wiem wiem tez gdałem z nimi ???? ale w sprawi kasy należy pisać na meiladobra dzięki..zagadałem na live czacie to powiedzieli że będę informowany na maila jak jakieś zmiany będąps; tam chyba cały czas ktoś siedzi bo napisałem to po 30 sek ktoś odpisał
Dostajesz je za określoną ilość FPP. Potem możesz je zamieniać w sklepie na nagrody rzeczowe oraz dostajesz wejściówki na turnieje buy-in.do tych co mają konto na cake
orientujecie się o co chodzi z tym gold chip? jak ktoś wie to niech to zrozumiale opisze...
dzisiaj koło 10 dostalem od nich meila kolo 11 odpisałem chyba z 4 meile i za godzinke kasa byłaUps ja dopiero teraz wypełniłem i jeszcze raz wysłałem maila a ty dzisiaj wysłałeś czy już wczoraj i dzisiaj tylko wypełniłeś dane?
Hmmm... nie chca mi przyznac bonusa bo nie sciagnalem jakiegos ich oprogramowania. Nie za bardzo wiem o co chodzi?
Support.de: you didn´t downloadedthe software about our trackinglink, why not?
Problem w tym ze nie widzialem niczego do sciagniecia? Widocznie cos musialem przeoczyc...
Aha, juz chyba wiem o co chodzi... sciagnalem ze strony pokera a nie od nich, moj blad...a po zdaniu quizu wszedles w zakladke pokerooms? i sciagnołes z tamtad oprogramowane pokera?