>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

French Open '12 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Zdecydowanie Errani na dzisiaj. Jest w fenomenalnej formie, o czym świadczą ostatnie wyniki, a przede wszystkim styl gry. Pokonała tutaj już między innymi w przekonywującym stylu Anę Ivanovic, Svetlaną Kuznetsovą. Za każdym razem wykazuje się ogromną inteligencją, wszystkie zagrania są przemyślane. Oglądałem mecz Kerber z młodziutką Martic i muszę przyznać, że nie zrobiła na mnie zbyt dobrego wrażenia. Gołym okiem widać zmęczenie, porusza się o dziwo znacznie gorzej. Za każdym razem, gdy Chorwatka podkręcała tempo i nie robiła błędów, Angelique miała spore problemy. Zwyciężyła co prawda w dwóch setach, jednak wynik nie oddaje do końca przebiegu gry. Podsumowując - oglądałem wszystkie spotkania każdej z zawodniczek, dobrze wiem na co je stać. W tej chwili na więcej stać rozpędzoną, głodną krwi Errani, która jeśli po raz kolejny zagra na tak wysokim poziomie, wówczas powinna zwyciężyć.
Errani @2.25 ✅
Wygrała, tak jak podejrzewałem. Kerber była już mocno zmęczona w meczu z Martic. Errani wykorzystała swój spryt i zwyciężyła zasłużenie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
prodds 128

prodds

Użytkownik
Yaroslava Shvedova +1.5 seta @ 2.12

Kort jest bardzo wolny. Shvedova ma b.dobry serwis i rewelacyjnie rusza się po korcie. Psychika Czeszki bardzo często ulega rozregulowaniu i nie można jej do końca ufać.
Co prawda większe szanse na wygranie spotkania daje Kvitovej ale biorąc pod uwagę dobra dyspozycje jej jutrzejszej przeciwniczki jakoś nie potrafię sobie wyobrazić szybkiego zwycięstwa Petry.
Biorąc pod uwagę nieprzewidywalność WTA moża nawet pokusić się na zwycięstwo pięknego uśmiechu z Kazachstanu po kursie &gt; @ 4.50
Sharapova
Tutaj raczej bez niespodzianek, kursy są adekwatne. Rosjanka robi ogólne dobre wrażenie a co do Kaneppi to jej serwis nie robi żadnego wrażenia.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Sharapova - K. Kanepi - 2:0 (1,72) ✅
bet365
Maria Sharapova jest już o krok od zdobycia numer jeden na świecie w WTA i zabrania go aroganckiej Białorusince. Mądra taktyka od początku sezonu owocuje. Chciałbym zauważyć pewne fakty przed tym meczem. Jak widać na tablicy wyników Rosjanki męczyła się ostatnie spotkanie z K. Zakopalova. Męczarnia wynikała w dużym stopniu przez wiatr. Rosjanka nie potrafiła kilkakrotnie utrzymać swojego serwisu. Wysoka uderzona piłka przy serwisie zbaczała często na linie autową. Problemy miała także rywalka. Maria nie jest w swojej wybornej formie ale gra konsekwentnie. Poważna twarz Rosjanki nie powinna nikogo zgubić. W drugim secie Rosjanka gdy nie mogła dobić Klary i traciła tym samym gema przy własnym podaniu zaczęła grać na siłę waląc piłkę ile fabryka dała przy pierwszej możliwej okazji. Jak się stało tak widać. Stracony drugi set. Rosjanka w trzecim secie pozbierała się a to w dużej mierze dzięki Zakopalovej której puściły już zupełnie nerwy. K. Kanepi podobnie jak S. Errani charakteryzuje to że grają z mniejszym obciążeniem psychicznym. Żadna z nich nie jest tutaj faworytką turnieju. Maria znana jest z tego że im bliżej celu tym więcej popełnia błędów. Świadczą o tym chociażby liczne przegrane finały w tym roku. Mecz będzie prawdopodobnie miał dwie drogi. Pierwszą jest szybkie zwycięstwo Rosjanki 2:0. W przypadku gdy Rosjanka straci seta wszystko jest już możliwe i wtedy nawet skusiłbym się na K. Kanepi. Estonka ma naprawdę za sobą kawał dobrego sezonu. Odprawia mocne przeciwniczki a sama przegrywa ostatnio tylko z czołówką. M. Sharapova z kolei w tym turnieju miała łatwą drogę. Wystarczyło tylko trafić na zawodniczkę która ma niezłą dyspozycję i od razu 3 sety gotowe. Mowa tutaj oczywiście o K. Zakopalovej. Rywalka jutro będzie mocniejsza. Przewagą Rosjanki będzie fakt że K. Kanepi ma za sobą dwa pojedynki 3 setowe pod rząd. Kluczowy będzie pierwszy set dla M. Sharapovej. Jeżeli go wygra mecz się prawdopodobnie zakończy w dwóch setach, ponieważ nie sądzę aby Estonka była w stanie trzymać fason przez cały mecz dla tego jeżeli już próbować to 2:0.
by scotratez

L 31

la-frambuesa

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny 06.06.2012r. 14.00
Spotkanie: Petra Kvitova - Yaroslava Shvedova
typ: 2-0
kurs: 1.70
bukmacher: Bwin
Zaczyna się walka o półfinały w Roland Garros. Dla mnie takie kursy na Kvitovą to promocja. Petra w tym roku miewała wpadki. Nie wygrywała wszystkiego co się tylko dało. Niemniej jednak to zawodniczka z czołówki i potwierdza to na korcie. W tym turnieju Czeszka idzie jak burza. Trafił się jeden słabszy mecz, ale każdy ma do niego prawo na przestrzeni turnieju. Petra dobrze serwuje, znakomicie się porusza i czyta grę. Wydaje się, że żadna rywalka jej tutaj nie straszna. Ze Shevdovą sądzę, że sobie bardzo łatwo poradzi i zamelduje się w półfinale. A tam może trafić na Sharapovą, którą jest w stanie ograć. O ile w ogóle Maria się doczłapie do półfinału - wszystko w rękach Rosjanki, jeśli będzie miała dzień, to może zmieść z kortu Kanepi. Jeśli nie to mogą być męczarnie i żaden scenariusz wtedy mnie nie zdziwi - mecz huśtawka. Wróćmy jednak do Shvedovej. Ona w tym turnieju dużo już grała i z pewnością czuje zmęczenie - w samym singlu siedem spotkań, a do tego debel dzisiaj, w którym już odpadła. Moim zdaniem nawet w super formie, wypoczęta Shvedova miałaby duże problemy z Kvitovą. Biorąc pod uwagę jej potencjalne zmęczenie i aktualne możliwości, to stawiam na 2-0 dla Petry i liczę na jej szybkie zwycięstwo.

C 11

czarny22

Użytkownik
Errani S./Vinci R. - Llagostera Vives N./Martinez Sanchez M.J.⛔
Typ: 2
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365

Włoszki są dla obecnie mnie deblem nr 1. Wygrały 4 ostatnie turnieje i wydawać by się mogło, że wygrają także i RG. Jednak w ostatnim ich meczu z Makarova/Vesnina widziałem, że Errani nie grała już na 100%(zapewne przez grę w singlu), co prawie spowodowało przegranie tego meczu.
Wątpie żeby w tym meczu była bardziej skoncentrowana, w końcu dzień później czeka ją półfinał ze Stosur. Gdyby nie singiel Errani to nie dawał bym żadnych szans hiszpankom, ale w tych okolicznościach mogą sprawić niespodziankę i awansować do finału RG.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Stosur 1.50 ⛔

Errani : singiel 27, 30, 1, 3, 5 - pięć spotkań
debel 29, 31, 2, 4, 6 - pięć spotkań

Po 10 grach organizm ma prawo powiedzieć pasuje, momentami Sarra oddycha już rękawami, w deblu w trzecim secie z Vec/Mak. tez się męczyła...

Stosur ma za sobą 5 spotkań i szybka wtopa w deblu na całe szczęscie...Sam ma lepsze podanie, i gra mocno, szybko i płasko. Włoszka gra na wysokim topspinie, serwis taki sobie, ale wygrywa dużo sprytem i techniką...Australijka jest dla mnie mocnmiejsza i bardziej wypoczęta, Errani jutro gra półfinał debla, więc znowu nogi i organizm dostaną kolejną dawkę zmęczenia...

W meczu z Sam w końcu dostanie lanie, będzie na pewno zmotywowana ale przegra ze zmęczeniem i mocniejszym tenisem Ozi !!! Kerber za duzo psuła...Pierwsze gemy zapewne będą zacięte ale potem Ozi ją dojedzie! Rosnące kursy buków to podpucha i przekręt na rosnących kursach?!

Stawka : 1000 pln
Wygrana : 1500 pln

Andre@

alekno 4

alekno

Użytkownik
Llagostera V. N. / Martinez Sanchez M. J. - Errani S. / Vinci R.

Jutro w 1. półfinałowym meczu debla kobiet zmierzą się pary z Włoch i Hiszpanki. Uważam, że reprezentantki Italii wygrają ten mecz. Pierwszym argumentem jest niesamowita forma tych zawodniczek w ostatnich. Wygrywają wszystkie mecze. Zwyciężyły ostatnie turnieje debla kobiet w Madrycie i Rzymie. Ewidentnie ta nawierzchnia im leży. Widać, że te zawodniczki są zgrane. W bezpośrednich spotkaniach jest remis. Obie pary wygrały po jednym spotkaniu. Debel z Półwyspu Iberyjskiego wygrał swoje spotkania podczas zeszłorocznego Austalian Open 2:1. Te zawodniczki lepiej czują się na tej nawierzchni. Errani/Vinci swoje spotkanie na nawierzchni ziemnej w takim samym stosunku. W Madrycie para hiszpańska wygrały cztery mecze, natomiast w Rzymie odpadły od razu. W Roland Garos Hiszpanki w trzech na cztery mecze pozwalały rywalką ugrać seta. Włoszki oddały tylko jednego seta w ćwierćfinale. Istotną rzeczą jest fakt, że ostatni raz Llagostera V. N. / Martinez Sanchez M. J; pomijając ostatnie dwa turnieje, ostatni raz grały w styczniu 2011 w Australian Open. Dwoma rzeczami może być zmęczenie pary rozstawionej z numerem czwartym, oraz fakt, że Sarę Errani czeka ciężki mecz w półfinale singla żeńskiego z australijką Samantą Stosur. Pomimo to uważam, że rozstawione w tym turnieju z 12 przegrają jutrzejsze spotkanie.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Totalnie nie zgadzam się z Tobą Andre@. Może i jest trochę bardziej zmęczona, ale jutro ma dzień przerwy, półfinał pojutrze, spokojnie odpocznie na tyle. W deblu aż tak się nie zmęczy przecież, żeby jej to zaszkodziło w singlowym sukcesie. Nic jej nie dolega, więc na pewno zrobi wszystko by awansować do finału. Zresztą argument ze zmęczeniem w tenisie (jakże często podawany w analizach) rzadko się przekłada na bieg spotkania. Zawodnicy są odpowiednio przygotowani, wytrenowani, więc co najwyżej kontuzja mogłaby jej przeszkodzić w normalnym funkcjonowaniu. U Włoszki nic takiego nie dostrzegłem.
Przechodząc do samej gry - wszyscy już wiemy jak gra Errani. Dzisiaj z Kerber także pokazała świetny, niezwykle bystry tenis. Kerber grała naprawdę bardzo dobrze. W pierwszym secie, mimo że Sara złamała na początku (i jak się potem okazało - przez całego seta nie dała Niemce żadnego bp) i cały czas prowadziła, bałem się że Angela jeszcze odłamie i będzie gorąco, bo momentami wrzucała takie bomby nie do odebrania, że to naprawdę zwiastowało jeszcze niełatwy mecz. No i tak było - wynik drugiego seta rozstrzygnął się dopiero w tb, słusznie i chyba każdy powie, że uczciwie - na korzyść jednak lepszej Errani.
Jak już wcześniej gdzieś pisałem, Sara może przegrać jak trafi na kogoś, kto ją właśnie potężnie rozrzuci po korcie nie dając jej szans na obronę (tak zrobiła np. Ivanovic w pierwszej partii ich spotkania i dzisiaj długimi chwilami Kerber).
Podziwiam jej solidność. Nie miewa żadnych &quot;wtopowych&quot; gemów w porównaniu do każdej innej tenisistki, jakie tu zostały na tym etapie gry (no może z wyjątkiem straconego seta w 1 rundzie).
Samantha bez straty seta póki co. W tym meczu się to musi zakończyć, tak zakładam. Jeśli Australijka wygra, to po prostu nie wierzę, ze w dwóch łatwych setach. Ona zdecydowanie miewa zastoje w swojej grze. Grały ze sobą niedawno w Rzymie i Stosur wygrała 6-3 7-5 (w drugim secie do pewnego momentu grała słabo, ale potem zaczęło jej wszystko wchodzić i odrobiła straty). Z nią każdy może przegrać jak jest w gazie i ma dobry dzień, to już udowodniła nie raz, ale udowodniła też, że potrafi przegrać z byle kim, gdy dużo wyrzuca.
Poza tym meczem, na mączce Włoszka przegrała jeszcze tylko pojedynek z Radwańską, ale wiadomo jak to było w tym roku z ziemią w Madrycie, jej ewidentnie nie przypasowała (+Radwańska miała mnóstwo szczęścia, 8/8 obronionych BP z tego co pamiętam). Od wtedy jednak gra Errani aka &quot;Poco Gigante&quot; znacznie się polepszyła, co mogliśmy zaobserwować w ostatnich kilku spotkaniach. Po Sam można się wielu rzeczy spodziewać, ja liczę bardziej, że w końcu zagra gorzej i to Sara zejdzie z kortu z uśmiechem na twarzy, przepełniona radością i niedowierzająca, że zagra w finale wielkiego szlema.
Samantha Stosur - Sara Errani @ 3,40
Wynik: ✅ 1-2
Na koniec takie zestawienie ich gry na clayu w tym roku, do własnej interpretacji:

P.S.
kurs na triumf końcowy Errani spadł do 7,50-8 (dla tych co jeszcze chcą spróbować: najwyższy obecnie jest w BetFair i wynosi 8,80)

T 53

tennispro

Użytkownik
Akurat w tym przypadku w 110% zgadzam się z Andre. Nie ma tym meczu innej opcji niż zwycięstwo Stosur. Mega mega pewny typ, a kursy po prostu bajeczne. Pierwsza sprawa to to o czym wspomniał Andre to zmęczenie Errani, na pewno będzie w jakiś sposób odczuwalne. Druga sprawa h2h 5:0 dla Stosur. Tylko 1 wygrany set przez Włoszkę. Ostatni ich mecz to Rzym 2 tygodnie temu wygrany bez problemu przez Australijkę. Z czego się bierze taki h2h? Z warunków obu zawodniczek i sposobu gry. Stosur grając swój tenis po prostu totalnie, ale to totalnie zdominuje Włoszkę na korcie. Zaczynając od serwisu i returnu w którym ma kolosalną przewagę nad rywalką, po wymiany, w których jak narzuci swój styl gry to Włoszka nie będzie mogła nawet słówka na korcie szepnąć. Czym Errani ma wygrać ze Stosur? Regularnością przerzucania piłek na drugą stronę siatki? Chyba jakąś kpina. Przecież Stosur tak przegoni tą biedną Włoszkę po korcie, że odechce się jej grać w tenisa. Wszystkie atuty są w rękach Samanty. Wynik tego meczu w 100% zależy tylko od niej. Errani i tak doszła już daleko, także dzięki swojej równej grze, ale głównie dzęki masowo popełnianych błedąch rywalek. Patrz Ivanovic, Kuznetsova, Kerber. Stosur takich błędów nie będzie popełniać, oczywiście nigdy nie mów nigdy, bo wiemy co Australijka czasem potrafi odstawić, ale nie tym razem. Po pierwsze gra on inny tenis, od poprzednich rywalek Errani, gra ona z większą rotacją, bezpieczniej, ale to wcale nie znaczy, że łatwiej dla rywalki, no i jest w zbyt dobrej formie i jest zbyt doświadczona, aby nie wykorzystać takiej szansy. Także zachęcam do wkładania pieniędzy na lokatę pt. Stosur.

Stosur 1,57
2:0 2.15

//Jak czytam posty takich użytkowników jak Macu90 to nie pozostaje nic innego jak tylko sobie żyły podciąć. Człowiek nigdy nie widział meczu tenisowego, a już na pewno nigdy nie widział Stosur na korcie. Typ nie wie na czym opiera swoją grę Australijka, dzięki czemu wygrywa z najlepszymi i co ją doprowadziło w to miejsce gdzie się teraz znajduje. Jak się czyta takie wypociny i brednie to na prawdę nic, tylko sobie w łeb strzelić.

macu90 20

macu90

Użytkownik
Jeśli mam być szczery to według mnie Stosur gra padakę. Ocenię jej grę na podstawie dzisiejszego meczu z Cibulkovą i śledzenia wyników poprzednich spotkań.
po 1. poza serwisem to nie wiem co u niej funkcjonuje, co chwilę nieczysto uderza, rama, wystawki w pół kortu a bh to tragedia, slajs na baby wystarcza niestety
po 2. Słowaczka na początku drugiego seta trochę więcej zaczęła trafiać to Australijka nie wiedziała gdzie jest, potem Cibulkova się zacięła i jak się skończyło to wiadomo.
po 3. Bardzo chwiejna zawodniczka, u której nic jest pewne, zero ciągłości.
Podsumowując: ktoś tak regularny jak Włoszka powinien stawić spory opór (szczególnie po oglądaniu drugiego seta z Kuznietsową, gdzie Ruska naprawdę dobrze grała). Na pewno nie grać 2:0 na Sam.
Wiem, że powiecie, że w końcu jest w półfinale, dwa lata temu finał itd ale dla mnie to tenisowa pokraka. czołgiem.
No i nie mówcie o zmęczeniu, Stosur gra tak: serwis i kończące uderzenie. praktycznie zawsze za wszelką cenę, przy serwisie Włoszki będzie podobnie, tylko, że to Errani ją zajedzie.
Przychylam się raczej ku zwycięstwu Sary.

money 52

money

Użytkownik
nie zgadzam sie w 99% z postem powyzej..

1-&quot;co chwile nieczysto uderza&quot;mowisz tutaj o niewymuszonych błedach?to zobacz ile ich miała,co do BH to sie zgadzam Samanta woli grac z FH dlatego tez czesto starała sie omijac BH
2-Wiesz dlaczego zaczeła trafiac?bo Sam grała zbyt pasywnie,przy prowadzeniu *5-2 zdekoncentrowała sie zupełnie,myslala ze juz pojdzie z gorki a tu prosze została przełamana,pozniej przy stanie 5-4,15-40 znowu zaczeła grac to co grala na pocztku seta,pewne,mocne płaskie,glebokie uderzenia i efekt juz przyszedl w 2 secie,Cibulkova została zmiazdzona ,dlatego tez pisanie ze Stosur gra padake mnie wrecz smieszy nie pisze tutaj ze Stosur pewnie wygra z Włoszką ale RG sledze od samego poczatku,ogladam wiekszosc meczow i widze jak w danym dniu gral jakis zawodnik itd

C 334

copper

Użytkownik
Andre i tennispro trudno się z Wami nie zgodzić. Errani zaszła w tym turnieju już i tak wysoko jak na swój potencjał. Zasłużyła na to swoją regularną grą i miała przy okazji sporo szczęscia trafiając na rywalki które robiły co mogły żeby jej nie przeszkodzić w przejściu do kolejnej rundy. Cały czas mam w pamięci jej mecz z Madrytu z Radwańską i rozpaczliwą walke do końca meczu o urwanie honorowego gema, który rzutem na taśme udało się jej wygrać i nie odjechała na rowerku. Dzień dziecka się kończy i Errani kończy swój życiowy występ. Jedyne czego można się obawiać to zmienności Stosur, potrafi zagrać świetny mecz by za chwile odwalić żenade. Jeśli Stosur zagra na swoim conajmniej przyzwoitym poziomie to nie widzę dla Errani szans bo to nie ta półka tenisowa i będzie to 50% lokata.
Sharapova-Kanepi over 19,5 gema kurs 1,80 Sharapova jest do ugryzienia, liczę że Kanepi mocno się postawi.

K 12

kichu-71640

Użytkownik
Zgadzam się z przedmówcami...Errani już za dużo osiągneła, tak na moje oko to Cibulkovas jest od niej lepsza choć tak samo waleczna i troche stylem podobna. Widać jednak ze Stosur ma forme i umie sobie poradzić z takimi zawodniczkami.
Podsumowując Errani nie jest maszyną i wydaje mi się że swój limit szczęścia wyczerpała , wcześniej dała sporo zarobić, ale cóż nie gra się dla sentymentów.
Stosur 1.52 Betfair ( szkoda ze wcześniej nie udało się chwycić po wyższym)
⛔⛔⛔ szkoda żę wyjechałem i nie poszła kontra,,---
P.S będzie rozpaczliwa walka ze strony Włoszki , bo ma charakter, więc 2-0 dla Stosur nie polecam.

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tennis, WTA French Open - Doubles, 06-06-2012, 13:00
N. Llagostera Vives / M. J. Martinez Sanchez - S. Errani / R. Vinci
Typ: Number of sets (3) @ 2.30 | Tobet ⛔ 4-6 2-6

To b ędzie bardzo długi mecz… szkoda że tu Unibet nie oferuje typu na liczbę minut bo bez wahania brałbym over ???? Obie pary zawsze graj ą między sobą wyrównane mecze, dużo gemów granych na przewagi. Hiszpanki rozegrały w tym RG już 3 trzysetówki, oczywiście wszystkie rozstrzygnęły na swoją korzyść. Włoszki 3 sety musiały grać w ostatnim meczu. H2H na remis 1-1, oba mecze rozstrzygnięte w 3 setach, nie ma powodu, żeby tym razem było inaczej.

Tennis, WTA French Open - Doubles, 06-06-2012, 18:00
M. Kirilenko / N. Petrova - A. Hlavackova / L. Hradecka
Typ: Kirilenko / Petrova @ 1.80 | Bet365 ✅ 4-6 7-5 7-5

Bez wielkiej analizy, stawiam na Rosjanki ufaj ąc w ich większe doświadczenie, wszystkie rundy przechodzą bez problemów bez straty seta. Czeszki rozegrały wczoraj 3 setowy horror z Peschke / Srebotnik, a trzeci set to już w ogóle był rollercoaster (Czeszki 1-3 &gt; 5-3 &gt; 5-6 &gt; 7-6, po drodze miały kilka meczboli, wybroniły kilka meczboli, żeby zakończyć w TB… taki to był mecz). Mecz zakończył się około 21:30, ledwo zdążyły przed zmrokiem, więc dziewczyny mają trochę w nogach i głowach, co pewnie im nie ułatwi gry.

K 12

kichu-71640

Użytkownik
Ktoś próbuje zmanipulować rynek , widocznie grubo pograł Kanepii po wysokim kursie a teraz liczy na odbicie. Na innych rynkach stoi , wręcz spada Sharapova. Najlepsza zasada nie płynąć z trendem tylko ufać sobie..
No chyba że faktycznie jakieś info jest gorące , ale raczej wątpie.

C 334

copper

Użytkownik
Rośnie kurs na Sharapovą bo kurs wyjściowy to był jakiś żart....1,30...szczerze napisze,że byłem w lekkim szoku jak go zobaczyłem. Rynek zaczyna weryfikować kursy...według mnie powinno być od razu 1,40. To może być cięzki mecz dla Sharapovej, Kanepi to nie jest łatwa rywalka. Polecam Kanepi +5,5 i over 19,5 gema.

Zero zaangażowania i woli walki......chyba przeceniam tą zawodniczke...

Otrzymane punkty reputacji: +5
prodds 128

prodds

Użytkownik
Stosur

Errani zobaczy jak to jest grać męski tenis : P Andre ma trochę racji chociaż jeśli chodzi o zmęczenie to raczej bym się tym nie sugerował. Tutaj doskonale widać że Stosur świetnie serwuje i jeśli podanie będzie na takim poziomie jak z Cib. to sprytna Włoszka nie będzie miałą szans bo po prostu nic tutaj nie wykombinuje. Stosur zagra twardo i nie zostawi przeciwniczce żadnych wątpliwości.

K 12

kichu-71640

Użytkownik
Tak sie rozgrzewa nadgarstki ludzie a nie kontuzja...Sharapova była wtedy zbyt spięta..

Na jutro Sharapova to pewka...rozniesie Kvitovą (która ma przebłyski ale jest tak nieregularna że aż razi,).

Przepraszam ale to co to za farmazony są wypisywane odnośnie kontuzji nadgarstka? Przecież ten element filmu pokazuje jak słusznie zauważył jeden z kolegów wyżej rozgrzewanie nadgarstka, widziałem ten mecz i pamiętam ten moment i pamiętam też co mówili sami komentatorzy. No litości. Maria Sharapova jest zdrowa co potwierdziła zresztą wynikiem 2:0.
No widzisz Scotratez , ludzie łykają wszystko co zobaczą,, ale dzieki temu Marysie dało się złapać po 1.35..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom