>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Futsal

zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Już dziś rozpoczynają się Mistrzostwa Świata w piłce halowej kobiet. Turniej odbywa się na Filipinach.
Jest to pierwszy turniej kobiet więc bardzo dużo niewiadomych. Mimo wszystko spróbujemy coś wykombinować.

Maroko vs Argentyna 0:6

Pierwsze spotkanie na MŚ.
Maroko to 31 drużyna w rankingu natomiast Argentyna plasuje się na 6 pozycji a więc należy do ścisłej czołówki.
Z tego co wyszukałem w tym roku Maroko rozegrały 2 spotkania towarzyskie z Polską gdzie uległy 0:6 i 1:4.

Argentyna -1,5 I połowa 1,8
powyżej 4,5 1,45
powyżej 6,5 2,55

Filipiny vs Polska 0:6

Filipinki są gospodyniami tego turnieju i pewnie tylko dlatego tutaj grają. W sumie nie wiem o nich nic. Jedynie, że zajmują dopiero 63 miejsce w rankingu. Polki zajmują 14 miejsce w rankingu a awans przypieczętowały dopiero na 17 sekund przed końcem gdzie wyrównały w meczu z Finkami.
Jak już wyżej napisałem Polki grały 2-krotnie z Maroko pokonując je. Przed turniejem grały 2 mecze sparingowe - pokonały 5:1 Kanadę i zremisowały 1:1 z Iranem, który jest dużo wyżej notowanym zespołem niż Filipiny. Są nawet wyżej niż Polki.
Gdzieś wyczytałem, że Filipinki skupiają się na grze ofensywnej więc myślę, że w obronie będą strasznie słabe.

Polska -4,5 1,6
powyżej 5,5 1,35
powyżej 7,5 2,4

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1555
zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dziś kolejne 2 spotkania - Wczoraj wyszło to całkiem przyzwoicie, szkoda braku gola w meczu Argentynek bo miały sporo czasu, Maroko grał w IIgiej połowie często z bramkarką w polu co dało szansę na bramkę jednak nie strzeliły.

Kolumbia vs Kanada 2:0 Zaledwie, szkoda bo Kolumbijki miały wiele okazji

Kolumbia zdecydowanym faworytem w tym meczu, będę mocno zdziwiony jeśli nie wygrają tego meczu kilkoma bramkami.

Kolumbia -1,5 I połowa 1,5
Kolumbia -4,5 1,65
Kolumbia strzeli +5,5 1,7
powyżej 7,5 2,55

Hiszpania vs Tajlandia 5:2

Hiszpanki to jedne z głównych faworytek do wygrania całego turnieju wraz z Brazylijkami. Moim zdaniem padnie tutaj sporo bramek bo i Tajlandia potrafi grać w halówkę - są wyosko w rankingu.
Liczę przede wszystkim na bramki po stronie Hiszpanek a jeśli Tajki coś dorzucą to jeszcze lepiej.

powyżej 2,5 I połowa 1,5
powyżej 6,5 1,6
powyżej 7,5 2,4

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1556
zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Argentyna vs Polska 3:2

Bardzo ciężko będą miały Polki w tym meczu o punkty. Nie ukrywam, że moim faworytem jest zdecydowanie Argentyna. Obie drużyny w I kolejce wygrały swoje mecze 6:0.
Argentyna to 6 siła w Futsalu kobiet, Polska to 14 siła - jeśli chodzi o ranking.
W tym roku z takich ważnych wyników Argentyna przegrała z Brazylia 0:3, gdzie Brazylijski to nr 1 czy choćby zremisowały 1:1 z Kolumbia 8 w rankingu.
Polki przegrały z Hiszpankami 0:5 - 2 siła na świecie czy choćby remis 2:2 z Finkami (17), porażka 0:1 z Chorwacją (41) czy remis 1:1 z Czechami (45).

Argentyna 1,5
Polska strzeli poniżej 2,5 1,5

Filipiny vs Maroko 2:3

W tym meczu według bukmacherów zdecydowanym faworytem jest Maroko. Ja jednak uważam, że zbyt mocno są faworyzowane.
Filipinki grają i siebie, przegrały w I meczu z Polską 0:6 ale w Azji potrafiły przegrać tylko 0:1 z Iranem (9) czy zremisować 3:3 z Uzbekistan (25).
Maroko takim samym wynikiem przegrały z Argentyna. Są to mistrzynie Afryki ale jak zobaczyłem, że w finale pokonały Tanzanię 3:2 to wiem, że poziom w Afryce jest straszny.
Według mnie ten mecz będzie zacięty.

Filipiny +2,5 1,75
Filipiny +1,5 2,55
Maroko strzeli poniżej 4,5 1,75
poniżej 5,5 2,7

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3567
B 64,8K

bunio

Użytkownik
troche mnie zmartwiles ta analiza na nasze, bo ja dalem z dnb patriotycznie, ale zeby nie bylo to kurs mnie skusil i ja znow szukalem pewnie blednie poparcia do tego typu w faktach i tez cos tam niby znalazlem w wynikach innych spotkan takich jak Argentyna Włochy 1-4 (1-2) , Kanada 4-2 (1-1) , a Polska z kanada 5-1 (3-0) i dwa sparingi z Portugalia przegrywane w podobnym stosunku co argentyna z Włochami 2-4 i 1-3 ( portugalia to lepszy poziom niz Wloszki) plus to, ze to kobiety a tu nigdy nic nie wiadomo do konca na zblizonym poziomie tym bardziej na pierwszej imprezie tego typu , stawka spora , bo wygrana omija Hiszpanie w 1/4 , a tam pewne baty, zaufam naszym i to @3.65 dnb wzialem moze bedzie podwojna radosc po meczu
ten sport tez jest specyficzny i nie zawsze wygrywa lepsza ekipa chyba nawet czesciej niz w normalnej kopanej w zblizonym poziomie, wiec kto wie ...zeby nie bylo to sie nie znam i pewnie mnie wyjasnia oby jak najpozniej to moze da sie jakas kontre
licze na to, ze 14 z 6 w lidze nie raz potrafila wygrac :)

zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Oczywiście, że tak. Bo takie wyniki padały jednak to były mecze towarzyskie przed MŚ. Polki też pokonywały Maroko jak dobrze pamiętam 4:1. Ja na Futsalu kobiet też się nie znam aż tak bardzo więc wiesz - to tylko moje zdanie a może być tak, że Polska ten mecz wygra 🙂
Ja bardziej skupiałem się i szukałem wyników np kwalifikacji do MŚ gdzie Polki grały i awansowały bardzo szczęśliwie strzelając Finlandii bramkę na 2:2 na podaje 17 sekund przed końcem. Wyniki Argentyny patrzyłem w Copa Ameryka (bodajże to było) oczywiście z tego roku .
Powodzenia 🙂

zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Kanada vs Tajlandia 3:6

Tajlandia to bardzo dobry zespół należący to ścisłej czołówki - Oczywiście na papierze Brazylia, Hiszpania i Portugalią wydają się poza zasięgiem jednak nie takie rzeczy widział sport.
W pierwszym meczu Tajlandia przegrała właśnie z Hiszpanią 2:5 gdzie Tajki grały naprawdę solidnie jak na taki zespół z którym się mierzyły.
Kanadyjki przegrały 0:2 z Kolumbią ale według mnie to był najniższy wymiar kary. Oczywiście Kanada miała swoje okazja i mogły wykorzystać z nich chociaż 1 czy 2 okazje.
Kanada w tym meczu jeśli będzie przegrywać to musi w II części zaryzykować i grać bez bramkami - przegrane pierwsze spotkanie będzie od nich tego wymagać bo w ostatniej kolejce grają z Hiszpankami.
Moim zdaniem jeśli Tajki będa wygrywać to pod koniec mogą odjechac dlatego również zaryzykuję i pójdę w -3 bo muszą odrabiać bramki. W tym momencie mają -3, Kolumbia +2 a ostatni mecz bezpośredni będzie meczem która drużyna wyjdzie z grupy.

Tajlandia 1,4
Tajlandia -2,5 2,3
powyżej 4,5 1,5

Hiszpania vs Kolumbia 5:1

Kolumbia +4,5
1,45
powyżej 5,5 1,5
Kolumbia strzeli =1,5 2,55

Jasna sprawa, że to Hiszpanki są faworytem ale czy rozbiją dziś rywalki minimum 5 bramkami? Kolumbia gra bardzo solidnie. Ja ich porównuję poziomem mniej więcej to Tajlandii.
Skoro Tajlandia potrafiła wykorzystać błędy Hiszpanek i strzelić 2 gole to Kolumbia także może to zrobić a kurs jest zachęcający.
Im więcej bramek strzeli Kolumbia tym powinniśmy oglądać więcej bramek w meczu bo Hiszpanki swoje powinny strzelić.
Moim zdaniem czeka nas bardzo ciekawe spotkanie - oby nie underowe!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2473
zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Iran vs Włochy 1:3

Wcale nie powiedział bym, że Włoszki są w tym meczu aż takim faworytem. Obie drużyny dość zbliżone poziomem - Iran wcale nie odstaje aż tak, żeby dawać kurs prawie 5!
Mecz o awans, remis daje awans Włoszkom.

Iran 4,25
Iran strzeli +2,5 2,7

Ostatnia edycja:
adik1992 877,2K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Panama - Brazylia o5,5 1 połowa @1,88 0:7
STS

Brazylijki z awansem z 1 miejsca, Panama odpada po fazie grupowej. spotkanie jednej z najlepszych o ile nie najlepszej ekipy na całym turnieju z jedną z najgorszych. Panama z Włoszkami 0:17, z Iranem 2:6. Brazylia natomiast 4:1 z Iranem i 6:1 z Włoszkami. Nie liczę na bramki Panamy, bo okazji nie powinny mieć za wiele, więc wszystko będzie zależeć od tego jak podejdą do tego meczu Brazylijki. Liczę, że będą chciały sobie postrzelać, bo od fazy pucharowej może nie być tak łatwo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1996
zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Argentyna vs Kolumbia

Przed nami ćwierćfinały.
Zaczynamy od wyrównanego moim zdaniem pojedynku. Obie drużyny z Ameryki.
Argentyna wygrała swoją grupę z kompletem zwycięstw - 6:0 z Maroko, 3:2 z Polską i 5:1 z Filipiny.
Kolumbia miała zdecydowanie trudniejsza grupę gdzie zajęła 2 miejsce.
Wygrały 2:0 z Kanada, przegrały 1:5 z Hiszpania i w decydującym starciu wygrały 4:1 z Tajlandia.
Moim zdaniem dużo za duży kurs na Kolumnie...
W tym roku obie drużyny spotkały się w Copa America gdzie padł remis 1:1. W rankingu obie ekipy bardzo zbliżone miejscem.

Kolumbia (A) 5,8

Hiszpania vs Maroko

Tutaj zwycięzca jest tylko jeden i będą nimi Hiszpanki.
Komplet zwycięstw w ciężkiej grupie 7:0 z Kanada, 5:1 z Kolumbia i 5:2 z Tajlandią.
Maroko już sensacyjnie awansowały do ćwierćfinału gdzie pokonały Olki w decydującym starciu. Dostały 6 bramek od Argentyny. Więc jeśli tylko Hiszpanki będą chciały to na luzie wbija.

Hiszpania strzeli +5,5 1,65

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom