>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

French Open '12 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
T 53

tennispro

Użytkownik
Plakac to ty bedziesz po jutrzejszej wtopie Venus, nie ja. Po co ty w ogole przywolujesz te staty? Od kiedy to staty graja? Jesli bierzesz sobie staty wyzej formy zawodniczek to nie co w ogole z toba dywagowac na temat jakiegokolwiek meczu. Venus dostanie tak jak dostala ostatnio.
Po co przywołuje staty? Abyś zrozumiał, że Venus jest w dobrej formie. Czy opieram swój typ na statach? Nigdy tego nie robię, choć czasem staty są bardzo pomocne. Napisałem czemu będzie to zupełnie inny mecz od tego ostatniego. Wysil się i przeczytaj i spróbuj zrozumieć.
No i twoje argumenty za zwycięstwem Radwańskiej są po prostu mocarne. Czemu Radwańska wygra? Bo tak. Świetny argument. Czemu Venus przegra? Bo tennispro twierdzi inaczej, a on się nie zna i musi się mylić.
Także proszę cię ogarnij się i jak masz coś ciekawego do napisania o tym meczu to zapraszam, ale daruje sobie żenujące komentarze na poziomie podstawówki.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Amerykanka gra fantastycznie, kapitalnie, genialnie, po mistrzowsku. To tak w skrócie.
Troszkę to przypomina mi to kampanie wyborczą w której słyszę jaka to wspaniała partia.. i jedyna w swoim rodzaju. Cóż opis Amerykanki jest przesłodzony do maksimum w tym cytacie. Możliwe że pomyliły Ci się imiona i miałeś na myśli Serene Williams. Zgadzam się z Tobą że Venus uczyniła postępy jeżeli chodzi o grę i na pewno będzie groźna jednak wydaje mi się że Twoja analiza jest jednostronna. Nie zauważasz w niej Agnieszki Radwańskiej która idąc Twoim tokiem opisywania gra równie fantastycznie, kapitalnie granialnie po mistrzowsku. Podobnie ma się sprawa z Ormachea.. jeżeli uważasz ona zagrała kapitalnie tylko dlatego że urwała jednego seta Venus ciekaw jestem co napiszesz o Agnieszce jeżeli jutro np. wygra.. zbudujesz jej ołtarzyk? ???? oczywiście żartuje sobie teraz. Mam nadzieje że się nie obrazisz. Ormachea od początku tego roku nie zachodzi dalej jak do drugiej rundy.. i wcale nie gra nie wiadomo z kim więc wybacz ale podważę lekko jej kapitalność. Venus na pewno faworytem tego spotkania nie jest, chociażby z tego powodu że gra nadal dosyć nierówno.. a serwis jej mnie nie przekonuje na pewno pomimo statystyk. Venus na pewno ma większe osiągnięcia od Agnieszki ale to przeszłość. Liczy się teraz. Agnieszka jeżeli będzie serwować na swoim dobrym poziomie prawdopodobnie pokona rywalkę konsekwencją zagrań.
by scotratez

roy. 187

roy.

Forum VIP
Po co przywołuje staty? Abyś zrozumiał, że Venus jest w dobrej formie. Czy opieram swój typ na statach? Nigdy tego nie robię, choć czasem staty są bardzo pomocne. Napisałem czemu będzie to zupełnie inny mecz od tego ostatniego. Wysil się i przeczytaj i spróbuj zrozumieć.
No i twoje argumenty za zwycięstwem Radwańskiej są po prostu mocarne. Czemu Radwańska wygra? Bo tak. Świetny argument. Czemu Venus przegra? Bo tennispro twierdzi inaczej, a on się nie zna i musi się mylić.
Także proszę cię ogarnij się i jak masz coś ciekawego do napisania o tym meczu to zapraszam, ale daruje sobie żenujące komentarze na poziomie podstawówki.
Nie no chyba padne zaraz ???? przywolujesz mi staty z przed lat i to ma pokazywac jej OBECNA forme? A czy ja w ogole zaczalem pisac jakas analize odnosnie tego meczu? Wysmialem to ze gralbys kurs 1.60 na Venus stawiajac ja w roli faworytki co mnie totalnie rozbroilo. Widac nie masz zielonego pojecia o wystawianiu kursow. Troszke ci brakowalo no ale coz ... Nie mam zamiaru czytac twoich wypocin bo zdanie ktore zacytowal scotratez wystarczy mi za wszystko ???? az wkleje to raz jeszcze:
&quot; Amerykanka gra fantastycznie, kapitalnie, genialnie, po mistrzowsku. To tak w skrócie.&quot; ????
Zreszta i tak nie mam zamiaru grac tego meczu bo omijam wta, a tylko komentuje twoje bzdury jakie wypisujesz. A moze rzeczywiscie pomilila ci sie Venus z Serena?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Wie ktos ktora zawodniczka kreczowala w deblu ? Morita czy Cirstea ?
Mysle ze to bardzo wazna informacja odnosnie meczu singlowego...

win1988 164

win1988

Użytkownik
Kursy są bardzo dobrze oszacowane, a jeżeli ktoś uważa, że Venus jutro zmiecie Isię i jest mocno przekonany, jego pieniądze, niech robi co uważa za słuszne. Prawda jest taka, że obecna forma Williams nie zachęca do grania na nią, tym bardziej, że Radwańska w ostatnich miesiącach gra kapitalnie, ale to chyba każdy wie. Owszem, w przypadku gdyby Venus zagrała tak jak za starych dobrych lat, czyli mocny serwis, mocny return, mocny backhand, i jeszcze mocniejszy forhend, a przy okazji czyściłaby linię z prawej i lewej to tak,wtedy z Agnieszki nie byłoby co zbierać. Tylko czy ona jest w stanie jutro tak zagrać ? W Miami to Aga wiązała Amerykance nogi, aż momentami przykro było patrzeć na bezradność starej mistrzyni. Teraz chyba jednak Venus jest mocniejsza, o czym świadczą jej poprzednie, dosyć fajne mecze. Jak będzie jutro ? To jest przede wszystkim WTA i o tym nie można zapominać. Różne rzeczy mogą się dziać. Równie dobrze spotkanie może przypominać te z Miami, a może być tak, że Williams będzie trafiać wszystko na co przecież ją niewątpliwie stać. Nie ruszam tego, z jednej strony chciałbym żeby Aga w końcu coś zdobyła na szlemie, z drugiej mam duży szacunek do Venus i także chciałbym, aby udowodniła, że największe problemy ma już za sobą.

T 53

tennispro

Użytkownik
Na początek po raz ostatni odniosę do jakiejkolwiek wypowiedzi roya. Jakie staty z przed lat? Opamiętaj się człowieku. Podałem ci staty z meczu 1 rundy to źle? Podałem ci staty z całej kariery z meczów na clayu, bo jak twierdziłeś Radwańska na clayu czuje się lepiej od Amerykami co jest kompletną bzdurą, też źle? Zdecyduje się na coś chłopaku. Następna sprawa naucz się czytać ze zrozumieniem, nigdzie nie napisałem, że wystawiłbym takie kursy na Venus, ani, że się takich kursów spodziewam. Napisałem, że granie na Venus byłoby opłacalne od takiego kursu. Także czytaj ze zrozumieniem to nie boli. I tak jak dzisiaj napisałem, że po tych początkowych wzrostach na Venus przyjdzie lekka korekta i jak widać właśnie nadchodzi, bo to 1.40 a nawet niżej na Radwańska to była jakaś kompletna pomyłka. I tak jak pisałem na początku jest to moja ostatnia reakcja na twoje posty, bo jak sam piszesz nie typujesz wta, omijasz wta, czyli się na tym nie znasz. Ty nawet nie próbujesz merytorycznie komentować meczy, tylko po prostu przypuszczasz atak na osoby, których nie lubisz, najczęściej gdy podają jakiś wrażliwy typ, który łatwo podważ i tłum pójdzie za tobą. Takie masz hobby spoko, przecież nie zabronię ci tego robić. Co najwyżej modzi mogą zrobić z tobą jakiś porządek. Ale najlepiej to po prostu ignorować takie awanturowicza. Także żegnam.

Co do mojego zdania o którym piszesz scotratez. Chciałem jak najlepiej wytłumaczyć wam, że Venus jest w bardzo dobrej formie. Nie wiem czy mi się udało, może odniosło to odwrotny afekt od zamierzonego, ale starałem się jak mogłem, jak ktoś nie chce w to wierzyć to jest strata. Choć co do 3 seta, to moje słowa są w 100% prawdziwe bo to był P E R F E K C Y J N Y set. O Radwańskiej mówiłem, że nie będę pisał. Mam swoje zdanie, nie koniecznie zbyt popularne, także nie będę powodował kolejnej niepotrzebnej dyskusji, bo i tak nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Jedyne co mogę spokojnie napisać to to, że nie zasługuje ona na 3 miejsce w rankingu. Co Ormachei to wygrany set nie ma tutaj nic do kapitalnej gry, Jakbyś czytał uważnie moje posty to byś widział co pisałem o niej przed meczem z Venus. Pisałem, że jest to młoda dziewczyna z potencjałem, dopiero wchodząca do rozgrywek. Że nie gram niczego szczególnego, ale prezentuje fajny równy tenis, i jak Venus będzie miała momenty słabości to będzie to potrafiła wykorzystać i ugrać seta co się w 100% sprawdziło. Plus jeszcze jak to czasem bywa w 1 rundach Wielkiego Szlema, mniej znane zawodniczki potrafią zaskoczyć w meczach z wielkimi gwiazdami i zagrać 200% normy i to właśnie widzieliśmy w niedzielę w wykonaniu Argentynki. Tak zagrała kapitalnie. Venus ma przestoje, ale momenty dobrej gry są jednak dłuższe. W 1 rundzie po 1 słabym secie kolejne 2 zagrała na bardzo wysokim poziomie. Nie rozumiem czemu miałaby tego nie powtórzyć w meczu z Polką. Tym bardziej, że jest świeża i wypoczęta co jest bardzo istotne, w przeciwieństwie do Radwańskiej, która ma z nogach Brukselę, mecz 1 rundy grany dzień później i jeszcze dzisiaj rozgrywała debla.

Otrzymane punkty reputacji: +3
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Agnieszka Radwańska - Venus Williams
Typ: 2
Kurs: 3
W marcu spotkały się w Miami w ćwierćfinale i Polka pewnie wygrała, zgoda. Z tym, że Isia zagrała wtedy naprawdę świetny mecz, a u Williams było z daleka widać zmęczenie, w końcu to było, jakby nie patrzeć, jej jedno z pierwszych spotkań po długiej przerwie. Teraz już jest bardziej ograna i od tamtego czasu widać u niej postępy, wszystko idzie w lepszym kierunku. Miewa niestety przestoje (patrz pierwszy set z Ormacheą) kiedy to wyrzuca wszystko, ale jak trafia to jest groźna jak mało kto. W końcu to Williams, nie zapominajmy o tym kim kiedyś była. Oczywiście już nigdy nie będzie tak grała jak dawniej, ale to nadal postać, którą stać na powrót do TOP10 i niejednokrotne namieszanie w planach dużo młodszych zawodniczek. Po stronie Radwańskiej widzę przede wszystkim regularność, która powinna dać jej ugrać sporo gemów w tym meczu. Po stronie Amerykanki natomiast mocny serwis (jak będzie funkcjonował), celne returny nie do odebrania i winnery do których Aga nawet nie będzie próbować biec. Niestety (z perspektywy obstawiającego Venus) mamy tutaj za dużo &quot;jeśli&quot;, a u Polki możemy być pewni, że zagra solidnie, nie będzie mnóstwo UE czy większych problemów z podaniem. Jestem zdania, że Agnieszka gra zbyt spokojnie/pasywnie na zawodniczki preferujące siłowy tenis i mimo świetnych wyników w tym roku, mnie nie przekonuje zupełnie, poza kilkoma naprawdę dobrymi meczami. Nie wróżę jej prędko szans na szlema, chociaż nie wykluczam, że są na to szanse nawet teraz, wiemy jak różnie wygląda WTA. W każdym razie kurs w granicach ~3 na Williams to value, bo uważam każdy wynik za realny. Sam za drobne zamierzam tak zagrać, a kibicować będę oczywiście naszej reprezentantce.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Trzeba w tym miejscu napisac jak wyglada Serena pod koniec meczu z Razzano. Zmeczona, ledwo oddycha, uderzenia bez mocy. Smiem twierdzic ze jak dojdzie do 3 seta to moze byc roznie nie mowiac juz o jakiejs ciezszej przeciwniczce w nastepnej rundzie w przypadku przejscia dzisiaj.
edit : genialny mecz !!!!!!!!! emocje chyba nie miną mi jutra. Jeszcze satysfakcja zlapania swietnego kursu na Francuzke po 2 secie. Kto skorzystal to jego.
Moje przemyslenia po tym meczu. Serena jest na pewno rozbita i najchetniej pojechalaby do domu. Moze jeszcze poczeka na mecz siostry. Jutro zaczynaja sie MIKSTy i nie widze jej kompletnie w parze z Bryanem przeciwko mocnej parze Argentynskiej Dulko/Schwank.
Razzano wygrala w pieknym stylu. Rocznica smierci jej narzeczonego i cud na korcie bo pokonala Williams z kontuzja. Jutro w deblu z Cornet przeciwko Hsieh/Babos tez jej kompletnie nie widze, musi odpoczac po takim pojedynku wiec zapewne nie wyjdzie albo wyjdzie poodbija i zejdzie.

K 12

kichu-71640

Użytkownik
Z tą Venus bym sie tak nie zapędzał... widać po porażce Sereny że coś nie tak z przygotowaniem jest... Nie ma co szukać sensacji, Radwańska dzisiaj wygra.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Babos/Hsieg-Razzano/Cornet ✅ 2-0
2,10
bwin
Kto ogladal wczorajszy mecz Francuzki z Serena widzial problemy Razzano. Wygrala ona dzieki ambicji ( danwo nie widzialem tak zaciecie walczacej tenisistki wiec szacun!!) i slabszemu dniu Williams. Lapaly ja skurcze i miala okresy ze nie mogla serwowac jak i biegac. Wczoraj mysle wysilek zwiazany z walka na 200% moze odbic sie na dzisiejszym meczu. W deblu specjalistka nie jest, jej partnerka Cornet rowniez nie. Babos z Hsieh podobnie jednak one sa wypoczete w 100% i moga powalczyc bo tylko to im zostalo. Razzano raczej nie bedzie ryzykowala kontuzji i po pierwszym skurczu zejdzie z kortu o ile w ogole na niego wyjdzie.
Johansson-Cetkovska 4,05 pinnacle ✅ 2-0
Kompletnie nie kumam kursu. Nie lubie grac po statach ale zaryzykuje taki typ. Cetkovska widzialem pare razy w tym roku i sprawiala dobre wrazenie. Jednak widze ze w Fez przegrala z Francuzka 3-6 4-6 a w 2011 3-6 5-7 wiec wnioskuje ze przeciwniczka jej wyrazie nie lezy a kurs jest z kosmosu. Dorzucajac do tego zeMathilde bedzie miala publicznosc po swojej stronie moze zdarzyc sie to co wczoraj czyli wygrana Francuzki ktora byla skazywana na porazke.

Otrzymane punkty reputacji: +4
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Safarova 2-0 1.30
Ivanovic 1.10
bet at home 1.40⛔

Lusi aktualnie gra fantastycznie, szybki mączkovy francuski &quot;hard&quot; to dla niej to co dla rybek woda. Idealna nawierzchnia dla tenisa czeszki. Lucka się przejezdzie po archaicznej hiszpance. Jej tenis jest wolny, duzo błędów, ogólnie totalny marazm. Szybkie dwa do zera dla Czeszki. Serbka gra i wygląda super. Izraelka bez szans. Jest za miękka na serbke i popełnia więcej niewymuszonych błędów. Radwisi nie ruszam, za dużo mysli mam na ten mecz. Za jedną i drugą przemawia wiele argumentów. Agniesia od dobrego tygodnia stoi na korcie...kiedyś kazda seria się kończy...moze słabszy dzień przyjść itd, Venus i jej tenis bardzo przeciętny, ale centralny kort i mecz dnia moze mieć różne oblicza...1.40 to smiech na sali, jestem przekonany że wzrosnie do 3.00 i spadnie do 1.05 kilka razy w obie strony, czekamy więc do wieczora!

// Lucka gra taki dramat że szok, babcia z bandazem i ja ogrywa jak dzieciaka, jak czeszka sie nie opanuje to wtopi...:?

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tennis, WTA French Open - Doubles, 29-05-2012, 15:00
Kerber/A. Radwanska - I. Benesova/B. Zahlavova Strycova
Typ: A. Kerber / A. Radwanska @ 1.90 | Expekt ✅ 7-6 7-5 :spokodfhgfh:
Typ: A. Kerber / A. Radwanska 2-0 @ 3.15 | Expekt ✅

Jasne, ktoś powie, że stawianie na deblistki, które grają ze sobą po raz pierwszy to szaleństwo.. Tylko, że są to topowe singlistki w tym sezonie, w dobrej formie, ze świetną techniką predysponującą je do gry kombinacyjnej itd. Dodatkowo już trochę obyte z deblem, występowały już z wieloma partnerkami. Wczoraj obie szybko odprawiły swoje rywalki w 1 rundzie singla, więc nie ma mowy o zmęczeniu. Co do Czeszek, to oczywiście są to dobre deblistki, ale grające bardzo nierówno. W Stuttgarcie niespodziewany triumf, tydzień później porażka w 1 rundzie w Madrycie... Dodatkowym czynnikiem przeciwko Czeszkom jest wczorajsza kontuzja Zahlavowej w singlu, 2 razy zgłaszała medicala, mocno oplastrowane prawe udo i bardzo niepewna gra. Wprawdzie dograła mecz do końca (nie każdy jest Bogomolovem Jr), ale jej gra, zwłaszcza w końcówce, była pełna błędów wynikających ze złego ustawiania się do uderzeń. Trudno spodziewać się, żeby poziom jej gry zmienił się po kilkunastu godzinach. Mimo wszystko lepiej zagrać w buku rozliczającym krecz jako przegraną.
Tennis, WTA French Open - Doubles, 30-05-2012, 13:00
N Grandin / V Uhlirova - S Arvidsson / J Larsson

Typ: N Grandin / V Uhlirova @ 1.65 | Tobet ✅ 6-3 7-6 :spokodfhgfh:
Typ: N Grandin / V Uhlirova wygra 2-0 @ 2.37 | bet365 ✅

Solidne deblistki kontra solidne singlistki – tak można by scharakteryzować ten pojedynek. W takim układzie zawsze wybieram deblistki. Tym bardziej, że Grandin i Uhlirova zdążyły się już pokazać z dobrej strony na francuskiej ziemi dochodząc w ubiegłym tygodniu do finału w Strasburgu. Wcześniej bywało różnie: QF w Budapeszcie, a tak o zwykle przegrane w 1 czy 2 rundzie. Ale co powiedzieć o Szwedkach w takim razie? Debel wyraźnie nie jest ich priorytetem, ostatnio zagrały razem w lutym, zresztą bez powodzenia. W ogóle w ostatnich 6 meczach wspólnie nie wygrały nawet seta! Ostatni mecz wygrały na AO 2011.. A w tym okresie raczej nie potykały się z topowymi parami. Na korzyść faworytek przemawia również H2H: w jedynym ich spotkaniu Grandin / Uhlirova bez problemów (6-3 6-4) pokonały Szwedki i to na ich ziemi w Bastad. Dla mnie to wystarczające argumenty, żeby postawić na faworytki.

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 212

synpresleja

Użytkownik
Johansson-Cetkovska 4,05 Pinnacle Kompletnie nie kumam kursu. Nie lubie grac po statach ale zaryzykuje taki typ. Cetkovska widzialem pare razy w tym roku i sprawiala dobre wrazenie. Jednak widze ze w Fez przegrala z Francuzka 3-6 4-6 a w 2011 3-6 5-7 wiec wnioskuje ze przeciwniczka jej wyrazie nie lezy a kurs jest z kosmosu. Dorzucajac do tego zeMathilde bedzie miala publicznosc po swojej stronie moze zdarzyc sie to co wczoraj czyli wygrana Francuzki ktora byla skazywana na porazke.
Sprawdź statystyki obu pań ze spotkań 1R,do tego wyniki w ostatnim czasie. Nie wydaję mi się aby francuska ugrała choćby seta,bo wygląda na zagubioną. Fakt ,że ograłą Petrę na początku jej przygody z kortami ziemnymi nie wiele zmienia. Obecnie forma Cetkovskiej jest znacznie wyższa i powinno być szybkie 2-0 dla Czeszki.
Gracie Bartoli? Kurs wygląda nieźle,pączek zawsze gra tutaj dobrze,wszak broni SF. A Martic niewyglądała w 1R zbyt przekonująco..

O 0

oczek

Użytkownik
Gracie Bartoli? Kurs wygląda nieźle,pączek zawsze gra tutaj dobrze,wszak broni SF. A Martic niewyglądała w 1R zbyt przekonująco..
Gramy. Bartoli to pewnie czy nie, ale jednak wygra. Do tego Mattek-Sands, że ugra seta (choć pewnie wygra cały mecz ze Stephens) + Cibulkova.

spiderro 51

spiderro

Użytkownik
Vania King (+1,5) - Dominika Cibulkova 1 @ 1.99 Pinnacle
Faworytką meczu według buków jest Cibulkova, która aktualnie jest na 16. miejscu w rankingu WTA. King w tym sezonie znacznie niżej, na 56. miejscu, ale ranking to nie wszystko. Amerykanka wygrała w pierwszej rundzie z wyżej notowaną od siebie Voskoboevą 2:0 (6:4, 6:2).
Za King przemawiają ubiegłe mecze z Cibulkovą. Amerykanka wygrała ze Słowaczką rok temu na Roland Garrosie 2:1 (6:7, 6:3, 6:2) i w 2010 roku na Australian Open 2:1 (6:3, 6:7, 7:5).
Cibulkova jest w niezłej formie, ale również odnosi porażki. W Brukseli przegrała w półfinale z dużo niżej notowaną Simoną Halep (2:0).
King już na pewno nie gra tego samego co rok czy dwa lata temu, gdy pokonywała Słowaczkę, ale uważam, że jednego seta spokojnie jest w stanie jej wyrwać. Kobiecy tenis obfituje w niespodzianki i mimo, że to początkowa faza turnieju to gdzieś zawsze niespodzianki się zdarzają. To powinno być zacięte spotkanie i przy dobrych wiatrach możliwe jest nawet zwycięstwo King. Ja jednak skłaniam się do bezpiecznego handi +1,5. Polecam.

mikecandys 29

mikecandys

Użytkownik
Petra Martic - Marion Bartoli 2 @1,60 ⛔
Bukmacher: Gamebookers | 7/10j
Bartoli przed RG miała kilka słabszych występów, dlatego dziś można wykorzystać zawyżony kurs na Francuzkę. Ona broni tutaj punkty za półfinał, porażka w 2 rundzie mogłaby oznaczać wylot z TOP 10. Martic to dobra zawodniczka, potrafiąca dobrze grać na kortach ziemnych. Jednak Francuzka na swoim terenie nie powinna dać jej żadnych szans. Co ciekawe ona grały ze sobą w tym sezonie w Paryżu. Jednak był to turniej na nawierzchni halowej. Wtedy gładko wygrała Bartoli, mam nadzieje, że tak będzie tym razem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Sprawdź statystyki obu pań ze spotkań 1R,do tego wyniki w ostatnim czasie. Nie wydaję mi się aby francuska ugrała choćby seta,bo wygląda na zagubioną. Fakt ,że ograłą Petrę na początku jej przygody z kortami ziemnymi nie wiele zmienia. Obecnie forma Cetkovskiej jest znacznie wyższa i powinno być szybkie 2-0 dla Czeszki. Gracie Bartoli? Kurs wygląda nieźle,pączek zawsze gra tutaj dobrze,wszak broni SF. A Martic niewyglądała w 1R zbyt przekonująco..
Obecnie ? Obecnie to dla mnie wypadkowa jest wynik 2-0 dla Johansson w pojedynku bezposrednim pare tygodni temu. Chyba ze masz jakies inne porownanie formy tych zawodniczek to poprosze bo pisanie ze Cetkovska wygrala z Radwanska to marne porownanie bo pisalem juz na czym opieram typ na Mathilde. h2h i spore value ;)
edit : masz swoje 2-0 ;).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom