>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

frem- cel 1000 zł - piłka nożna - tenis

frem 59

frem

Użytkownik
Estrella Burgos
Arnaboldi ten człowiek przegrywał 2:0, a wygrał 2:3 !
4,15 zł
Isner
Degerfors 1x
+11,02zł
Perugia 1x
Stjarnan 1x
Jureczek - nie lubię go!
Muller
5 zł
Mieszane sztuki zobaczymy. Komentarz po: znowu źle wymieszałem, podzieliłem, na bardzo pewne, pewne i ryzykowane i najwyraźniej to nie jest metoda.

frem 59

frem

Użytkownik
Środa
Sevilla trofeum
x2 Panathinaikos
Kohlschreiber no cóż ja zarobiłem, ale gościu przegrał. Pewnie by wygrał, gdyby nie przerwano wczoraj meczu.
Simon
Stakhovsky - Johnson over 3.5 seta
+33,96zł (zamknięte przed czasem)
Baghdatis
Monaco
Thiem - Cuevas 3.5+ sets
5 zł
Live Baghdatis -Dzumhur suma setów 3
10zł zbyt optymistycznie podszedłem do Dzumhura i jego2 setów.
live AAB - Midtjylland over 0.5 HT
+15,25zł odrobine 10 zł
live [email protected]
6.25zł tyle strzałów na bramkę i nic 0:0.

frem 59

frem

Użytkownik
Czwartek
Rangers - typ pożyczony bez przekonania
Mechelen 1x - sam z siebie dałbym czystą 1, ale historia spotkań jest na nie
Heerenven - Vitesse BTS - 5 ostatnich spotkań same btsy
Mayer - przeciwko Jurkowi !
Isner - bardziej mnie kusił 3.5 seta -dlaczego nie posłuchałem samego siebie?
Robredo nie wymęczył
3,96zł
Jeszcze dzisiaj tak próbuję
Rangers
Mechelen
Heerenven - Vitesse BTS
Hamburg 1x
5 zł
Małe podsumowanie. Niepotrzebnie wpakowałem się w tych Rangers, nie byłem nimi zainteresowany, a mimo to podkusiło mnie, żeby pobić kurs. Moja piłka wygrała, ostatecznie przegrałem. To samo tenis, czułem w tych typach 3.5 seta, ale patrzyłem jak inni typują i się skusiłem.

frem 59

frem

Użytkownik
WEEKEND KUPON ⛔
3 błędy. Elfsborg, Chojnice, Trondheim. Dwa zespoły, które powinny wygrać dały dupy. Chojnice mimo wszystko to 1 liga polska to jeszcze zrozumiem. Ale tamtych dwóch - to już niefart sportowy, a nie złe typowanie. Mecze w Argentynie dobrze przewidziane, ryzyko na remis był, liczyłem na pełną pulę, ale zabezpieczenie zadziałało.
Całkiem sporo typów mi wchodzi, ale nie ma zarobku, bo ktoś ciągle się wykłada.

frem 59

frem

Użytkownik
Piątek
HJK Helsinki
Rovaniemi
Podbeskidzie - Cracovia BTS
Rosol - Gabashvili 3.5+ sets
Monfils - Cuevas 3.5+ seta
5zł dokładam 5 zł na resztę

frem 59

frem

Użytkownik
Sobota
Sock
Cilic
Goffin - Chardy 3.5+ sets
Fenerbahce
Varbergs 1x
Sirius 1x
x2 Juventus
4,43zł
Chyba zrezygnuje z stawiania na sety jak i overy i btsy w meczach. Lepiej mi wychodzi typowanie 1x2. Szkoda, że znowu nie wyszło. Najbardziej jestem zadowolony z typów na dwa mecze szwedzkie, czułem tam duże ryzyko na remisy i dobrze wytypowałem.

frem 59

frem

Użytkownik
Legia - walczą o mistrza
Lech - walczą o mistrza
Panathinaikos 1x - czysta jedynka!
Vitesse 1x - play-off u siebie minimum remis
Rosenborg - czysta 1
AIK 1x - na przekór niespodziankom!
Elfsborg - z Orebro? Wstyd nie wygrać
Charleoi - Mechelen BTS - play-off 1:2, myślę że obie strzelą, ale stawiałbym, że 2 wygra.
5zł
AIK
Elfsborg
Malmo
Reykjavik
Panathinaikos
Trakai
Jaga 1x
5zł
live Rosenborg (HT 0:0) o kuźwa, oglądałem do końca, tyle okazji i nic nie trafili 1:1 :O
Reykjavik
14,17zł
Komentarz po: BTSy to jednak loteria, odpuszczam. Niesmak pozostaje, bo Rosenborg i Elfsborg u siebie zremisowały, jednego złapał spadek formy, bo u siebie z Orebro nie wygrać? Drugi mecz oglądałem i kuźwa jakbym widział polską kopaninę, ale mimo wszystko w końcówce 2-3 gole były do wbicia. Ale w końcu to amatorka z Islandii, nie można oczekiwać od nich zawodowstwa.

frem 59

frem

Użytkownik
12 AKO KUPON ⛔
Teoretycznie patrząc na każdy z tych typów, kupon wydaje się dość pewny. Ale co jest pewne w sporcie? Wygrana lub przegrana.
Albo remis, żeby kuźwa nie było zbyt pięknie :cool:
Jeśli!... Jeśli jakoś całość wejdzie, to na koniec finał ligi mistrzów przy kilku zimnych Żubrach!
Niestety stety już tenis zweryfikował moje spojrzenie na tenis. Japoniec wykonał wielki comeback, ale Tsonga poza zasięgiem. Rozczarował nie tylko mnie Federer, który nie wygrał nawet jednego seta! No nic, pomyśle nad inną kombinacją.
INNY KUPONIK ⛔

frem 59

frem

Użytkownik
Zmieniam styl. Od teraz dzienne kupony max po 3 typy. 1-2 błędy psują wygraną, a tu chodzi o generowanie zysku, a nie tylko ilość dobrych typów.
Tenis
Wawrinka
Djoko
+20,50zł (zamknięte przed czasem)
Kalmar bez remisu 2:2
Goteborg 1x
+19,35

frem 59

frem

Użytkownik
Piątek
Piast 1x
Shamrock bez remisu
Szkocja
9,35 zł
Piast u siebie dostał wciry, grali o pietruszkę, ale choćby ten remis dla kibiców na zakończenie sezonu...

frem 59

frem

Użytkownik
Sobota
Barcelona
San Lorenzo bez remisu
Atletico Mineiro bez remisu
10,60zł
Tak to już jest z tą piłką w Ameryce południowej.

frem 59

frem

Użytkownik
Poniedziałek

Trelleborgs

Egipt
Dania bez remisu
11,52 zł zamknąłem kupon w 62 minucie Dani (0:1), bo zwrot zrównał się z wkładem. Wolę coś poszukać jutro.

A jednak Dania sobie poradziła. Ominęła mnie wygrana 26 zł, ale mimo wszystko umiejętność rezygnacji jest nawet ważniejsza niż jakakolwiek wygrana. Dałem Dani 62 min na remis bez ryzyka utraty kapitału.

12 AKO - taki tam za 5 zł ⛔ taki ładny kupon mi szwaby spie******i, że im nie wstyd u siebie... szkoda.

frem 59

frem

Użytkownik
Wtorek
x2 Kamerun Neutralny grunt
Bologna 1x
Tomic
+23,11 zł
Youzhny pożyczone nie trafione
Groth +1.5
Coric +2.5 6:2 6:0 easy
5zł
Mannarino
Rublev
+10,02 zamknięte w trakcie drugie seta
Youzhny pożyczone nie trafione
Groth
Mannarino
5zł

frem 59

frem

Użytkownik
Środa
Taki hardcore:
Garcia-Lopez drugi pajac
Lopez mamy pierwszego winowajce kuponu.
Monfils
Troicki
Karlovic
Szwajcaria czyste konto
8,12 zł
Na papierku i w teorii księguje wygraną w tym momencie. Rzeczywistość może być całkiem inna, spróbować nie zaszkodzi.
Na noc lekko:
Atletico Mineiro+2.5+
5 zł

frem 59

frem

Użytkownik
Euro 2016
Copa America
12-14 czerwiec
1 Kupon
[email protected] - pisać na ten mail dla chętnych
Razem z kumplem złożyliśmy kupon, który ma 90% szansy wejścia z subiektywnego spojrzenia na mecze. Co dwie głowy to nie jedna.
Skromna zapłata za analizę i poświęcony czas (skrill 10 zł). Sam ryzykuję swoim wkładem - postawiłem wczoraj. Nie zmuszam, nie namawiam.
Gramy dalej.

Tak tak Argentyna była jedynym błędem w całym kuponie, ogromny pechowy typ, prowadzili 2:0 w HT, ba nawet prowadzili 2:1 do 89&#39;! Z niedowierzaniem patrzyłem jak mecz 4 minuty później kończy się remisem.

frem 59

frem

Użytkownik
Niedziela
Nie mogłem się powstrzymać, mimo, że 10 meczy to jednak spore ryzyko i szanse niewielkie, bo mimo wszystko rzadko się zdarza, żeby wszyscy pięknie zagrali, przykładem jest wpadka Argentyny po kursie 1.3. Mimo to zawsze jest te źdźbło szansy, że każdy zespół niżej z wymienionych zagra swoje i ugra 3 pkt.
Anglia
Ukraina
Hiszpania
Szwajcaria
Szwecja
Słowacja
Kolumbia !!!!
Brazylia
Kamerun
Egipt
14,38 zł

Hiszpania

Słowacja
Ukraina
Szwajcaria
+75,52 zł
Nie widzę innej opcji jeśli tylko zagrają jak grali ostatnie mecze.

Do góry Bottom