Bo sie nie męczy...tutaj nie o zmęczenie się rozchodzi, tylko o to czy się Gaelowi nie odnowi jakaś kontuzja, bądź nie zacznie go boleć coś nowego. Jak dla mnie warto stawiać na Monfilsa. Gra u siebie a to duży atut dla niego, uwielbia się popisywać, uwielbia kiedy publika wiwatuje na każde jego zagranie. Pajacowanie swoją drogą, tylko że on tym pajacowaniem potrafi wygrywać mecze. O typowe zmęczenie bym się nie przejmował bo tak jak pisze GameSetMatch on się nie męczy, a im więcej tego to dostaje większego kopa. Jeżeli jest w pełni zdrowy to wytrzyma jeszcze jeden, dwa tak długie mecze zanim zacznie go coś pobolewać. Chociaż ostatnio grał dużo i dawał radę, spisywałem go na straty z Berdychem po takiej dawce spotkań przed Rolandem, a on nie dość że grał jak nakręcony to jeszcze wygrał ten mecz. Umiejętności obojga przedstawiać nie trzeba, chociaż wyżej cenię sobie Monfilsa jeżeli jest w formie, a na to wygląda. Gulbis to dla mnie ciągle rozpieszczony synek bogatych rodziców, w tym sezonie się ogarnął i pokazuje, że talent to on ma na miarę tego co się o nim mówi. Tyle że publika na Garrosie jest specyficzna, bydło jak cholera powiem otwarcie, zwłaszcza jak grają Francuzi, moim zdaniem Gulbis może się mimo wszystko że tak powiem obsrać w decydujących i stresujących momentach spotkania. A takich widzę w tym meczu co nie miara bo panowie dysponują bardzo dobrym serwisem i spodziewam się tutaj TB. Na moje jeżeli Gael zagra na poziomie tym co prezentował w meczu z Berdychem może spokojnie powalczyć o zwycięstwo w tym meczu. Żeby nie było że na sucho to zarzucę parę typków na mecz. Kursy z Bet365
Monfils win @ 2,37
niestety bet365 nie wystawił jeszcze kursów na pozostałe zdarzenia więc tak orientacyjnie:
TB w 1 secie @ pewnie z 3,5-4 dadzą spokojnie
TB w meczu @ podejrzewam że 1,5 - 1,7 w tych granicach można się spodziewać
powyżej 3,5 setów @ 1,4-1.5 tutaj jak dla mnie pewniak bo w trzech setach się to spotkanie nie zamknie
Betsafe ma
linię 40.5 na ten mecz, myślę że spokojnie do połknięcia @ 1,87
Tak troszeczkę chaotycznie ale rano mogę nie mieć dostępu do komputera w pracy
Widzę jeszcze jeden dobry mecz na tb w meczu bądź w 1 secie. Kompletnie nie mam pojęcia jakie wystawią kursy na te zdarzenia, ale szału się nie spodziewam. Mianowicie chodzi mi o mecz Llodra- Raonic.
TB w meczu tutaj jak dla mnie lokata, pewnie z 1,5 nie więcej się dostanie, jeżeli będzie taki kurs to brałbym z pocałowaniem ręki, ale możliwe że nawet i 1,4 będzie maks.
TB w 1 secie pewnie w przedziale 2,5-3 kurs się złapie. Wiadomo czym dysponuje jeden i drugi, tutaj zabawy w wymiany nie będzie, bo ani jednemu, ani drugiemu to na rękę nie będzie. Polecam naprawdę warto się zastanowić. Dodam że panowie grali ze sobą 5 razy i tylko raz nie grali tb w meczu