>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

French Open '13 - turniej główny mężczyzn

Status
Zamknięty.
pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dobra, czas na krótkie wyjaśnienia z mojej z strony, bo mnie zaraz zjecie.
Wczoraj w trakcie pisania analizy NIE MIAŁEM POJĘCIA, że partnerka życiowa Mathieu w każdym razie matka jego dziecka, jest w ostatnim stadium CHOROBY NOWOTWOROWEJ, krótko mówiąc, po prostu umiera. Przekłada się to na kompletny brak skupienia Francuza na swojej grze, co jest w tej sytuacji normalne.
Dowiedziałem się o tym dzisiaj, podczas meczu Nadal - Brands gdzie komentator o tym wspomniał. W tym momencie zrozumiałem dlaczego kursy są takie, a nie inne.
W innych okolicznościach broniłbym swoich poglądów do końca, bo według mnie faworytem i to zdecydowanym byłby Mathieu.
Mimo to, podejrzewam, że jeśli Francuz wyszedł na kort, to zostawi tam tyle zdrowia ile to tylko możliwe w tej sytuacji, oby mu się udało.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
no jestem zadowolony. 4/4 dziś, jeszcze został mi tylko Kubot. Jak Łukasz wygra to trzech Polaków w drugiej rundzie ????
Kubot 1.4 Bet-at-home
Liczyłem na ciut wyższy kurs, ale jest jak jest. Łukasz musi wygrać z kimś takim jak Teixeira, która chyba sam nie wie jak się znalazł w głównym turnieju. Jego mecz z Cipollą to jakiś kabaret, Włoch chyba coś ukręcił. Po za tym Łukasz może forma nie najlepsza ale zawsze spinał się na RG, do tego to dalej poziom ATP, a ranking francuza dużo nam mówi. W trzeciej rundzie zwycięstwo nad słabym Cervenakem, który także jak TEixeria wygrał dzięki przeciwnikowi, capdeville oddał mu mecz i tyle. Łukasz jeżeli chce być w pierwszej setce musi obronić Trzeciej rundy, ale to będzie ciężke, po w razie zwycięstwa zagra prawdopodobnie z Pairem. Ja uważam że Łuki wygra z Maximem, nie wyobrażam sobie innego scenariuszu.
Do tego polecam
Garcia- Lopez 1.3 bet-at-home
Panowie spotkali się nie dawno w chalagerze w Bordeaux, wygrał łatwo hiszpan, jutro nie spodziewam się niczego innego. Uważam że GGL jest lepszym zawodnikiem, Sock jest utalentowany ale to nie ta pólka jeszcze.
P.S na Łukasza uważajcie, to mój ostatni mecz na taśmie, więc znając moje szczęście może być nieciekawie.

A 6

avengeroo

Użytkownik
Dobra, dzisiejszy dzień bardziej udany. Małe &quot;pewniaczki&quot; 100%, więc może dzisiaj też coś takiego ułożę.
Dobra, lecimy:

Dodig - Pella @ 1.59
to tak - obydwu widziałem w przedturniejowych zmaganiach. Pella doszedł do półfinału w Dusseldorfie. Jak tam doszedl? Pokonał Kubota - słabiutki mecz Pelli w jego wykonaniu, byłem pewien że ze słabym Tipsą nie będzie miał szans. Dał radę jeszcze z Troickim no i odpadł ze zwyciezcą Monaco. Nie zachwycił mnie w tym turnieju - jeszcze raz powtórzę wygrał z tragicznym w tym meczu Kubotem (wszystko leciało w siatkę, out, nazwałbym jakoś Kubota po tym meczu ale szkoda słów), pokonał SŁABEGO Tipsę no i wygrał z innym nieustabilizowanym Troickim i myślę że to ostatnie zwycięstwo coś tam mi mąci w głowie, chociaż...
Dodig - solidnie, solidnie, solidnie! Ostatni mecz z Haasem przegrany może nie o włos ale niewielką różnicą. Dobrze się prezentował, miałem wrażenie że to on bardziej zasługuje na zwycięstwo. W Monachium ograł Cilicia, Dolgo, Davydyenke i w żadnym z tych meczów nie był faworytem.
Dla mnie Dodig jutro wygrywa, może nie gładko ale da radę jeśli zagra to co w niemieckich turniejach.

Tomić - Hanescu @ 1.38

Słaby ten talent i to bardzo. Nie wiem co z nim jest. Na mączkach to już w ogóle jakaś tragedia, overall 13/26 a jest na 61 pozycji. Może ten ojciec zbytnio go sztrofuje?
Hanescu gra dobrze, to jest mączka czyli jego nawierzchnia. Dobrze sobie radzi jak na jego możliwości. Z ogórami nie wtapia, pokonał dobrych Paire oraz Ramosa-V. i Youzhnego. Wierzę w niego. Mecz trochę ryzykowny bo młody może eksplodować i zagrać coś dziwnego ale jeśli nie zmieni nic i zagra to co gra obecnie to pożegnamy go po pierwszej rundzie. Psi kurs ale w sumie jutro psie mecze.

Ponadto bez analizy:
Dimitrov @ 1,13
Paire @ 1,2

Ponadto z mniejszym prawdopodobieństwem, zagram gdzieś kurtuazyjnie po niższych stawkach:
Kuznetsov - Pouille @1.6 4/10
Delbonis - Reister @1.57 2/10

Poza tym taka mini dygresja: bardzo mnie irytuje jak ktoś mówi: nie graj małych kursów bo ci wtopi. A od kiedy porażka małym kursem smakuje gorzej od porażki po kursie 152? Obydwa wiążą się z jakimiś niedociągnieciami i nie widzę nic złego w kursie 1.12, bo jak to? Niby przegrana jednym zdarzeniem 1,12 to frajerstwo? Każda przegrana to frajerstwo!

Pozdrawiam :)

Otrzymane punkty reputacji: +2
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
????11:00 Alejandro Falla (COL) - Grigor Dimitrov (BUL) @ 1.09 bwin
????11:00 Tommy Haas (GER) - Guillaume Rufin (FRA) @ 1.15 bwin
????12:30 Novak Djokovic (SRB) - David Goffin (BEL) @ 1.01 bwin
????13:00 Jiri Vesely (CZE) - Philipp Kohlschreiber (GER) @ 1.17 bwin
????14:30 Stanislas Wawrinka (SUI) - Thiemo de Bakker (NED) @ 1.06 bwin

Z nadzieją na odrobienie strat po wpadce Berdycha (nie wiem czy słowo wpadka jest dobrym określeniem na nie wykorzystanie 3 szans przez Czecha na przełamanie czarnego...)
Dimitrov - młody Bułgar według mnie śmiało powinien dojść do IV rundy tegorocznego turnieju. Kolumibjczyk ma 3 porażki z rzędu (Seppi, Souza i Roger Vasselin)
Haas - spotkali się rok temu w Miami, górą był Niemiec wygrywając 4:6, 4:6. Oby i w tym meczu poszło dobrze. Oglądałem Niemca w Dusseldorfie i przyjemnie grał z Dodigiem.
Kohlschreiber - najlepszy z Niemców w ATP, typowy gracz na twardą nawierzchnię. Ostatni mecz przegrał z dobrze dysponowanym Holendrem Sijslingiem który już jest w 2 rundzie RG. Vesely kwalifikant, przeszedł 3 mecze bez straty seta ???? Powinno być ????
Wawrinka - zrobił sobie chłop przerwę, wygrał w Estoril, pograł w Madrycie i jeden mecz w Rzymie. Pełen sił Stach powinien wyeliminować Holendra, który jest 95 w rankingu ATP.

EDIT by kubamajcher:
rozumiem rozgoryczenie ale spokojnie z tymi rasistowskimi sądami ... (&quot;nie wiem czy słowo wpadka jest dobrym określeniem na nie wykorzystanie 3 szans przez Czecha na przełamanie czarnego...&quot;) :zoltakartka:

S 269

sztywny

Użytkownik
Ma ktoś jakieś informacje na temat stanu zdrowia Bolelliego ?? Na początku kursy na Lu w granicach 3-4 a teraz na Włocha jest 2,5 ... Sam zastanawiałem się zagrać na Azjatę po kursie 4 ale nie zagrałem . Ale 2,5 na Włocha to wg mnie również ogromne value . Lu nie wygrał nigdy spotkania na RG . W ogóle jego wyniki na mączce są tragiczne . Jeżeli Simone jest zdrowy to ja widzę tutaj jego wygraną .

Poza tym gram dość mocno under 31 u Wawrinki .

Z wyższych kursów na pierwszy rzut oka podobają mi się : Mahut , Pella , Gicquel .

Później podam już jakieś konkretne typy .

Pozdro

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Na jutro dwa super piki a mianowicie:
Simone Bolleli-Yen-Hsun Lu Typ 1 2,54 Pinnacle ZWROT
Włoch po kontuzji wraca na swoją ulubioną nawierzchnię czyli clay, jeśli zdecydował się tu grać to myślę że jest w pełni zdorwy i nic mu nie doskwiera, nie rozumiem czemu bukmacherzy faworyzują Lu który ma w swojej karierze bilans na mączce 3/17,Włoch miał bardzo udany początek sezonu wygrane z Robredo, Monaco,Montanesem robią wrażenie,Simone dysponuje niezłymi warunkami fizycznymi, jego serwis jest dosyć silny grany z rotacją, niezły jednoręczny Bh ale Fh na prawdę na wysokim poziomie, myślę że nawierzchnia będzie bardziej odpowiadać Włochowi i spokojnie ogarnie Tajwańczyka który lubi dużo szybsze nawierzchnie i mentalnie jest słaby psychicznie, jeśli mu nie idzie podpala się i popełnia masę błędów.

Pablo Andujar-Mikhail Youzhny Typ 1 1,95 Pinnacle⛔⛔⛔
Pablo w tym sezonie mnie zaskakuje, półfinał w Madrycie, półfinał w Nicei, bardzo regularna gra doprowadziła go do tych sukcesów wygrane z Cilicem,Isnerem,Nishikorim, robią wrażenie, wyrównany set z Nadalem tak samo, bardzo dobry Fh jak i oburęczny Bh który moim zdaniem będzie przewagą nad jednoręcznym Bh ruska, który ostatnio cieniuje, niezłe mecze przeplata dobrymi porażki z Simonem,Hanescu,Stepankiem chluby mu napewno nie przynoszą, szczęśliwa wygrana nad Fogninim który miał 5:4 40:0 i przegrał na własne życzenie i wygrana z Haasem który od wygrania Monachium jest zupełnie bez formy. Obecna forma na pewno jest po stronie Hiszpana i jest bardziej regularnym zawodnikiem, przewiduje tu 4 sety ale na korzyść Hiszpana

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 5

chacal

Użytkownik
Bolelli - Lu 2.52

Kursy zmieniają się, jak w kalejdoskopie i nie wiem, jak sytuacja będzie się klarowała później, wobec tego chyba czas najwyższy na ten typ. O ile z nadgarstkiem Simone jest już wszystko w porządku, a domniemam, że tak już powinno być, ten kurs to zdecydowana przesada. Powód? Bardzo prosty. Simone uwielbia grę z zawodnikami defensywnymi, a na pewno do takich, możemy zaliczyć Lu. Gdy do tego dodamy nawierzchnię, na jakiej rozgrywany jest turniej, typ wygląda bardzo przyzwoicie. Lu nigdy za mączką nie przepadał i nie wydaje się, by coś w tej materii miałoby się zmienić. Jedyna zagadka, to stan Simone po kontuzji. Simone nie prowadzi regularnie fanpage, na twitterze również brak aktualnych informacji, a jego strona internetowa nie działa. Ciężko o aktualne dane, ale zakładając powyższe argumenty, po takim kursie według mojej opinii warto się skusić. Życzę trafnych wyborów! GL!

gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Już jutro zaczynają się debelki :cool:
Cerretani J / Lacko L - Peya A / Soares B 1.30
Qureshi A U H / Rojer J J - Donskoy E / Tursunov D 1.40
Andujar P / Robredo T - Benneteau J / Zimonjic N 1.25
Cermak F / Mertinak M - Becker B / Petzschner P 1.60
AKO: 3,64
Peya/Soares to uznana marka w deblowym świecie. Na mączce czują się jak ryby w wodzie, o czym dosyć boleśnie przekonali się nasi rodacy oddając seta 6-0. Cerretani w deblu sobie jakoś tam radzi, ale nie jest to topowy zawodnik. Lacko z koeli z grą deblową nie ma wiele wspólnego i osiąga słabiutkie wyniki.

Kolejna solidna para wśród tych najlepszych to Qureshi i Rojer. Mocno egzotyczny duecik radzi sobie dobrze choć ten sezon mają jednak średni. Po drugiej stronie rosyjski duet młodego wilka i starego wyjadacza. Donskoy pod formą a z Tursunovem różnie bywa. Stawiam jednak na doświadczenie i zgranie.
Benek i Zimny to ikony gry deblowej. Znakomity duet doświadczonych tenisistów, który w pierwszej rundzie zmierzy się z hiszpańskim duetem Robredo/Andujar. Hiszpanie pojęcie o grze deblowej mają, ale z całym szacunkiem, duetowi franusko-serbskiemu mogą wiązać buty.
Becker przegrywa wszystko jak leci w singlu. Peczner też formą nie grzeszy. Widziałem ich razem podczas Davis Cup w starciu z Australia na swojej ziemi i rozczarowali mnie okrutnie. Zagrali słabo, a Cermak i Mertiniak to nie są anonimowi zawodnicy. Solidna para, powinni ogarnąć. Kurs ciekawy.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Pablo Andujar-Mikhail Youzhny Typ 1 1,95 Pinnacle
Pablo w tym sezonie mnie zaskakuje, półfinał w Rzymie, półfinał w Nicei, bardzo regularna gra doprowadziła go do tych sukcesów wygrane z Cilicem,Isnerem,Nishikorim, robią wrażenie, wyrównany set z Nadalem tak samo, bardzo dobry Fh jak i oburęczny Bh który moim zdaniem będzie przewagą nad jednoręcznym Bh ruska, który ostatnio cieniuje, niezłe mecze przeplata dobrymi porażki z Simonem,Hanescu,Stepankiem chluby mu napewno nie przynoszą, szczęśliwa wygrana nad Fogninim który miał 5:4 40:0 i przegrał na własne życzenie i wygrana z Haasem który od wygrania Monachium jest zupełnie bez formy. Obecna forma na pewno jest po stronie Hiszpana i jest bardziej regularnym zawodnikiem, przewiduje tu 4 sety ale na korzyść Hiszpana
Uśmiałem się czytając tę pseudo analizę ????
Po pierwsze to Andujar półfinały osiągnął ostatnio w Nicei a wcześniej w Madrycie (nie Rzymie). Puszczam to jednak między palce bo &quot;każdemu się może pomylić&quot;...
Czy Andujar gra regularnie ?? Chyba żartujesz... W tych meczach z Isnerem, Cilicem czy Nishikorim to przeciwnicy grali tragicznie a Pablo wiele nie robiąc pozwolił aż się sami wykończą... Oglądałem akurat mecz Pablo z Keiem i to bardziej Japończyk zagrał tragicznie niż PAblo jakos super...
&quot;bardzo dobry Fh jak i oburęczny Bh który moim zdaniem będzie przewagą nad jednoręcznym Bh ruska&quot; - to już klasyka ???? Jak może być oburęczny BH PAblo lepszy od jednoręcznego BH Youzhnego?? Na jakiej podstawie snujesz tę tezę ?? Przecież znacznie szybciej, dokładniej i lepiej można zagrać jednoręcznym BH niż dwuręcznym!
Youzhny zawsze na większe imprezy się spina i wg mnie spokojnie pokona jutro Hiszpana. ✅ Piszesz o porażkach z Simonem,Hanescu czy Stepankiem ale o ograniu Almagro czy Haasa już nie ???? eeeh, bardzo jednostronie to wszytko sobie wymyśliłeś i próbujesz innych utwierdzać w swojej słabiutkiej analizie.
Zobaczmy jeszcze co Andujar osiągnął w ostatnich 5 latach w RG - hmmm, max 2 runda... Co osiągnął Youzhny &gt;&gt; THIRD 2012, THIRD 2011, QF 2010.
Ocenę oczywiście pozostawiam forumowiczom, ale proszę się nie sugerować analizą Gawronixa - wiele w niej prawdy nie ma ...
M. Youzhny vs P. Andujar dla Mecz (1.813) WYNIK 46 64 62 63 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Bolelli - Lu 2.52

Simone uwielbia grę z zawodnikami defensywnymi, a na pewno do takich, możemy zaliczyć Lu. Gdy do tego dodamy nawierzchnię, na jakiej rozgrywany jest turniej, typ wygląda bardzo przyzwoicie.
Brednia. Lu nie jest zawodnikiem defensywnym. Wręcz przeciwnie, uwielbia grać s&amp;v, skracać wymiany i mieszać grę.
Jak się nie ma elementarnej wiedzy o danym graczu, to lepiej czasem pewnie kwestię pominąć niż narażać się na śmieszność.:]

pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Po pierwsze to Andujar półfinały osiągnął ostatnio w Nicei a wcześniej w Madrycie (nie Rzymie). Puszczam to jednak między palce bo &quot;każdemu się może pomylić&quot;...
Czy Andujar gra regularnie ?? Chyba żartujesz... W tych meczach z Isnerem, Cilicem czy Nishikorim to przeciwnicy grali tragicznie a Pablo wiele nie robiąc pozwolił aż się sami wykończą... Oglądałem akurat mecz Pablo z Keiem i to bardziej Japończyk zagrał tragicznie niż PAblo jakos super...
&quot;bardzo dobry Fh jak i oburęczny Bh który moim zdaniem będzie przewagą nad jednoręcznym Bh ruska&quot; - to już klasyka ???? Jak może być oburęczny BH PAblo lepszy od jednoręcznego BH Youzhnego?? Na jakiej podstawie snujesz tę tezę ?? Przecież znacznie szybciej, dokładniej i lepiej można zagrać jednoręcznym BH niż dwuręcznym!
Youzhny zawsze na większe imprezy się spina i wg mnie spokojnie pokona jutro Hiszpana. Piszesz o porażkach z Simonem,Hanescu czy Stepankiem ale o ograniu Almagro czy Haasa już nie ???? eeeh, bardzo jednostronie to wszytko sobie wymyśliłeś i próbujesz innych utwierdzać w swojej słabiutkiej analizie.
Zobaczmy jeszcze co Andujar osiągnął w ostatnich 5 latach w RG - hmmm, max 2 runda... Co osiągnął Youzhny &gt;&gt; THIRD 2012, THIRD 2011, QF 2010.
Ocenę oczywiście pozostawiam forumowiczom, ale proszę się nie sugerować analizą Gawronixa - wiele w niej prawdy nie ma ...
Zgadzam się w pełni, tu nie chodzi o krytykę. Po prostu Youzhny gra w tenisa trochę dłużej od Andujara. Z niejednego pieca chleb jadł i nie takich zawodników jak Cilic czy Nishikori ogrywał, pomijam ich słabą dyspozycję.
Złudne mogą być wygrane pojedynki w Nicei czy stolicy Hiszpanii. W turnieju rozgrywanym we Francji, obsada jak przystało na ATP250, niezbyt mocna. W Madrycie, no cóż, jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Najlepszym przykładem na to, że Rosjanin wciąż jest w gazie był mecz w Madrycie z Almagro. Ganiał Hiszpana niemiłosiernie skutkiem czego było wygranie trzeciego seta 6 do 2.
Andujar ma papiery na dobrą grę, ale mało prawdopodobne jest, że po jutrzejszej konfrontacji zejdzie z kortu z przysłowiową tarczą.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Dodig I. v Pella G.
1,60 Pinnacle Sports
Jak dla mnie najpewniejszy typ na jutrzejsze zmagania w Paryżu. Guido Pella, zaskoczył wszystkich swoją grą w Dusseldorfie, gdzie doszedł aż do półfinału a powinien odpaść już w pierwszej rundzie podczas meczu z naszym rodakiem, Łukaszem Kubotem. Jak się okazało Guido z Kubotem rozegrał najgorszy mecz w turnieju, ale jakże ważny, co pokazuje dalszy przebieg turnieju. Ivan Dodig również wystąpił w turnieju w Dusseldorfie, jednak swoją przygodę zakończył znacznie wcześniej bo w R16, gdzie przegrał po trzech setach z Tommy&#39;m Haas&#39;em. Dodig w tym sezonie na mączce gra bardzo dobrze, bilans 5/4 tego nie ukazuje, jednak przegrywał tylko z Haas&#39;em, Almagro i francuską rewelacją Paire. Dla Guido był to turniej życia, zawodnik, który ma problemy z wygrywaniem pojedynczych meczów na Challengerach, dochodzi do półfinału turnieju ATP. Trzeba przyznać, niezłą robotę wykonał na kortach ziemnych w Dusseldorfie, bardzo dobra gra. Jutro jednak może być to bardzo utrudnione. Wytłumaczę dlaczego - u Argentyńczyka bardzo słabo pracuje serwis, bardzo dużo przełamań w jego spotkaniach było na ostatnim turnieju. Ivan Dodig to jest zawodnik, który bardzo dużo zawdzięcza swojemu serwisowi. Jeśli jutro podanie Chorwata będzie stać na dobrym poziomie, mecz będzie do jedej bramki. Dla mnie faworyt tylko jeden, bogaci mogą próbować for fun typ - 3:0 Ivan Dodig po bardzo przyjemnym kursie, jednak każdy wie, że Chorwat potrafi sobie szkodzić i jest to ryzykowny typ, ja wchodzę pełną parą w czyste zwycięstwo. Polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +6
lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Serra Florent - Davydenko Nikolay 9/10 ⛔
+3.5 seta
Kurs: 1.83

Davydenko przegrywa co sie da, na ostatnie 10 spotkan wygral z Carballes Baena Roberto (6-1,6-4), Brandsem (6-3,6-4) i Lorenzi (6-0,2-6,6-0). Z czego tylko Brands byl jakims przeciwnikiem ale to bylo w Monte Carlo a w slabej formie Lorenzi tez nie jest przykladem przmawiajacym za Davydenko. Wiec Serra seta ugra, moze nawet i wygra, ale to juz zaryzykuje za male pieniadze po kursie 4,33 ;)

EDIT by kubamajcher:
Koledze chyba chodziło o HANDI + 2,5 seta ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Anderson/Tomić – Lorenzi/Starace
Typ: Lorenzi/Starace
Kurs: 1,67 William Hill

Na jutro znalazłem dość ciekawy typ z przyzwoitym kursem, gdyż ani Anderson ani Tomic to nie specjaliści od mączki, a także potrafią być nieregularni, zwłaszcza Tomić. Na dodatek młody Australijczyk gra o 11 z Victorem Hanescu. Chłopak może być więc zmęczony, a co w wypadku 5 setówki..? Kursy na pewno polecą. Kevin gra jutro mecz z Donskoyem, więc także singiel będzie w myślach. Lorenzi z turnieju singlowego odpadł, Starace nie grał, więc mogą skupić się tylko na deblu. Obaj lubią tą nawierzchnią. Mają za sobą wygrany turniej w Vina del Mar gdzie pokonali m. in. parę Monaco/Nadal, w Rzymie pokonali DelPo/Baghdatisa, następnie ulegli Bryanom. Na pewno za Wlochami przemawia fakt lepszego zgrania, nawierzchnia, a także sytuacja turniejowa gdzie nie muszą myśleć o singlu. Moim zdaniem warto mocniejszą stawką.

T 0

tenisista92

Użytkownik

Na jutro znalazłem dość ciekawy typ z przyzwoitym kursem, gdyż ani Anderson ani Tomic to nie specjaliści od mączki, a także potrafią być nieregularni, zwłaszcza Tomić. Na dodatek młody Australijczyk gra o 11 z Victorem Hanescu. Chłopak może być więc zmęczony, a co w wypadku 5 setówki..? Kursy na pewno polecą. Kevin gra jutro mecz z Donskoyem, więc także singiel będzie w myślach. Lorenzi z turnieju singlowego odpadł, Starace nie grał, więc mogą skupić się tylko na deblu. Obaj lubią tą nawierzchnią. Mają za sobą wygrany turniej w Vina del Mar gdzie pokonali m. in. parę Monaco/Nadal, w Rzymie pokonali DelPo/Baghdatisa, następnie ulegli Bryanom. Na pewno za Wlochami przemawia fakt lepszego zgrania, nawierzchnia, a także sytuacja turniejowa gdzie nie muszą myśleć o singlu. Moim zdaniem warto mocniejszą stawką.
Akurat Anderson ma jutro dzień wolny w singlu bo z Donskoyem gra w środe

grigor 21

grigor

Użytkownik

Może tak może nie ???? ...ale na pewno i Tomić i Anderson od każdego z Włochów mają lepsze volleye i lepiej graja przy siatce. Debel to nie kwestia nawierzchni ale serwisu i gry przy siatce. servis również po stronie Tomić/Anderson. Pozdrawiam

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Akurat Anderson ma jutro dzień wolny w singlu bo z Donskoyem gra w środe
Ajj no jutro chodziło mi z tym, że dzień po deblu ????

Oglądałem mecz Andersona z Marchenko i niczym nie zaimponował, wiemy jaki jest Tomić i zagra jak mu się zachce..Jak wygra w singlu będzie się oszczędzał, jak przegra będzie obrażony na cały świat. Może być ciężki mecz. Para nie ma zgrania ze sobą.. spokojnie Włosi ogarną ;)

grigor 21

grigor

Użytkownik
Victor Hanescu - Bernard Tomić
typ 2
kurs 3.00
bet365
Ten mecz mnie interesuje. Ma ktoś jakieś zdanie na temat tego spotkania? Kursy na Tomica wysokie 3.0. Stary nie zasiądzie na trybunach, będzie miał chłopak spokojną głowę. Może odpali co?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Youzhny zawsze na większe imprezy się spina i wg mnie spokojnie pokona jutro Hiszpana. Piszesz o porażkach z Simonem,Hanescu czy Stepankiem ale o ograniu Almagro czy Haasa już nie ???? eeeh, bardzo jednostronie to wszytko sobie wymyśliłeś i próbujesz innych utwierdzać w swojej słabiutkiej analizie.
Chodziło mi o półfinał w Madrycie, poprawiam,popełnia mało ue (mniej niż jego przeciwnicy), gra bardzo mądrze, rozrzuca przeciwników po korcie zmusza do biegania, po drugie Youzhny popełnia masa błędów ze swojego jednoręcznego bh, z tą regularnością mi chodziło o to właśnie, Pablo zdecydowanie mniej psuje ze swojego oburęcznego BH, i po jakiego grzyba przytaczasz mecze z przed kilku lat jakie to ma odzwierciedlenie w teraźniejszości? Napisałem przecież że pokonał Haasa o Almagro nie wspomniałem bo to żaden wyczyn ostatnio, jeśli nie widzisz że Almagro był ostatnimi tygodniami bez formy to nie mamy o czym gadać, Rusek ma problemy z graczami defensywnymi,tzw &quot;przebijaczami&quot;, a Pablo z pewnością można do takich zaliczyć, poorażka Youzhnego z Simonem i H2H z nim mówi mi wiele,dodajmy fakt że Pablo dosyć szybko rozprawił się z Francuzem,im dłużej będzie trwał mecz tym szanse Hiszpana rosną,zapomniałem dodać o kruchej psychike Youzhnego, nie podałeś żadnych argumentów przemawiających za Ruskiem i piszesz że uśmiałeś się z mojej pseudo analizy,ja Ci powiem że ostrą miałem bekę jak czytałem Twoje wypociny na temat Lajovica, Odesnika itd mecze głównie dotyczące kwalifikacji, oraz wiele innych w poprzednich turniejach.
Pozdrawiam

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Chodziło mi o półfinał w Madrycie, poprawiam,popełnia mało ue (mniej niż jego przeciwnicy), gra bardzo mądrze, rozrzuca przeciwników po korcie zmusza do biegania, po drugie Youzhny popełnia masa błędów ze swojego jednoręcznego bh, z tą regularnością mi chodziło o to właśnie, Pablo zdecydowanie mniej psuje ze swojego oburęcznego BH, i po jakiego grzyba przytaczasz mecze z przed kilku lat jakie to ma odzwierciedlenie w teraźniejszości? Napisałem przecież że pokonał Haasa o Almagro nie wspomniałem bo to żaden wyczyn ostatnio, jeśli nie widzisz że Almagro był ostatnimi tygodniami bez formy to nie mamy o czym gadać, Rusek ma problemy z graczami defensywnymi,tzw &quot;przebijaczami&quot;, a Pablo z pewnością można do takich zaliczyć, poorażka Youzhnego z Simonem i H2H z nim mówi mi wiele,dodajmy fakt że Pablo dosyć szybko rozprawił się z Francuzem,im dłużej będzie trwał mecz tym szanse Hiszpana rosną,zapomniałem dodać o kruchej psychike Youzhnego, nie podałeś żadnych argumentów przemawiających za Ruskiem i piszesz że uśmiałeś się z mojej pseudo analizy,ja Ci powiem że ostrą miałem bekę jak czytałem Twoje wypociny na temat Lajovica, Odesnika itd mecze głównie dotyczące kwalifikacji, oraz wiele innych w poprzednich turniejach.
Pozdrawiam
No i co ja mam Ci odpisać jak znowu wszystko bierzesz &quot;do Siebie&quot; ... Szanownemu Gawronixowi nie można już zwrócić uwagi że napisał bardzo jednostronną analizę &quot;pod typ&quot; z informacjami mijającymi się z prawdą... Pele1921 jak poniżej dorzucił co nie co do tego co ja pisałem, więc nie zamierzam się powtarzać... Po raz kolejny staram się przedstawić inny punkt widzenia no ale widzę, że nie ma po co, bo niektórzy i tak wolą sobie tkwić w swoich wyimaginowanych analizach...

Zgadzam się w pełni, tu nie chodzi o krytykę. Po prostu Youzhny gra w tenisa trochę dłużej od Andujara. Z niejednego pieca chleb jadł i nie takich zawodników jak Cilic czy Nishikori ogrywał, pomijam ich słabą dyspozycję.
Złudne mogą być wygrane pojedynki w Nicei czy stolicy Hiszpanii. W turnieju rozgrywanym we Francji, obsada jak przystało na ATP250, niezbyt mocna. W Madrycie, no cóż, jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Najlepszym przykładem na to, że Rosjanin wciąż jest w gazie był mecz w Madrycie z Almagro. Ganiał Hiszpana niemiłosiernie skutkiem czego było wygranie trzeciego seta 6 do 2.
Andujar ma papiery na dobrą grę, ale mało prawdopodobne jest, że po jutrzejszej konfrontacji zejdzie z kortu z przysłowiową tarczą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom