Zaczne dość dosadnie. Co za idiota wymyslił aby grać w Brukseli? Chwila radości aby w Wielkim Szlemie dać ciała. Naprawdę Isia sama dla mnie jeszcze wiele musi się nauczyć. A jej całe zaplecze to garstka ludzi myśląca doraznie i bez wyobrazni. Czy Aza, Szarapova grały tydzień przed Paryżem...piły słomke i ładowały akumulatory przed wielką imprezą i wielką kapustą którzą organizatorzy fundują. Kto przed wielkim szlemem gra turniej? Kto będąc w najlepszej formie zyciowej gra debla w Wielkim Szlemie ? Przecież w końcu musiał przyjść kryzys i mięsnie oraz ciało odmówiły posłuszeństwa...naprawdę ile Radwańskim brakuje profesjonalizmu i wyczucia, przecież ta Radwańska to drobna istotka na pare meczy, potem potrzebuje regeneracji, przecież to nie kobyła na 20 meczy pod rząd ...szok!!! Kuza zagrała dobre spotkanie, ale widać było że Radwańska ledwo dyszy, totalny marazm, mentalność zimnej i sniętej ryby...foch i grymas...przegarć z taką wielką i grubą lesbą, wstyd...kolejna lekcja pokory, a temu Wiktorowskiemu przydało by się trochę życia bo wygląda na lekko znudzonego chłopina...on coś jara bo wygląda zawsze blado,
KOLEJNA FRAJERSKA ZAPRZEPASZCZONA OKAZJA NA CONAJMNIEJ PÓLFINAŁ SZLEMA, KOLEJNA LEKCJA POKORY, DO HISTORII TENISA PRZECHODZI SIĘ WYGRYWAJĄC SZLEMA A NIE JAKIES PROWINCJONALNE TURNIEJE
Karolajna Wozniacka 1.60 Karolina po cichu zbudowała solidną formę. Odpuszcza jakieś "wiejskie" turnieje i koncentruje się na wielkich imprezach. Widać że korty paryskie jej służą. Styl Kanepi pod dunke. Kajka nie bawi się w taktykę, młuci ile wlezie, a Karolajna w przebitce jest wytrenowana. Dunka swieza. Kajka duzo gra plus debel. Licze na zmęczenie estonki, Karopowinna ją gonić a wtedy Kajka się pogubi i będzie popełniać błędy. Kurs 1.60 jak dla mnie kosmiczny. W tym meczu wyjdzie kondycja, o to jestem spokojny, w trzech setach, ale Karo wygra,
@słuchałem Fibaka w polskim radiu i naczelny klakier nie wiedział co ma powiedzieć...a juz się widział w boxie Radwańskim w finale...rudy lisek, drugi Boniek się znalazł,
@ w meczu Kuzi z Errani stawiam na włoszke, jest niesamowicie regularna, zajedzie lesbe w tym meczu jak nic, naprawdę jest super, Kuzi gra mocno i na jeden strzał, Errani jest w wysokiej dyspozycji, i co najważniejsze jest zdrowa,
@ stawiam na Szarape że wygra RG, gra najmocniej i najrówniej, finał z Azą, czyli statusqwo zachowane,
@ Radwańska jak zawsze wyautowana, ona nie wygra nigdy Szlema, nie ma tego czegoś i już,
[email protected]
Jeszcz w tym samym poscie jeden typ,
Lapchenko 2.50
Franka nie schodzi z kortu, gra od wielu dni, w Strasb, teraz RG, do singli dokłada debelek, po co ? co mnie to obchodzi...licze na zmęczenie, to samo co Radwisia wczoraj, amerykanka zdrowa i w swietnej formie, gra dobry, siłowy i skuteczny
tenis, włoszka przegra ze zmęczeniem...nie jest supermenką a organizm upomni się o swoje...
miłego weekendu!
// serce ze stokrotek polskich cudownych dla Lepchenko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!