 63 miejsce w rankingu. Polki zajmują 14 miejsce w rankingu a awans przypieczętowały dopiero na 17 sekund przed końcem gdzie wyrównały w meczu z Finkami.
Jak już wyżej napisałem Polki grały 2-krotnie z Maroko pokonując je. Przed turniejem grały 2 mecze sparingowe - pokonały 5:1 Kanadę i zremisowały 1:1 z Iranem, który jest dużo wyżej notowanym zespołem niż Filipiny. Są nawet wyżej niż Polki.
Gdzieś wyczytałem, że Filipinki skupiają się na grze ofensywnej więc myślę, że w obronie będą strasznie słabe.

Polska -4,5 1,6
powyżej 5,5 1,35
powyżej 7,5 2,4

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1555
zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dziś kolejne 2 spotkania - Wczoraj wyszło to całkiem przyzwoicie, szkoda braku gola w meczu Argentynek bo miały sporo czasu, Maroko grał w IIgiej połowie często z bramkarką w polu co dało szansę na bramkę jednak nie strzeliły.

Kolumbia vs Kanada 2:0 Zaledwie, szkoda bo Kolumbijki miały wiele okazji

Kolumbia zdecydowanym faworytem w tym meczu, będę mocno zdziwiony jeśli nie wygrają tego meczu kilkoma bramkami.

Kolumbia -1,5 I połowa 1,5
Kolumbia -4,5 1,65
Kolumbia strzeli +5,5 1,7
powyżej 7,5 2,55

Hiszpania vs Tajlandia 5:2

Hiszpanki to jedne z głównych faworytek do wygrania całego turnieju wraz z Brazylijkami. Moim zdaniem padnie tutaj sporo bramek bo i Tajlandia potrafi grać w halówkę - są wyosko w rankingu.
Liczę przede wszystkim na bramki po stronie Hiszpanek a jeśli Tajki coś dorzucą to jeszcze lepiej.

powyżej 2,5 I połowa 1,5
powyżej 6,5 1,6
powyżej 7,5 2,4

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom