J
0
jolazambrow
Użytkownik
ile idzie wyplata na pko bp ?
Po wysłaniu potwierdzenia przelewu w 15 minile idzie wyplata na pko bp ?
Dostaniesz raczej maila zeby doslac wyciag , inaczej nie wypłaca.ja zleciłem wypłatę na ponad 1000 zł i ok 1000 zł zostało na grę, ale na razie nie chcą wyciągu z konta bankowego. Same skany dowodu załaczyłem . Ciekawe czy poproszą. Jak coś mam gotowe.
Zagrałem dubla Real M + Atalanta za tą kwotę max do bonusa 1137 zł. Jeszcze później live wlazł ŁKS @2.15 oraz Juventus X2 @1.75
Kursy na Fuksiarzu większe niż w STSieTen early payout ma znaczenie w 2,5% meczów. Wbrew pozorom 2-0 to bezpieczny wynik, a te 2,5% odbiją sobie na kursach.
Jakieś screeny czy konkurencja?przestrzegam przed tym bukiem - obniza wysokosc wyplat po przyjęciu kupony. Np jest do wygrania 320 a zaraz po przyjeciu jest np 310. I nie sa to kupony live tylko pre-match. Zauwazylem to juz w kilku kuponach
Pierwsze słyszę.przestrzegam przed tym bukiem - obniza wysokosc wyplat po przyjęciu kupony. Np jest do wygrania 320 a zaraz po przyjeciu jest np 310. I nie sa to kupony live tylko pre-match. Zauwazylem to juz w kilku kuponach
Jak ktoś się zaszczepił to znaczy, że jest z Pisu? Ubogie myślenie właśnie w stylu pisowca...Teraz przerzucil sie na byciu milosnikiem PIS, propaguje szczepionki, dajcie spokoj jak mozna tak zejsc na psy
O czym Ty piszesz foliarzu? Przecież nie musisz się szczepić i rozpisujesz się o jakiś poddaństwach. Polska nigdy już nie będzie potęgą i będzie musiała być zawsze zależna od innych, musisz się z tym pogodzić.Nie oznacza bo opozycja to jeszcze wieksze poddanstwo i patologia. Tak ze sto lat PIS.
Chcialem tylko zaznaczyc ze w swietle tych pogladow co wyglaszal taka zmiana pogladow o 180 stopni powoduje ze nikt powazny nie bierze ciebie pod uwage. Zobacz chocby Mourinho kim byl wczesniej a co teraz wszyscy o nim mysla. Tyle i az tyle
Co prawda dziala w okupowanym kraju wiec nie ma za bardzo wyjscia, musial przestawic sie na wychwalanie 'legalnych bukmacherow online' ale ten bukmacher to nie jest zadne odkrycie Ameryki
Sztandarowy pomysl z wyplata przy 2-0 w bet365 jest juz od wielu lat a skoro piszecie ze jeszcze takie cyrki z bonusami, opisywac i jechac im wszedzie, powodzenia
juz ktos napisal, ze ten cashout ma marginalne znaczenie i ile procent meczow przy takim cashout nie konczy sie wygrana druzyny, ktora prowadzi 2 bramkami... nie jest zlodziejski? limit po zakladach na 1000zl to nie jest zlodziejstwo? przeciez to bukmacher celujacy w zarabianie na afiliantach a skoro zlimitowali kogos po zakladach na 1000zl to afiliant nie bedzie zarabial od obrotu tylko od przegranych kuponow...O czym Ty piszesz foliarzu? Przecież nie musisz się szczepić i rozpisujesz się o jakiś poddaństwach. Polska nigdy już nie będzie potęgą i będzie musiała być zawsze zależna od innych, musisz się z tym pogodzić.
Ten bukmacher jest jedynym bukmacherem w Polsce, który wypłaca przy 2 bramkach przewagi i ma Cashback bez żadnych obrotów, więc jest odkryciem w Polsce , bo jest prostym bukmacherem - nie złodziejskim jak większość w naszym kraju