>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

French Open '12 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Do meczu zostało już bardzo mało czasu, ale myślę, że może ktoś skorzysta z &quot;lokaty&quot; wg mnie.
Maria Szarapowa (liczba wygranych gemów) poniżej 12,5 kurs 1,20 Sportingbet ✅
To co w ostatnim czasie wyprawia Maria jest niesamowite. Można pograć też 2-0 po 1,13, ale jestem pewien, że Rosjanka dosłownie przejedzie się po Chince. W każdym z tych setów na pewno uda jej się przełamać Chinkę przynajmniej raz, a nie wydaje mi się, żeby sama dała się przełamać.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Svetlana Kuznetsova - Sara Errani
Typ: 2
Kurs: 2,48 (BetFair)
Kuznetsova jeszcze chwilę temu była w beznadziejnej formie i tak naprawdę nie wiadomo czego można oczekiwać od niej jutro. Zagrała dobrze z Agnieszką, bo postawiła wszystko na jedną kartę i się udało + Polce totalnie nie leży Rosjanka. Jej poprzednie spotkania (nie tylko w Paryżu) - nędza po prostu. Sara natomiast bilans 20/2 w tym roku na mączce. Jest bardzo solidna. Wytrzymuje długie wymiany, umie skończyć, nie popełnia wielu błędów, jest groźna. Wczoraj z Ivanovic przegrała pierwszego seta, ale to dlatego, że Serbka grała doskonale, potem już Errani wygrała, jak najbardziej zasłużenie. Nie chcę mi się wierzyć żeby Sveta była w stanie taki opór postawić. Gdybym ja wyznaczał kursy na to spotkanie to dałbym góra 1,6 na Errani, bo to ona powinna być faworytką, więc 2,48 łykam z pocałowaniem ręki i atakuję nieco grubiej przeciwko babochłopowi.
Wynik: ✅ 0-2 (0-6, 5-7)

Otrzymane punkty reputacji: +7
C 9

czaron1991

Użytkownik
Trochę się obawiam obstawiać spotkanie Svety z Sarą, bo już gdzieś widziałem serie 5-0 w ostatnich pojedynkach bezpośrednich. Mimo tej statystyki postawię na Włoszkę ponieważ jakoś nie mogę uwierzyć że Kuznetsova wróciła do swojego tenisa. Zaciętość, stabilność i walka do ostatniej piłki, tego możemy być pewni ze strony Errani. Ze strony kuznetsovej jedynie możemy być pewni że swoje błędy zrobi, tylko pytanie ile? wg. mnie sama kuznetsova jest zszokowana że jeszcze w tym turnieju jest, to jednak nie będzie ważący czynnik. Wydaje mi się że po pierwszym secie dla Rosjanki, to Włoszka zacznie rozdawać karty( tj. błędy Rosjanki;) ). Dlatego mój typ to: Svetlana Kuznetsova - Sara Errani
Typ: 2
Kurs: 2,35 (Bwin)

Kerber- Martic : Tutaj krótko, Chorwatka nie odniosła żadnego nadspodziewanego zwycięstwa, drabinkę miała wygodną. Kerber przeszła pozytywnie bardzo trudny test z Pennetą. Niemka namiesza w tym turnieju a w południe zalicze szybkie 2:0
Typ: Kerber - Martic , zakład na sety: 2:0 1,83 Bwin
Cibulkova - Azarenka: Tutaj zaczyna się ból głowy..., dotychczas Dominika straciła tylko 8gemów a grała z min. Martinez Sanchez no i Vanią King. Ciężko wyobrazić sobie konfrontację tych zawodniczek. Azarenka ma średnią formę, 6-1; 6-1 z Pfizenmaier niech was nie zmyli. Mam wrażenie że Mauresmo pracuje na korzyść innych a nie Victorii. Efekty nie są widoczne na korcie, wręcz przeciwnie ja widzę znaczącą regresję jej formy. Ona już powinna wylecieć w pierwszej rundzie, teraz mam nadzieję że tego nie uniknie, jestem pewien że tego szlema nie wygra, nawet gdyby zaczęła grać swój wspaniały tenis.
Typ: Czy Dominika Cibulkova (SVK) wygra co najmniej jednego seta? TAK 1,87 bwin
Stephens - Stosur: Mecz dnia, co ta Amerykanka wyprawia o tym jutro świat usłyszy. Gra z moją faworytką do zwycięstwa w całym turnieju, jednak ten brak presji u niech jest niesamowity, nie mówcie że jest inaczej, podając śmieszne statystyki tylko obejrzyjcie jutro ten mecz bo na prawdę warto. Pewniak to Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu? Więcej niż 18,5 1,80 bwin ale ja się skuszę też na
Czy Sloane Stephens (USA) wygra co najmniej jednego seta? TAK 2,80 bwin może ona nawet ten mecz wygrać, przy średniej dyspozycji Samanthy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 53

tennispro

Użytkownik
Nie rozumiem tej wielkiej niechęci do Kuznetsovej. Przed RG formą może nie błyszczała, czasem nawet grała po prostu słabo i co z tego? Teraz mamy RG i zapominamy o tym co było wcześniej, tamto się nie liczy. Rosjanka ciągle jest wielką zawodniczką i w przeciwieństwie do niektórych(Rad...) potrafi zmotywować i przygotować się turnieju Wielkiego Szlema. Zniszczyła Radwańską, która miała dojść tu minimum do półfinału, albo i nawet wygrać (hahaha). Widziałem też jej poprzedni mecz z Chan. Rosjanka zagrał równie dobrze jak z Polką. Nie przegrała tutaj jeszcze seta. Nie widzę żadnych powodów, aby miała oddać go Errani, nie mówiąc już o dwóch. Nie odmawiam Włoszce formy, dobrej formy i bardzo konsekwentnej gry, ale to będzie za mało. 3 wygrane turnieje wyglądają ładnie, ale popatrzymy na rywalki to nie ma się czym zachwycać, nie mówiąc już o turnieju w Barcelonie, gdzie to rywalki w 95% zapracowały na zwycięstwo Włoszki. Plusem jest ciągła równa forma, ale tym nie wygrywa się takich meczy jak dzisiejszy. Errani jest za słaba fizycznie, aby mieć coś do powiedzenia przeciwko Kuznestovej. H2h 5:0 dla Rosjanki też mówi sporo. Ostatni mecz w tym roku wygrany bez problemu przez Svete 6:4 6:3. Dzisiaj taki wynik też bardzo prawdopodobny. Także.

Kuznetsova 1.60

roy. 187

roy.

Forum VIP
w 100% zgadzam sie z tennispro. Kompletnie nie rozumiem masówki na tym forum na Errani. Kuza to swietna tenisistka z jeszcze lepsza przeszloscia. Zagrala kosmiczny mecz z Agą. To nie jest przeciez zawodniczka z nikąd wiec dlaczego niby mialaby nie zagrac znowu dobrego meczu? Jesli zagra nawet 50% tego co zagrala z Agnieszka to o wynik jestem spokojny.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
w 100% zgadzam sie z tennispro. Kompletnie nie rozumiem masówki na tym forum na Errani. Kuza to swietna tenisistka z jeszcze lepsza przeszloscia. Zagrala kosmiczny mecz z Agą. To nie jest przeciez zawodniczka z nikąd wiec dlaczego niby mialaby nie zagrac znowu dobrego meczu? Jesli zagra nawet 50% tego co zagrala z Agnieszka to o wynik jestem spokojny.
Dorzucajac do tego h2h 5-0 dla Rosjanki granie na Wloszke jest bezpodstawne. Prawda taka ze Kuznetsovej za 1,6 tez nie ruszam wiec mecz jest typowym nobetem ale podjarka ze kurs na Errani to value zupelnie niezrozumiale.

G 0

grabsen

Użytkownik
Petra Martic gra tutaj solidny tenis. Moim zdaniem powinna minimum seta ugrać.

Petra Martić wygra minimum seta z Kerber, kurs 1,85

Dominika może wystartować mecz udanie, a potem przegrać. Duże szanse są na to jak pokazuje tradycja. Gra tutaj całkiem nieźle, więc dlaczego by nie i tym razem?

Dominika Cibulkova wygra pierwszego seta z Azarenką, kurs 2,88

Svetlanę widzę wygraną w pierwszym secie. Potem może być różnie...

Kuznetsova wygra pierwszego seta z Errani, kurs 1,6

Kursy z Fortuny, więc nie polecam ze względu na podatki

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
H2H nie ma żadnego znaczenia przecież w tym przypadku. Nie grały ani jednego meczu na ziemi, a to tutaj Włoszka się czuje najlepiej! Poza tym w przeszłości Errani była dużo słabszą tenisistką niż teraz, nie miała tylu argumentów, a Rosjanka bez wątpliwości jest daleka od swojej najlepszej dyspozycji. Liczy się obecna forma i ich ostatnie wyniki, a nie to co było x lat temu. Mnie zdecydowanie bardziej przekonała Sara i naprawdę zdziwię się, jeżeli to przegra. Oczywiście jest szansa, że Kuznetsova będzie popełniać mało błędów, a co za tym idzie - będą jej wchodzić uderzenia kończące, ale na dłuższą metę to nie ona powinna być górą w moim odczuciu. Pożyjemy, zobaczymy.
Czy poszła masówka na Errani? Wątpię, bo kurs w Bet365 urósł z 2,10 (na początku) do 2,62. Niestety zagrałem w BetFair po 2,48 już wczoraj, ale teraz dokładam do pieca po 2,86 w PanBet :)o). Mecz już za 20 minut.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Masówka to poszła ale na Rosjankę, wystarczy popatrzeć na ruchy kursów.
A ja się bardzo zdziwię jeśli Kuza przegra choćby seta, już wczoraj jedna baloniara( Łozniacki) pokazała co jest warta w meczu z kimś w miare dobrej formie.
Mam nadzieje że dzisiaj będzie podobnie, jeśli Kuza zagra na podobnym poziomie co z Radwańską, to Włoszka jest bez szans.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Azarenka - D. Cibulkova - 2 (3,20)✅
bet365

Chyba jedna z lepszych okazji żeby zagrać przeciwko Azarence. Mecz się za chwile odbędzie więc nie będę przedłużał. Viki męczyła się z Wozniak ostatnio w pierwszej rundzie przegrała prawie z Włoszką Brianti.. Dominika ostatnio leje swoje przeciwniczki a do tego nie tak dawno prawie ograła Viki więc dzisiaj będzie wielka szansa aby tego dokonać.

by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +7
C 334

copper

Użytkownik
Na wstepie zaznacze,że nie grałem meczu Kuzniecovej więc moge być obiektywny. Podzielę się tylko swoimi spostrzeżeniami. Widziałem mecz Radwańskiej z Errani w Madrycie i aż żal było patrzeć na bezradność Włoszki. Przegrała 0-6 1-6 walcząc dzielnie do samego końca o wygranie chociaż gema, Agnieszka grała jak profesor. W trzeciej rundzie RG ta sama Radwańska zostaje rozstrzelana przez Kuziecovą i niemal tak samo jest bezradna jak wtedy Errani w meczu z nią. Wynik 6-1 6-2 dla Kuziecovej. Dziś Kuzniecova grająca na kosmicznym poziomie mecz wcześniej dostaje lekcje tenisa od tej samej Włoszki którą zdemolowała Radwańska. Jak się okazuje nawet taki babochłop jak Kuzniecova jest tak samo zmienny jak każda kobieta. Granie meczy WTA często przypomina loterie. Nie chcę rozpoczynać dyskusji bo nie ma ona chyba większego sensu ale chciałbym sie zapytać co powiedzą teraz Ci co juz po meczu Radwańskiej się mądrzyli że nie gra się na zawodniczkę z tak kiepskim bilansem H2H jaki miała ona z Kuzniecovą 3-9. Przypomne ,że Errani miała bilans z Kuzniecovą 0-5, mimo że nie grały na ziemii ale jednak....

Panie tennispro sam mnie sprowokowałeś do napisania krótkiego wyjaśnienia więc teraz nie zarzucaj mi prywaty. Po drugie nie Ty jesteś od ogarniania mnie i nie pisz więcej takich rzeczy bo moja cierpliwośc tez ma swój kres. Za długo w sporcie siedzę i w bukmacherce żeby czytać takie uwagi na swój temat przez anonimowego forumowicza. Po trzecie irytuje mnie na maksa to ciągłe umniejszanie sukcesów Radwańskiej i wyśmiewanie się z niej. Wyśmiewano się i drwiona że wejdzie do 10WTA, potem jak jej ojciec wspominał o top3 to każdy pukał się w czoło. To samo teraz z wygraniem wielkiego szlema. Jestem przekonany że kiedyś go wygra i wtedy tym wszystkim niedowiarkom będzie głupio. Poczyniła niesamowite postępy przez ostatni rok i wierzę że będzie dalej robiła progresje. Miała wielkie szanse na połfinał conajmniej w tym turnieju ale niestety stało się inaczej a podśmiewanie się z jej przygotowania do turnieju i możliwośći zajścia daleko to jest żenada. Moim zdaniem była dobrze przygotowana trafiła tylko na świetnie dysponowaną tego dnia Kuzniecovą. Jestem pewny że w swoim życiu nie osiągniesz 1/100 tego co ona, więc daruj sobie pouczanie mnie i krytykowanie jej. Skup się lepiej na pisaniu analiz do meczów i rób to tak żebyś Ty w ocenie innych zasłużył na wielkiego bukmacherskiego szlema.

T 53

tennispro

Użytkownik
Dobra mr cooper za 1 razem nie zwróciłem uwagi, za 2 razem też darowałem, ale teraz to już przeginasz pałę. Najpierw po meczu Radwańśkiej z Venus mądrzysz się jakie to było oczywiste zwycięstwo i jak grubo to ty nie zagrałeś i ile milionów na tym nie wygrałeś.
Ogladałem CAŁY mecz m.in dlatego,że zagrałem go grubo bo byłem pewny zwycięstwa Radwańskiej.
Przed meczem nie napisałeś ani jednego komentarza do tego meczu a po meczu mądrzysz się jak nie wiadomo kto. Zachowanie śmieszne i żałosne.
Następnie po meczu Radwańskiej z Kuznetsovą zwracasz uwagę, aby ludzie nie wypowiadali się po meczu, bo wtedy każdy jest mądry.
Po meczu łatwo krytykować czyjeś typy.... podziel sie swoimi spostrzeżeniami przed meczem.
Także trochę konsekwencji człowieku. Najpierw sam się tak zachowujesz, a potem tępisz ludzi którzy robią to samo. No bez jaj.
Teraz też 0 komentarzy przed meczem Errani - Kuznetsova a po meczu wygłaszasz swoje mądrości.
Zero szacunku dla takich ludzi. To jest forum bukmacherskie i chodzi o to aby wytypować poprawny wynik przed rozpoczęciem meczu, a nie żeby wygłaszać swoje mądrości, gdy wszystko jest już rozstrzygnięte. Także ogarnij się człowieku.

//
Przeczytaj uważnie co napisałem. To była moja mała złośliwośc.
Tak się składa, że czytam bardzo uważnie, no i właśnie o tej twojej złośliwości mówię. O kompletnej nie konsekwencji i żenującym zachowaniu. Zachowaj ta złośliwość dla siebie, tak samo jak jakieś prywatne pojedynki. Rozwiąż swój problem prywatnie, a nie na forum.
Swoją flustracje z powodu nietrafionego typu i analizy wyładuj więc na kim innym.
Nie wyładowuję, żadnej frustracji, tylko wytykam ci twoje żenujące zachowanie, do którego się, sam przyznałeś, więc twoja uwaga jest kompletnie nie trafiona. Także, powtórze jeszcze raz. Ogarnij się człowieku.

Otrzymane punkty reputacji: +11
C 334

copper

Użytkownik
Przeczytaj uważnie co napisałem. To była moja mała złośliwośc. Celowo wytknałem tym co wypisywali po meczu Radwańskiej że miała kiepski h2h tak jak dziś Errani, żeby pokazać jak takie zachowanie jest irytujące. Wiedziałem ,że taka będzie reakcja. Po meczu każdy jest mądry. Od czego w ogóle zaczął sie mój wpis w sprawie meczu Venus-Radwańska. To trochę osobista sprawa ale jak już musze to napiszę. Otóz przez kilka dni mocno sie spierałem ze swoimi znajomym w sprawie wyniku tego meczu od momentu jak juz było wiadomo że zagrają razem. Spytał mnie co ja powiem jak Venus z nią wygra...Po porażce Venus przestał odbierać tel i dzwonić. Wiem że czyta to forum więc w ten sposób chciałem napisać co myśle o tych ekspertach amerykańskich, którzy twierdzili że Venus ogra Radwańską. Bukmacherka uczy pokory a ja nie mam ochoty ciągle się użerać z kimś. Szanuje czyjeś zdanie póki ktoś mnie nie atakuje zbyt nachalnie i obraża bo na to nie pozwole nikomu. Po ostatnich dyskusjach pomyslałem,że i ja zaczne być złośliwy jak większośc na tym forum. Mnie zaatakowano, że kto gra mecze z tak niekorzystnym h2h juz po meczu, to ja zrobiłem to samo i spytałem złośliwie po meczu co tym razem napiszą. Swoją flustracje z powodu nietrafionego typu i analizy wyładuj więc na kim innym.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Przed nami kolejny dzień tenisowych emocji! ????
Sharapova - Zakopalova 2-0 1,24 Pinnacle
Bardzo doświadczona Czeszka osiągnęła już swoją życiówkę. W RG nigdy nie zaszła tak daleko i jestem przekonany, że jutro zakończy się jej przygoda z kortami w stolicy Francji. Panie po raz ostatni spotkały się w Madrycie (też korty ziemne) i wtedy gładkie zwycięstwo 2-0 odniosła Rosjanka. Sharapova w trzech dotychczasowych spotkaniach oddała przeciwniczkom łącznie 5 gemów! Może jej rywalki nie były w znakomitej formie, ale Rosjanka prezentuje się na paryskich kortach wyśmienicie. Przewiduję w tym meczu szybkie 2-0 dla Marii.
Lepchenko - Kvitova (+5,5 gema) 1 2,03 Pinnacle i (+1,5 seta) 1 2,90 Betsafe Amerykanka urodzona w Taszkiencie spotka się jutro z Czeszką. Petra na tym turnieju nie zachwyca. Gra naprawdę bardzo przeciętnie, nie mam tutaj na myśli jej wyników (chociaż i one nie porażają), ale chodzi mi o styl gry. Kto stawiał na Amerykankę w poprzedniej rundzie na pewno przeżywał wielkie emocje. W pojedynku ze Schiavone na początku trzeciego seta Varvara Lepchenko zdołała przełamać Włoszkę, lecz później dwa razy oddała własne podanie. Zrobiło się 3*-1 dla Franceski, ale na szczęście 26-letnia Amerykanka zdołała wygrać ten mecz. Wcześniej pokonała dobrze znaną kibicom tenisa Jelenę Janković. Kvitova i Lepchenko mają bardzo podobne warunki fizycznie, obie zawodniczki też w swoich meczach miały czasem niesamowicie dziwne przestoje i psuły piłki, które tenisistką z TOP1000 nie wypada nawet psuć. Jutro widzę spore value i uważam, że z pewnością Lepchenko powinna utrzymać handicap gemowy. Być może uda jej się wygrać seta, a może nawet mecz. Przekonamy się za kilkanaście godzin, ja osobiście zaufam Lepchenko, która także wykręca swoją życiówkę w Paryżu ????

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA
Spotkanie: Zakopalova(+6.5 gema) - Sharapova
Typ: Zakopalova
Kurs: 2.20
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Mecz turnieju wielkoszlemowego na kortach Roland Garros w Paryżu pojedynek IV rundy spotykają się Czeszka Zakopalova aktualnie na 44 miejscu w rankingu oraz Rosjanka Sharpova wracająca do wielkiej formy aktualnie zajmująca 2 miejsce w rankingu. Rosjanka gra z turnieju na turnie coraz lepiej i ma szanse na wygranie French Open chociaż zawsze podlreśla ,z e zdecydowanie lepiej się czuje na nawierzchniach twardych. Ostatnio wygrane turnieje na nawierzchni ziemnej w Stuttgarcie oraz Rzymie . We francji gładko odprawia rywalki oddając czasami gema. Wyniki z Peng Shuai 6-2 6-1 , Morita 6-1 6-1 oraz Candantu 6-0 6-0 porażają. Jednak dziś na przeciwko Rosjanki stanie Zakopalova , która wygrała z Maria jedno spotkanie dwa przegrała po walce. Czeszka odprawiła w turnieju groźne Kirilenko oraz Pavluchenkovą czas na sprawienie problemów Sharapovej. Klara wraca do dobrego grania udany turniej w Pradze. Dlatego dziś liczę na słabszy występ Marii oraz bardzo dzielną walkę Czeszki i pokrycie handi +6.5 gema.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
wyprzedził mnie wlodek02 z typem,ale również jestem zdania iż handi za Zakopalova to dobry pomysł,Klara gra dobry turniej i na pewno kilka gemów tutaj ugra Szparka jeszcze nie miała jakieś konkretnej rywalki i dopiero teraz moim zdaniem będzie musiała sie pomęczyć.✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 9

czaron1991

Użytkownik
Zanotowałem dobry początek jak widać wyżej, postaram się znowu podrzucić dobre typy:
Sharapova - Zakopolova, o dotychczasowej grze Rosjanki nie ma co dużo mówić, bo wszyscy widzimy że to będzie finalistka. Klara pokonała w poprzedniej rundzie, wracającą po przerwie inną Rosjanę Pavlyuchenkovą. Udział Czeszki na tym etapie na pewno jest niespodzianką i mało prawdopodobne aby dziś swoją słabą grą pokonała rywalkę. Średnia prędkość drugiego serwisu Klary to 110-120km/h. Takie piłki Maria zabija. Średnia pierwszego serwisu to 150km/h a mimo tego zbyt dużo popełnia DF. Statystyka winners/UE jest zatrważająca z poprzedniej rundy: 13-38. Tu nie ma co dużo pisać, kolejny spacerek Marii: handicap gemy :Sharapova-Zakopalova HG (0-6,5) 1 1,80 Totolotek
Kvitova - Lepchenko: Pojedynek ostatniej reprezentantki USA z poszukującą formy Czeszką. Dużo wątpliwości mam co do tego meczu. Czeszka niby na tym turnieju stabilnie ale na niższym poziomie, z Bratchikovą tylko chwilę się zdrzemnęła ale potem już grała swoje. Gdyby tu była Schiavone to bym grał na nią, Varvara nic tu nie gra szczególnego, dwa tygodnie temu dostała baty od Urszuli, ale Radwańska wtedy raczej bez presji, bo jak dla mnie Urszula mogła spokojnie wyeliminować Kvitovą ale najpierw musi popracować z psychologiem. Będzie Kvitova sporo psuła czy nie, jaką taktykę przyjmie Amerykanka, z Włoszką wymyśliła super i tu też tak może być. Za dużo znaków zapytania w tym meczu, krótko: Liczba gemów Kvitova-Lepchenko IG 18,5 Więcej 1,75.
Czas goni, więc krótko dwa pozostałe spotkania: Na Li w świetnej formie, długo wchodziła w mecz w poprzedniej rundzie albo inaczej McHale potrzebowała czasu żeby zacząć psuć. Li obroni tytuł, chyba że mężuniu pokerzysta obstawi inaczej. Shvedova wyznania&quot; Łup Łup&quot; a to z dobrze biegającą Chinką nie przyniesie korzystnego rezultatu,
handicap gemy N.Li-Shvedova HG (0-5,5) 1,80
Rus Kanepi: Estonka pierwsze 60minut meczu z Wozniacki potrafiła nawet dobrze biegać.. ???? , będzie w tym meczu mnóstwo błędów, nie mam wątpliwości że zwyciężczyni tego spotkania odpadnie w następnej rundzie, Holenderka miała łatwiejszą drogę, bo Goerges to nie jest wymagająca przeciwniczka, nie udało jej się wypłakać czy też wybłagać tego meczu ( przypominam jej smutny dialog z mamusią, gdy po drugiej stronie siatki była Agnieszka... &quot;NIE CHCĘ PRZEGRAĆ DO ZERA MAMOO!!!&quot; Rus dobrze biega, a u Estonki przewiduje problemy, trochę jak Kuznetsova, jeden mecz zagrała pięknie to czas na porażkę z inną defensywną zawodniczką, Kaja nie najlepiej znosi stres meczowy, zaczyna skracać wymiany, ona dziś wyleci. Kanepi - Rus 2 3,8 Totolotek

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
K. Zakopalova - M. Sharapova - powyżej 17,5 gemów (1,83) ✅

bet365
Godna zastanowienia linia gemowa jeżeli chodzi o dzisiejsze spotkanie Marii oraz Klary. Wszystko wskazuje na to że M. Sharapova zabierze Victorii numer jeden na świecie. Ciężko się dziwić. Rosjanka regularnie stawia się w finałach lub ćwierćfinałach, a ostatnio nawet wygrała finał w Rzymie na cegle. Forma idzie w górę. Jak na razie rywalki średnio wymagające w tym turnieju jak słusznie zauważył jeden z kolegów wyżej. Z kolei Klara to zawodniczka która potrafi zagrać niezły turniej po to aby potem przegrać gładko całego seta do zera oraz ostatecznie cały mecz. Mam tutaj na myśli półfinał z M. Bartoli w Paryżu. (7:6,6:0). Jednak motywacja w tym turnieju jest większa w końcu to już 4 rudna, patrząc na ilość &quot;niespodzianek&quot; w tym turnieju Klara z pewnością pokusi się o kolejną. Szans co prawda wielkich na to nie ma (wystarczy spojrzeć chociażby na kurs jaki wystawili bukmacherzy na ewentualność zwycięstwa Czeszki), ale szanse na wyrównaną walkę na pewno są. K. Zakopalova to nie typ rywalki którą Maria Sharapova jest w stanie upokorzyć przy obecnej dyspozycji Czeszki. Wystarczy spojrzeć na ostatnie ich spotkanie tego roku w Madrycie na cegle. Wynik 6:4, 6:3 dla Rosjanki. W moim prywatnym odczuciu forma Czeszki jest lepsza w tym turnieju niż tym w którym grała z Rosjanką ostatnio, dodatkowo dochodzi zwiększona motywacja z racji rangi turnieju więc linia gemowa powyżej 17,5 gemów powinna zostać dzisiaj złamana.
by scotratez​

Otrzymane punkty reputacji: +5
V 3

volleyfan

Użytkownik
DYSCYPLINA: TENIS
ANALIZA:

Popieram Twoje zdanie czaron odnośnie meczu - M. Sharapova - K Zakopalov (5.5 gema) na 1. Bukmacher: Milenium to jest troche ostrożniejsza propozycja. Sharapova gra genialnie dotychczas na tym turnieju i myśle,że przy takim serwisie przeciwniczki nie będzie miała żadnego problemu z returnem i kończeniem większości piłek.
Do tego bardzo dobra propozycja w pojedynku panów:
Nadal-Monaco Liczba Minut149,5 over.
Uważam że ten pojedynek będzie bardzo wyrównany. Nawet jeśli RAFA nie przegra żadnego seta to będzie długo trwało to spotkanie !!!

E: Oczywiście liczba minut jest w Unibet

J 19

jajo

Użytkownik
&quot;Mamo, nie chcę przegrać do zera&quot; to Lisicki, a nie Georges, bo skąd niby u tej drugiej znajomość polskiego. Chyba też zaryzykuję na Rus. W typowanie tenisa dopiero się zagłębiam, ale wydaje się to być mecz, w którym wszystko zależy od tego czy Kanepi wejdzie w uderzenie czy będzie psuć. Kurs koło 5.00 zachęcający

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom