na pewno co do pkt na full tilt to za szybko one nie leca, chyba ze w 3h ale na stawkach 5/10$:] badz hu za 100$ ciagleGadalem na supporcie
Kase przydzielaja od 24 - 48h
Chcą kopie dowodu na emaila:
[email protected]
Mam nadzieje ze dostane kase przed weekendem.
Wyplata mozliwa od 1000 punktow wyrobionych na FullTilt.
Koles na supporcie mi napisal ze to jest okolo 3h grania ale cos mi sie wierzyc nie chce.
Jesli juz ktos dostal kase to niech sprobuje zarobic z pare $$ i sprobowac je wyplacic czy da sie wyplacic wszystko co jest ponad 50$. Bo koles na supporcie mnie nie rozumial gdy sie pytalem czy moge wyplacic przed 1000pkt to co jest ponad 50$ ale nie zczail o co mi chodzi:/
Telefon*: konieczne do wypłacenia bonusu
O co moga pytac? Zadzwonia jesli sie zleci wyplate?
3 godziny to przesada, ale tydzien dość realne.na pewno co do pkt na full tilt to za szybko one nie leca, chyba ze w 3h ale na stawkach 5/10$:] badz hu za 100$ ciagle
Niestety na Full Tilt przy korzystaniu z jakiegokolwiek sponsorship'u należy ugrać 1000 pkt zanim wypłacisz cokolwiek.Gadalem na supporcie
Kase przydzielaja od 24 - 48h
Chcą kopie dowodu na emaila:
[email protected]
Mam nadzieje ze dostane kase przed weekendem.
Wyplata mozliwa od 1000 punktow wyrobionych na FullTilt.
Koles na supporcie mi napisal ze to jest okolo 3h grania ale cos mi sie wierzyc nie chce.
Jesli juz ktos dostal kase to niech sprobuje zarobic z pare $$ i sprobowac je wyplacic czy da sie wyplacic wszystko co jest ponad 50$. Bo koles na supporcie mnie nie rozumial gdy sie pytalem czy moge wyplacic przed 1000pkt to co jest ponad 50$ ale nie zczail o co mi chodzi:/
jak sie zagra madrze to przejdzie, ale to jest nie dozwolone wiec dla Was ???? ????:jezora:aha:/
czyli nie przejdzie
ale wsumie to czemu przecierz skad oni moga wiedziec ze to co przegralem to z typem co go znam