>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

frem- cel 1000 zł - piłka nożna - tenis

frem 59

frem

Użytkownik
KR Reykjavik remis, to zamknięcie uratowało kasę, ale pewnie po przerwie (0:0) i tak bym zamknął.
Federrer wygrana ledwo ledwo
Falla
Anderson
Raonic
+40,72 zł (zamknąłem przed meczem w Islandii, bo kurs spadł tak nisko, że podbili mi zamknięcie)

Ekwador

Chille
-10 zł (zamknąłem zaraz po tym jak Boliwia strzeliła w 5 minucie gola, udało uratować się +10 zł)
Po kilku dniach Copa America okazuje się turniejem, gdzie lepiej nie typować 1x2, a ewentualnie btsy i overy, bo jakiekolwiek logiczne podejście do typowania wyniku meczu mi się z wynikami. Jak dotąd tylko dwa typ na zwycięzce okazał się dobry: Chille - Ekwador i Brazylia - Peru, ale i tak te zwycięstwa były bardzo fartowne.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 1

tsaju

Użytkownik
KR Reykjavik
Federrer
Falla
Anderson
Raonic
15.26 zł

Ekwador

Chille
20.26zł
Wielkie dzięki ???? Skorzystałem z TENIS&#39;a i za 2.5zł puściłem sobie na STS tak dla zabawy. Dla niedowiarków 311661599180949349
Jeszcze raz gratuluje za dobrze wytypowane mecze. ????

frem 59

frem

Użytkownik
Wielkie dzięki ???? Skorzystałem z TENIS&#39;a i za 2.5zł puściłem sobie na STS tak dla zabawy. Dla niedowiarków 311661599180949349
Jeszcze raz gratuluje za dobrze wytypowane mecze. ????
Teraz lepsze typy są w tenisie niż w piłce, obecnie grają takie ligi w piłce, gdzie wyniki są do przewidzenia jak w naszej esktraklapie.
Polska 1x
Jurek - nie lubie go!
Muller
Isner
+24,22 zł (zamknąłem, bo mnie Tomic wkurzył ???? )
Troicki
Cilic
Karlovic
Tomic szybko poszło ;/
10zł tej jeden błąd, tralalala
Będę w miarę możliwości obserwować i może zamknę przed czasem. Polecam wszystkim grać na bet365, szczególnie jeśli gracie AKO kupony, nie mówiąc już za większe stawki. Często lepiej wcześniej zamknąć z mniejszą wygraną, ale pewną, niż czekać na te 10-20 zł więcej.
Taki dubelek na farta:

Argentyna+2.5+
Paragwaj
4,22 zł underowy mecz, chyba jestem kiepski w tych over/under

frem 59

frem

Użytkownik
Środa
Johnson Tomic, dlaczego puściłeś takiego złamasa dalej! Nie wierze!
Gasquet Johnson masz wybaczone te 10 zł u mnie, u innych jesteś żałosny.
10zł
Johnson mnie zaskoczył z Tomiciem, a Gasquet może wygrać z Raoniciem.

Ostersunds

Zamalek
Inter 1x
+35,22 zł (zamknięte po bardzo późnej bramce ostersunds)
Test nowych źródełek:
x2 Dania U21
Peya/Soares
Pliskova
+31,53 zł (zamknięte przy stanie 5:3)

kempak 113

kempak

Użytkownik
Osobiście sam gram Argentynę, a co do Raonica - Gasqueta uwazam, że na spokojnie tam będzie 3-setówka. Kanadyjczyk po kontuzji stopy, a Model też nie jest palcem robiony i łatwo nie odpuści.

frem 59

frem

Użytkownik
Czwartek

Brazylia bez remisu
po 12 latach Kolumbia wygrała.
15.22 zł
Bez parcia na mocniej ryzykowne typy, bo uważam, że CA nie jest dobrym turniejem do zarabiania.
To mój bet dnia:
Lisicki
Nishikori
Anglia u21 1x
30zł Jestem zaskoczony, bardzo, Anglia nawet nie zremisowała, do końca liczyłem na bramkę wyrównującą.
Najchętniej zagrałbym to all-in i nie powiem, kusi mnie postawić nawet 100 zł, na logikę nie ma argumentu przeciw tym typom. Jedyny minus to to, że mamy tu spotkanie kobiet, a wiadomo jak nieprzewidywalne są kobiety. Tylko dlatego, że przez 5 lat nie takie pewki nie wchodziły powstrzymałem się od rzucania większych sum.
A tu już takie lotto 3x: 3 sety
Jurek - Falla
Robredo Seppi
Colic - Troicki
+24,73 zł byłoby +70 zł, ale jak weszły mi dwa speniałem i wolałem nie ryzykować dalej.
Na noc:
x2 Wenezuela
16,26 zł

frem 59

frem

Użytkownik
Piątek
Lisicki
Kerber
Isner
Raonic
Nishikori
15zł kurde, ale mnie Rao zaskoczył :/
Meksyk 1x
Czarnogóra -1.5
Hiszpania
Francja
15zł
Ajajajaj, ale duży błąd popełniłem stawiając w stronę Meksyku. Dzisiaj poważny minus, 30 zł przegrać, żadnej wygranej. Teraz po fakcie żałuje, że nie posłuchałem głosów w stronę over 2.5 gola. Wiedziałem też przed meczem z Meksykiem, że pierwszy kupon w tenisa nie wszedł, mogłem zamknąć kupon przy 30 zł i zamknąć dzień na 0, ale byłem tak pewny, że ten remis to spokojnie uciągną. Błąd, że byłem zachłanny na wygraną niż wyjście na 0.

frem 59

frem

Użytkownik
Sobota

Argentyna

x2 Lillestrom
Molde - Valerenga 1.5+
Sport Recife 1x
Czarnogóra
Holandia
Polska
15 zł
3 sety:
Seppi - Nishikori
Simon - Anderson
Murray - Troicki
+10,01 zł (zamknięte, nie czekam)
Postawiłem jeszcze jeden kupon, którego nie zdążyłem podać przed:
Kerber
Zverev
Marchenko
Soeda
+21,76 zł
Sport Recife

Argentyna -1.5
+10,84 zł (zamknąłem po meczu Recife, doszedłem do wniosku, że w meczu Argentyny te huczne over 2.5+ gola może okazać się klapą. Intuicja pomogła i jest +)

frem 59

frem

Użytkownik
Niedziela

Paranaense bez remisu

Valur bez remisu
Hafnarfjordur 1x
x2 Rosenborg
Sao Paulo !!! stracili bramkę w 90+
10,84 zł
A. Zverev
Bopanna/Mergea
10 zł
Murray - Anderson 3 sety
5 zł
Live
Stabaek bez remisu
15 zł

frem 59

frem

Użytkownik
Poniedziałek

HJK Helsinki
RoPS
Gnistan
Ljungskile 1x
+38,31 zł (zamknąłem zakład, gdy Gnistan prowadził 1:0 w 80 min, goście za bardzo cisnęli i miałem nosa, by nie ryzykować, bo 4 min później było już 1:1 i tak się skończył mecz)
Falla
Copil
Ito
20zł (zdecydowałem się na zamknięcie, gdy ito przegrywał 15:40 w 3 secie)
Gdybym nie oglądał meczu Ito, teraz cieszyłbym się, ze sporego zysku 70%, ale Ito grał tak nie równo, do tego nie potrafił przełamywać rywala, że w momencie, gdy przy jego serwisie zrobiło się 15:40, pomyślałem, że jeśli rywalowi uda się przełamać Ito (a miał 2 break pointy), to będzie powtórka drugiego seta i Ito przegra mecz. Jestem pewny tego, że gra Ito nie była na poziomie kursu 1.16 (po jakim kupiłem zakład), a przynajmniej na poziomie 1.50. Na pewno Ito odpuszczam w kolejnych rundach.​

frem 59

frem

Użytkownik
Wtorek
Zverev
Troicki ????
Zamalek
Dania U21 1x
x2 Ahly Cairo
5,07 zł Ale się wje****m w Troickiego, to był mój ostatni typ, na który się wahałem, ale podkusił mnie wyższy kurs za co płacę.
Testowy sposób mojej analizy:
Basic
Pliskova
Navarro
Kerber
Giorgi
Bolelli
Sela
5zł
de Brito
Kania
Paszek
Govortsova
10zł
Zrobiłem jeszcze jeden kupon kombinacyjny za 5 zł z moich typów, ale bez wielkich nazwisk, a to dlatego, że jest obawa o to, że te lepsze nazwiska odpuszczą pod Wimbledon.​

frem 59

frem

Użytkownik
Środa
Bułgaria
Niemcy
+59,89 zł
Falla
Copil
Brown
10 zł Copil dlaczego?
Bencic
Stephens
Mayer
+12,50 zł
::Bolelli::Stakhovsky::Zverev::Pliskova::Cibulkova::Petkovic::5zł::
Ten ostatni kupon, to taki wariat wg mojego przeczucia, miałem nic nie stawiać, tylko wypisać typy i z ciekawości zobaczyć ile będzie błędów, ale jak zobaczyłem, że za 5 zł jakimś fartem do wygrania mam 268,71 zł, to jednak postanowiłem te 5 zł wyłożyć. Jak będą po mału wchodzić, to zawsze można przed czasem zamknąć ????​

frem 59

frem

Użytkownik
Czwartek
Chile awans
Bencic
Argentyna awans
+35,52 zł
Falla
Brown
Govortsova
-15 zł (możecie nie wierzyć, ale zamknąłem zakład gdy Falla przegrywał w 2 secie 6:5 i był przełamany, ratowałem 10 zł, bo myślałem, że to mecz 2 setowy! Brak wiedzy i proszę zamiast wygranej +46 zł - 15 zł)

Jaro 1x

x2 Seinajoen
RoPS
Baghdatis
Radwańska
5 zł

frem 59

frem

Użytkownik
Poniedziałek
Djokovic
Zverev
Jurek Nie kto inny przecież.
Baghdatis
15 zł
Pliskova
Cilic
Tomic
Raonic
Anderson
Mayer
Bopanna/Mergea
+29,34 zł

frem 59

frem

Użytkownik
Wtorek
Dolgopolov
Seppi
Basilashvili
Radwańska
Jankovic
Nadal
Querrey
Mahut
Lopez
Garcia-Lopez
9,43 zł
Spodziewałem sie bardziej, że któraś z Pań może dać ciała, a tu taka przykra niespodzianka. Ten człowiek niedawno ograł Andujara 0:2 i mimo, że prowadził 2:1 w setach przegrał 3:2.​

frem 59

frem

Użytkownik
Środa​
Baghdatis
Isner
Kyrgios
Mayer
Anderson
Stephens
Bencic
+42,08 zł opłaca się grać na bet365 bo tam dają za free bonus do ako.
Niestety już wiem, że kupon nie wejdzie. Próbuję coś innego:
Mayer
Anderson
Stephens
Lech Poznań
Gent
+39,48 zł (zamknięte 4 min po rozpoczęciu meczu Gentu)

frem 59

frem

Użytkownik
Czwartek

Jagiellonia
Slovan
Rosenborg
x2 Elfsborg
Groth
+27,85 (zamkniete przed czasem)
Groth
Lopez słaby gostek, dobrze, że oglądałem
Troicki
Radwańska
Kerber
+31,72 zł (zamknąłem przy stanie 2:2 Lopeza, szkoda kapitału przy tak słabej grze, gdzie równie dobrze przeciwnik może wygrać)
AIK
Red Star Belgrad
Sheriff Tiraspol 1x
10 zł dobrze, że niemal wszystkie błędy na jednym kuponie.
Wydaje mi się, że ta pierwsza runda LE nie jest dobra do obstawiania. Na papierze faworytów od groma, ale tak naprawdę nie wiemy jaką formę i jakie zgranie prezentują te zespoły. Szczególnie trzeba uważać na zespoły wyjazdowe, którym wystarczy remis, a nawet strzelona bramka na wyjeździe, by u siebie powygrywać swoje mecze.
Teoretycznie powinno być tak:
**KLIK**
Widzę w tych typach pewne wygrane, nie mogłem się powstrzymać, mimo, że mam już te typy na innych kuponach. Ogólnie mam wrażenie, że dzisiejszy dzień będzie zyskowny.
Stromsgodset
Slovan
Groth
Kerber
Radwańska
+64,22 zł (zamknięte przed czasem)​

frem 59

frem

Użytkownik
Piątek
Figueirense 1x
Iran