Na początek po raz ostatni odniosę do jakiejkolwiek wypowiedzi roya. Jakie staty z przed lat? Opamiętaj się człowieku. Podałem ci staty z meczu 1 rundy to źle? Podałem ci staty z całej kariery z meczów na clayu, bo jak twierdziłeś Radwańska na clayu czuje się lepiej od Amerykami co jest kompletną bzdurą, też źle? Zdecyduje się na coś chłopaku. Następna sprawa naucz się czytać ze zrozumieniem, nigdzie nie napisałem, że wystawiłbym takie kursy na Venus, ani, że się takich kursów spodziewam. Napisałem, że granie na Venus byłoby opłacalne od takiego kursu. Także czytaj ze zrozumieniem to nie boli. I tak jak dzisiaj napisałem, że po tych początkowych wzrostach na Venus przyjdzie lekka korekta i jak widać właśnie nadchodzi, bo to 1.40 a nawet niżej na Radwańska to była jakaś kompletna pomyłka. I tak jak pisałem na początku jest to moja ostatnia reakcja na twoje posty, bo jak sam piszesz nie typujesz
wta, omijasz
wta, czyli się na tym nie znasz. Ty nawet nie próbujesz merytorycznie komentować meczy, tylko po prostu przypuszczasz atak na osoby, których nie lubisz, najczęściej gdy podają jakiś wrażliwy typ, który łatwo podważ i tłum pójdzie za tobą. Takie masz hobby spoko, przecież nie zabronię ci tego robić. Co najwyżej modzi mogą zrobić z tobą jakiś porządek. Ale najlepiej to po prostu ignorować takie awanturowicza. Także żegnam.
Co do mojego zdania o którym piszesz scotratez. Chciałem jak najlepiej wytłumaczyć wam, że Venus jest w bardzo dobrej formie. Nie wiem czy mi się udało, może odniosło to odwrotny afekt od zamierzonego, ale starałem się jak mogłem, jak ktoś nie chce w to wierzyć to jest strata. Choć co do 3 seta, to moje słowa są w 100% prawdziwe bo to był P E R F E K C Y J N Y set. O Radwańskiej mówiłem, że nie będę pisał. Mam swoje zdanie, nie koniecznie zbyt popularne, także nie będę powodował kolejnej niepotrzebnej dyskusji, bo i tak nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Jedyne co mogę spokojnie napisać to to, że nie zasługuje ona na 3 miejsce w rankingu. Co Ormachei to wygrany set nie ma tutaj nic do kapitalnej gry, Jakbyś czytał uważnie moje posty to byś widział co pisałem o niej przed meczem z Venus. Pisałem, że jest to młoda dziewczyna z potencjałem, dopiero wchodząca do rozgrywek. Że nie gram niczego szczególnego, ale prezentuje fajny równy
tenis, i jak Venus będzie miała momenty słabości to będzie to potrafiła wykorzystać i ugrać seta co się w 100% sprawdziło. Plus jeszcze jak to czasem bywa w 1 rundach Wielkiego Szlema, mniej znane zawodniczki potrafią zaskoczyć w meczach z wielkimi gwiazdami i zagrać 200% normy i to właśnie widzieliśmy w niedzielę w wykonaniu Argentynki. Tak zagrała kapitalnie. Venus ma przestoje, ale momenty dobrej gry są jednak dłuższe. W 1 rundzie po 1 słabym secie kolejne 2 zagrała na bardzo wysokim poziomie. Nie rozumiem czemu miałaby tego nie powtórzyć w meczu z Polką. Tym bardziej, że jest świeża i wypoczęta co jest bardzo istotne, w przeciwieństwie do Radwańskiej, która ma z nogach Brukselę, mecz 1 rundy grany dzień później i jeszcze dzisiaj rozgrywała debla.