>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

French Open '12 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Petra Martic - Marion Bartoli 2 @1,60
Bukmacher: Gamebookers | 7/10j
Bartoli przed RG miała kilka słabszych występów, dlatego dziś można wykorzystać zawyżony kurs na Francuzkę. Ona broni tutaj punkty za półfinał, porażka w 2 rundzie mogłaby oznaczać wylot z TOP 10. Martic to dobra zawodniczka, potrafiąca dobrze grać na kortach ziemnych. Jednak Francuzka na swoim terenie nie powinna dać jej żadnych szans. Co ciekawe ona grały ze sobą w tym sezonie w Paryżu. Jednak był to turniej na nawierzchni halowej. Wtedy gładko wygrała Bartoli, mam nadzieje, że tak będzie tym razem.
Choć popieram typ to granie na Bartoli uważam za ryzykowne. Gra ona bardzo dużo meczy w cyklu, przez to często gra z kontuzjami i co gorsze nawet jak nie może biegać, a nawet w jednym meczu w tym sezonie chodzić to nie kreczuje :-( - gdyby nie to chętnie bym pograł Marion u buka, który nie rozlicza zakładu w przypadku kreczu.

G 4

gladius

Użytkownik
Oglądam spotkanie Johansson-Cetkovska i jestem zdumiony pewnością siebie Francuzki, jej niemal bezbłędnością gry i spokojem Cetkovskiej... Myślę, że Francuzkę zgubi zbyt duża pewność siebie. Zaryzykuję zagrać teraz Cetkovską na zwycięstwo w spotkaniu (2,37 Bet365)

Nie wiem po co bylo kombinowac jak wyraznie lepsza byla Francuzka. Tak jak pisalem, Johansson zupelnie nie lezy Cetkovskiej co potwierdzilo sie przed chwila a kursik piekny wpadl.
Liczyłem, że Johansson się spali, ale tak się nie stało.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Oglądam spotkanie Johansson-Cetkovska i jestem zdumiony pewnością siebie Francuzki, jej niemal bezbłędnością gry i spokojem Cetkovskiej... Myślę, że Francuzkę zgubi zbyt duża pewność siebie. Zaryzykuję zagrać teraz Cetkovską na zwycięstwo w spotkaniu (2,37 Bet365)
Nie wiem po co bylo kombinowac jak wyraznie lepsza byla Francuzka. Tak jak pisalem, Johansson zupelnie nie lezy Cetkovskiej co potwierdzilo sie przed chwila a kursik piekny wpadl.

P 531

paolo_

Użytkownik
To co zagrała Bartoli to tragedia, 14 podwójnych błędów - katastrofa!! Tak się spasła że do piłek nie potrafiła dobiec. Co do Petry Martic, dobrze funkcjonował serwis, jak trzeba było to zagrała z głową a nie na siłę, zabrakło trochę zimnej krwi w drugim secie. Może ktoś miał przyjemność oglądać Medine-Garrigues, pokazała coś na korcie czy tylko pozycja rywalki świadczyła szybkiej wygranej?

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Tragedię to teraz zobaczysz ze strony Williams. Gra jakby jej siostra wczoraj umarła a nie odpadła z turnieju.
Liczymy czy Bartoli zrobiła więcej podwójnych błędów czy Williams więcej spieprzy smeczy stojąc metr od siatki ????
A tak Agusia srała, że trudne losowanie z taką Williams może i ja bym wygrał ????

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Dokładnie.. gdzie ta kapitalna fenomenalna Venus... byłoby miło gdyby kolega sie odniósł do tego meczu oczywiście bez złośliwości to pisze, nie chodzi mi o przegrany typ kolegi bo każdy z nas się myli jestem po prostu ciekaw oceny Agnieszki Radwańskiej z ust kolegi który ocenił Amerykankę w samych superlatywach zupełnie pomijajć tenis Polki który zasługę na pochwałe ponieważ nikt nie powie że Agnieszka nie zagrała dobrego pomysłowego tenisa a przede wszystkim konsekwentnego i prawie bezbłędnego. Szacunek dla Agnieszki.

C 334

copper

Użytkownik
Chyba głupio co niektórym.....macie dobro narodowe tylko pakować kase i zarabiać a większośc wydziwia i pisze poematy na temat jaka to Venus dobra i co zrobi z Radwańską. Sprawiła Venus solidne lanie i dała zarobić. Bravo Agnieszka.

R 31

rafaln90

Użytkownik
Teraz Agnieszka ma duże szansze moim zdaniem nawet wygrać ten turniej, może mocno powiedziane,ale dobrze by było, ale znając życie jak trafi na Viki to będzie ban ;D

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Nie no ludzie nie przesadzajcie z tym wychwalaniem Agi. Nie zagrała nic wielkiego po prostu Venus statystowała a jak w pewnym momencie w 2 secie zaczęła kończyć piłki, które Isia przerzucała na drugą stronę byle tylko wpadły w kort to Polki nie było. To Venus przegrała ten mecz nie grając w ogóle w tą dyscyplinie mało ważne czy po drugiej stronie stała Radwańska czy ktokolwiek inny.

C 334

copper

Użytkownik
Wiedziałem,że zaraz znajdzie się ktoś kto znajdzie jakiś argument że to nie Radwańska wygrała, nawet gdyby rozwaliła tą Waszą Venus 6-0 6-0 to też byłoby jakies ale.....GRA SIĘ TAK JAK PRZECIWNIK POZWALA a Aga nie pozwoliła na nic Venus. Ta nawet nie była zła ani zdenerwowana bo po prostu wiedziała i czuła,że nie ma szans i przegrała z lepszą w obecnej chwili zawodniczką. I niech do niektórych dotrze wkońcu że Agnieszka Radwańska to wielka gwiazda światowego tenisa.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Ty ..... ja nie napisałem ,że Aga gra słabo. Według mnie gra po po prostu wystarczająco dobrze co nie znaczy, że jakoś super och ach. Uważasz, że 90% smeczów i piłek z połowy kortu Venus trafiała w siatkę bo Isia super grała?? Przegrała z sobą a gdyby grała w tym meczu w stopniu przyzwoitym &amp;quot;czyli kończyła to co jej Aga najnormalniej w świecie wystawiała to nie mówię, że Venus by wygrała ale mecz byłby minimum wyrównany. I tyle kolego;]

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Wszystko fajnie. Dobry mecz Agnieszki, która w sumie zjadła Venus. Grała pewnie momentami wręcz osmieszająć przeciwniczkę.

wszytsko jest super tylko do czasu. Martwi mnie, że jak się znów spotka z Azarenką to będzie 6:1 6:1 dla Viki.

Wie ktoś kiedy mogą się dopiero spotkać? w Finale ewentulanym?

yourold 2

yourold

Użytkownik
Ale co takiego &quot;och i ach&quot; (według co niektórych) mogła pokazać Agnieszka skoro Venus grała tak mizernie? Zagrała dużo lepiej i tyle. Zwycięstwo w pełni zasłużone i mam nadzieję, że w 1/4 w końcu pokona Azarenkę.
A Bartoli... Szkoda gadać. Powolna w dobieganiu do piłek + masa podwójnych błędów.

michal-bajor 379

michal-bajor

Użytkownik
Przeciez wszedzie trąbią o tym ze juz w cwiercfinale...........
Przecież One mogą na siebie trafić dopiero w PÓŁFINALE !
3 Runda: Kuznetsova
4 Runda: Ivanović/Errani
Ćwierćfinał: Kerber/Pennetta a może ktoś inny...
Proszę nie wprowadzać ludzi w bład ;)

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Słuchajcie mądre ludziska, obstawiłem dużo kasy na Kerber, gra z Govortsovą, a praktycznie w tej chwili nie gra bo deszcz pada. Mecz jest przerwany, a Kerber przegrywa 1:2 i nie będzie serwować, czyli została przełamana. Może ktoś mądry się wypowiedzieć na ten temat jakie są szanse w tym meczu na wygranie Kerber meczu z tą Białorusinką?

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Słuchajcie mądre ludziska, obstawiłem dużo kasy na Kerber, gra z Govortsovą, a praktycznie w tej chwili nie gra bo deszcz pada. Mecz jest przerwany, a Kerber przegrywa 1:2 i nie będzie serwować, czyli została przełamana. Może ktoś mądry się wypowiedzieć na ten temat jakie są szanse w tym meczu na wygranie Kerber meczu z tą Białorusinką?
Na Bet 365 info, że będzie wznowiony, ale na Eurosporcie poszło info, że na dzisiaj już koniec.
Nie ma co się przejmować jednym przełamaniem, bo w kobiecym tenisie przełamania zdarzają się częściej niż utrzymanie własnego serwisu ????
EDIT: Będzie dokończony jutro na korcie 3 nie wcześniej niż przed 12.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Gra się tak jak przeciwnik pozwala, prawda, ale nie wychwalajmy Agnieszki pod niebiosa. Fakt, że zagrała świetny mecz, mało błędów, ale ona zawsze tak gra, niczym nadzwyczajnym dzisiaj nie zaskoczyła, bo tak naprawdę zaskoczyć nie mogła;) Venus zagrała tragicznie i to przez duże T. Mnóstwo błędów własnych, minimum 2 prezenty podarowane Isi w każdym gemie. Jak się trafia 20 razy z połowy kortu w siatkę to o czym tu dyskutować. Miał być hit, a tylko jedna zawodniczka zagrała na swoim poziomie. Doceniam klasę Agnieszki, ale ona dzisiaj nawet się nie spociła, bo nie było takiej potrzeby. Ot, godzinka z prysznicem i na zakupy. Zawiodła Venus na całej linii, podobnie jak wczoraj jej młodsza siostra. Brawa dla Radwańskiej, ale jeżeli ktoś uważa, że to nasza zawodniczka zmuszała Venus do popełniania tych błędów to ja chyba przerzucę się na golf, czy jakąś inną mniej stresującą dyscyplinę. Venus dzisiaj była żałosna, jedną trafioną piłką na 10 szkody nie zrobi się nikomu, a już na pewno nie Agnieszce. Pozdro.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Ula Radwańska - Petra Kvitova @ 9,00

Widzę spore value. Kvitova ostatnio jakby przygasła, gra dużo słabiej niż w ubiegłym sezonie lub choćby w styczniowym Aussie. Młodsza z Radwańskich w popisowym stylu ograła Paulinę Parmentier - mecz stał naprawdę na wysokim poziomie, a Polka grała doskonale i w pełni zasłużenie wygrała. Kurs mocno przesadzony, Ula potrafiła ograć Bartoli, wierzę, że nie spanikuje przed Czeszką i powalczy o zwycięstwo. Daję jej 30% szans.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Schiavone/Pennetta 1.85✅

Franka nagle wróciła do świata &quot;optymistów&quot;, jakiś zwrot na pozytywne myslenie, a co za tym idzie na dobry tenis. Naprawdę jakby w nią nowe siły wstąpiły. Flavia tez niezle sie prezentuje, po kontuzji z Rzymu nie ma śladu. Debelek od lat grany, dziewczyny to super wieloletnie kumpele, z nie jenego pieca chleb jadły;)...

Radwisia : 23,24,25,26 maja na korcie, 27 przeprowadzka z Brukseli do Paryża, 28 1runda, 29 dwa długie sety (debel) razem 2 godziny na korcie, 30 mecz z Venus...

SPORO TEGO !!!:cool:

Kerber jutro kończy mecz z Govortsovą która tanio skóry nie sprzeda...

Franka tez ostatnio sporo na korcie, Flavia miała dłuższą regeneracje.

Stawiam na włoski składak, mają więcej swieżósći, polka i niemka raczej odpuszczą, przed Iską stoi Kuzi ktora będzie walczyła zaciekle...

Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom