>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

frem- cel 1000 zł - piłka nożna - tenis

frem 59

frem

Użytkownik
B Ostatni kupon zwyczajnie powinien wejsc. Ten gol w 95 minucie nie powinien miec miejsca. Ale to i tak pokazuje ze od romy trzeba odpoczac bo w 90 minut tylko jeden gol u siebie z przecietna druzyna pokazuje zmeczenie zespolu.
Szukam odbicia dzisiaj i zrbilem kupon w czeskiej u21. Gdybym wczoraj wygral nie ubezpieczalbym sie podpurkami. Ale nikt mi stowy nie odda wiec probuje bezpieczniej.
FC Brno - Teplice ✅ 2:1
1x Sigma - Fotbal ✅ 2:0
1x Banik Ostrava - Znajmo ✅ 4:1
Pardubice - Slavia Praga ✅ 1:5
Bohemia - Mlody Boleslaw x2 ⛔ 2:1 1:1 a potem 94&#39; 2:1 znowu!!! prześladuje mnie pech czy co :;/:
AKO: 2.98
Stawka: 100 zl ⛔ znowu wpadka jednego zespołu w doliczonym czasie gry. WTF?!
Ew. Zwrot: 298 zl
Analiza tabelkowa. Brno u siebie jest mocne i z reguly u siebie wygrywa, a dzisiaj zagra z teplicami slabymi ogolnie na wyjazdach. Sigma powinna wygrac mecz z wyjazdem zespolu z konca tabeli, ktory na wyjazdach strzelil w sumie 8 bramek na 8 meczy i zadnego nie wygral. Banik u siebie ma 7 zwyciestw i 1 porazke. Na 9 meczy u siebie 28 goli i tylko 7 straconych. To przekonuje. Ale graja z Znajmo ktorze strzelaja srednio na wyjazd 2 bramki. Wiec dla mnie 1x jest ok. Slavia Praga na wyjazdach wygrywa mecze, a dzisia graja wyjazd z ostatnia druzyna w tabeli stad powinni wywiezc 3 pkt. Mlody Pan Bolek rzadzi w tabeli patrzac z gory na cala reszte chwalac sie 51 golami i tylko 18 straconymi. Ale zeby przypadkiem niespodziewana slabsza forma lub zlekcewazenie meczu daje x2, bo mam d osc niespodzianek po sobocie i niedzieli. Postawilem, a teraz sie boje. Post z telefonu.

frem 59

frem

Użytkownik
Na dzisiaj wybrałem eliminacje mistrzostw europy u21:

Croatia U21 - Switzerland U21 ⛔ 0:2
Slovakia U21 - Holland U21 ⛔ 2:2
Italy U21 - N. Ireland U21 ✅ 3:0

AKO: 3.41
Stawka: 25 zł
Ew. Zwrot: 85 zł

Włochy u siebie powinni wygrać od tak, bo Irlandczycy przegrywają wszystko jak popadnie. Holandia ma trudniejszy mecz na wyjeździe, jak dotąd nie stracili bramki, ale zagrają ze Słowacją, która w tej grupie nie ustępuje pola w grze i ilości bramek 11. Najbardziej ryzykowny jest mecz Chorwacji z Szwajcarią. Co prawda Chorwaci wygrali na wyjeździe 1:2 i teraz będzie rewanż na ich boisku, ale Szwajcaria to dobra drużyna.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
masz głowe nie ma co...ale może właśnie lepiej pograć na 2-3 spotkania?
Myślę, że ostatni kupon wejdzie. Powodzenia

frem 59

frem

Użytkownik
Czarna seria - tak to wyglada. Tabele pokazuja co innego druzyny graja. Na dzisiaj po analizach ligi angielskiej conference postawilem 5 meczowy kupon:

Chester - Luton x2 ✅ 1:1
1x Halifax - Aldershot ✅ 4:0
1x Kidderminister - Wrexham ✅ 3:1
1x Leyton - Preston ⛔ 0:1
Notts - Wolverhampton x2 ✅ 0:1

Ako: 3.61
Stawka: 25 zl znowu jeden mecz źle wytypowany :;/:
Ew. Zwrot: 90 zl

Jak widzicie wszystko z podporkami z dwoch przyczyn. Ta liga lubi remisy i jest ich mnostwo. Czarna seria wgryzla sie gleboko w budzet i trzeba sie odbic w koncu. Tabelki mowia czytelnie, ze te zespoly powinny powygrywac swoje mecze lub zremisowac. Jak zwykle pilka zweryfikuje.

frem 59

frem

Użytkownik
Na sobotę dwa kupony, jeden poważny, drugi na farta.

Przemyślałem, po analizowałem, doszedłem do wniosku, że powinno się udać. Chelsea mają u mnie ????, ale może się odbiją. No nic. Niemiecką ligę totalnie olałem, ta kolejka jest jak dla mnie trudna to typowania.

frem 59

frem

Użytkownik
Stalo sie. Po tym czasie gry na koncie pustka i ostatecznie okolo 100 zl na plusie z wyplaconych srodkow. W ten sposob zamykam ten etap ✅ 79 trafnych typow i ⛔ 30 przegranych typow. Niestety czesto jeden typ przegrywal kupon. Ogolnie nie jest zle. I moje wyczucie i analiza meczy jest ok. Niespodzianek nie da sie wykluczyc w tej grze, wiec pozostaje mi tylko je ograniczyc. Moje bledy:
- lapanie wszystkich potencjalnych srok za ogon na raz i brak silnej woli, ze ktoras odpuscic
- za duze kupony, jedna niespodzianka i brak zarobku
- czasem granie lig, ktorych nie sledze, chociaz tabele raczej mowia prawde i mozna z nich wyczytac jak potoczy sie mecz
- gra na duzych ako, czyli chec zarobku sporego malym kosztem.
Postaram sie:
- wyciagac perly przed szereg i laczyc max 3
- zaczac grac systemem
- robic kombinacje na kilku kuponach wybranych meczy na dzien
- tasmy ograniczyc, ale nie dam rady sie ich pozbyc, bo jak widze te mecze, te zwyciestwa, ach trudno je odpuscic.
- nie grac syfnych zespolow grajacych z jeszcze syfniejsza druzyna jak hull i crystal, bo syf robi syf i wychodzi na jeden syf, tylko nie wiadomo, ktory. Czyli grac tam, gdzie widac co jest syfem, a co nie.
Wpace 100 zl i zaczynamy etap drugi od LM.
Ps. Moje ulubione zespoly w tym sezonie: arsenal, chelsea, man city, bayer, bayern, czasem borussia, barcelona, athetico, real, ludogorets, shakhdar, psg. Gdybym wczoraj dal kupon na arsnal, chelsea, ludogorets, bayer, bayern, barcelona, athletico, real, psg zgarnal bym niezla kase, ale juz nie bylo kasy i liczylem, ze hull, verona ten remis ugraja no i napoli u siebie zwyczajnie wygra.

frem 59

frem

Użytkownik
Liga Mistrzów; wtorek:

Arsenal - Olympique Marseille ✅ 2:0
FC Basel - Chelsea FC ⛔ 1:0

AKO: 2.31
Stawka: 20 zł ⛔
Ew. Zwrot: 46.20 zł

Arsenal - Olympique Marseille ✅
FC Basel - Chelsea FC ⛔
Steaua Bucuresti - Schalke 04 ⛔ 0:0

AKO: 4.70
Stawka: 30 zł ⛔
Ew. Zwrot: 142 zł

Powstrzymałem się przed taśmą. Moim zdaniem, te 3 zespoły walczą o 3 ważne pkt. Arsenal musi odskoczyć od Napoli i tutaj u siebie mają najlepszą szansę, tym bardziej, że Marsylia już nie gra o nic. Chelsea potrzebuje wygranej, powinni wygrać to spotkanie. Schalke walczy o drugie miejsce i wyjście z grupy, mecz z drużyną pokroju Legi Warszawy jest dla nich do ogrania.

frem 59

frem

Użytkownik
Wracam do gry w nowym roku. Co prawda w 2014 grałem, ale to było zdecydowanie taśmowe granie, które zakończyło się minusem. Zasady są proste. Max 5 meczy. Szukam typów popartych argumentami statystycznymi. Analiza głównie statystyczna. Nie posiadam źródeł informacyjnych.
Tym razem gram na efortuna.pl. Co prawda zdzierstwo w postaci 12% wkładu bardzo boli, ale na razie odpuściłem bet365 z wiadomych powodów.
Stan konta 10.01 zł.
Ferreira 1x - Rio Ave 1:2 ⛔ Nietrafiony karny przekreślił remis. 15 strzałów na bramkę, goście 9...
Elche - x2 Villarreal 2:2 ✅
Newport (1-1) - Carlisle 2:1 ✅
Veria 1x - Panetolikos 1:3 ⛔
AKO 3.15 - 10.01 zł ⛔
Stan: -10 zł

Ferreira to druzyna własnego boiska, co potwierdzają statystyki. Tak samo goście.W historii padały tu remisy. Stawiam, że goście nie wyjadą z 3 pkt.
Vilarreal powinien zwyczajnie wygrać ten mecz, ale za nami przerwa, nowy rok, nie wiadomo co u gospodarzy słychać (może jakieś mocne mobilizacje), dlatego stawiam, że Elche nie wygra tego meczu.
Typ na Newport to tzw podwójna szansa, czyli typ wygrywa, gdy gospodarze wygrają pierwszą połowę HT, lub cały mecz. Ogólnie wszystko wskazuje na czystą 1, ale kosztem kursu wolę ten typ zaliczyć już w pierwszej przerwie bez ryzyka na remis.
Veria u siebie ma doskonały bilans 6 zwycięstw 1 remis 0 porażek. Goście za to na wyjazdach aż 5 remisów wywieźli. Idealny statystycznie typ na to, że goście nie wywiozą 3 pkt.
Superoferta jest już dostepna na sobotę. Liczyłem, ze dadzą mecz z Villarreal, ale niestety dali Atletico Madryt, którego nie zagram, bo mimo sporego respektu do gospodarzy, myślę, że może paść remis. Ten cień ryzyka przekreśla ten typ, bo jest zbyt niski na podpórkę. A celem mojej gry jest pomnażanie pieniążków, a nie granie dla value typów, którym wygrana Atletico jest oczywista, a kto to do końca wie.
Tak więc kuponik zamknięty taki jaki jest u góry i czekamy na wyniki. Cel oczywiście w tym roku ten sam 1000 zł. Ale na razie zaczynam od 10 zł do 100, żeby sprawdzić czy mój sposób typowania jest skuteczny. To nic, że kursy w typach są niskie i łączne AKO nie przekracza nawet 5. Skuteczność jest tylko gdy nie traci się pieniędzy. Moje poprzednie granie, patrząc na cały temat miało jedną wadę: za dużo meczy i granie wyłącznie w najpopularniejszych ligach. Za każdym razem, gdy siadam do typowania przypominam sobie myśl, że ofert jest bardzo dużo powiedzmy 40-100, a ja potrzebuję wyłącznie 1 do 5 typów z całej puli i nie muszę w tym celu wybierać najpopularniejsze mecze. Jak się przekonałem 1 stycznia... gdzie typowałem premier league łączoną ze szkocką kolejką. Okazało się, że angole poremisowały, a szkocja mi pięknie weszła. W tamtym wypadku na siłę typowałem anglię, choć wiedziałem jak poje**** jest ta liga. Najskuteczniejszą metodą jest wyciągnięcie po jednym max dwóch typach z jednego środowiska i potem połączenia w jeden kupon.
Najgorsze w piłce nożnej są dwa zdarzenia:
-remisy
-niespodzianki (jak trabzonspor, który przegrał u siebie 1:4 - wg tabeli statystycznej powinno być odwrotnie)
O ile na remisy jest sposób za pomocą podpórki to to drugie jest właśnie tym samym co chora ruletka w kasynie. To tyle ode mnie. Zaczynamy. Potrzebuje pieniędzy, więc motywacja jest. Powodzenia sobie i tym co będą grać ze mną.

Otrzymane punkty reputacji: +1
frem 59

frem

Użytkownik
Pierwszy kupon przegrany. Veria przegrała u siebie wysoko aż 1 do 3, gdzie u siebie wygrali 6 meczy i 1 zremisowali. Wygląda na to, że statystyki zeszłoroczne nie mają 100% wartości. Transfery, przerwa - to zmienia każdy zespół i w pewnym stopniu zmienia go. Wydaje mi się, że cały styczeń taki będzie - niestatystyczny. Ale próbuję dalej:

4 stycznia

Olympiakos - Platanias ✅ 2:1
Espanyol 1x - Eibar ⛔ 1:2
Tondela - Olhao ✅ 1:0
Besiktas - Galatasaray over 1.5 ✅ 0:2
Penafiel - Benfica 0:3 ✅

AKO 3.87 - 10 zł ⛔

Stan: -20 zł

Wspomnę tu jedynie o Tondela. U siebie 6/3/1 15:8 jak na rok 2014 to bardzo dobre wartości. Ryzykuję, że wygrają z gośćmi 2/4/4 13:23.
Co do reszty myślę, że takie typy są wielce prawdopodobne.

frem 59

frem

Użytkownik
Espanyol - przespali pierwszą połowę i obudzili się w drugiej, ale było za późno i za grubo w plecy. Co prawda na 2:2 była akcja w doliczonym czasie, ale bramkarz obronił i skończyło się przegraną moją i ich. Nie ukrywam rozczarowania, bo wierzyłem, że drugi kupon utnie wtopione pieniążki.
Typy na 5 styczeń:
Sporting 2 - Benfica 2 over 1.5 ⛔ 0:1
Balikesir - Trabzonspor over 1.5 ✅ 2:2
Mac. Tel Aviv - H. Beer Sheva over 1.5 ⛔ 0:0
Mersin 1x - Genclerbirligi ✅ 1:1
Xanthi - Panthrakikos ⛔ 0:0
AKO 4.12 - 10 zł
Stan: -30 zł
O overach nie ma co pisać, ogólnie zawsze to jest loteria, statystycznie powinny 2 gole paść w tych meczach.
Mersin u siebie 5/1/1 13:6 goście 1/3/3 8:11. O ile Mersin zalicza porażki na wyjazdach to u siebie nie odpuszcza. Stawiam, że goście nie wyjadą z 3 pkt.
Xanthi nie przegrała u siebie ani jednego meczu. Na 7 spotkań u siebie padł 1 remis. Bilans bramkowy 16:6. To obiecujące dane i typ na czystą 1 tym bardziej, że goście w 8 wyjazdowych meczach mają bilans 0/1/7.

frem 59

frem

Użytkownik
Niestety kolejne typy nie wchodzą, chociaż wg statystyk powinny. O ile overy to loteria mimo wszystko, to jednak Xanthi 0:0 mimo statystycznej przewagi na boisku, albo nie strzelony karny i kilka sytuacji na bramkę w Tel. Aviv, uwidacznia, że piłka rządzi się swoimi prawami i to nie jest czysta matematyka, a po prostu hazard.
Dzisiaj dwa kuponu trochę inne:
Juventus - Inter Mediolan ⛔ 1:1
AC Milan - Sassuolo ⛔ 1:2
Cesena - Napoli ✅ 1:4
9.10 zł
Parma - x2 Fiorentina ⛔ 1:0 Dominacja na boisku, nie strzelony karny.
Genoa 1x - Bergamo ✅ 2:2
Udinese - x2 Roma ✅ 0:1
20 zł
Stan konta -130 wliczone zakłady
Pograłem wczoraj live i wszystko przegrane. Chce być uczciwy ze sobą ile od nowego roku poszło kasy.
Pierwszy kupon zagrany bez większych przemyśleń, ryzyko remisów spory lub kwestia tego jak zespoły odrobiły pracę domową w przerwie.
Drugi kupon powinien wejść. Fiorentina była w 2014 dobrym zespołem wyjazdowym, a Parma słabiutkim gospodarzem. Genoa zmobilizowana, a Bergamo nie zachwyca na wyjazdach, padało tu dużo remisów. Roma z mocno osłabionym składem, ale jako jedyna ma prawo jeszcze zakwestionować mistrzostwo Juventusu, to jest jedyny ciągły czynnik motywujący dla tego zespołu.

frem 59

frem

Użytkownik
Jeszcze jeden kupon z wyprzedzeniem.
Chelsea - Newcastle
Everton - Man. City
Crystal Palace - Tottenham
Lyon - Toulouse
15 zł
Stan: -130 wliczony zakład.
Chelsea i City zaczynają wyścig, kto popełni błąd ten traci pkt. do lidera.
Tottenham na wyjazdach jest dobry i ciągle udowadnia, że jest niedoceniany.
Typ na Lyon to czysta statystyka wystarczy popatrzeć na ich wyniki u siebie.

frem 59

frem

Użytkownik
Ah ten styczeń. Tyle niespodzianek, błędów, kiepskich form i dobrych.
Kupon weekendowy:
Burnley 1x v QPR
Celta Vigo v x2 Valencia
Malaga v x2 Villarreal
Crystal Palace v x2 Tottenham
Lyon v Tuluza
Monako v Bordeaux
Rio Ave 1x v Maritimo
St Mirren v Aberdeen
Hamilton 1x v Dundee Utd
Valladolid v CD Alaves
Real Betis v Tenerife
Newport County 1x v Portsmouth
10 zł
Burton Albion v Mansfield
Ipswich 1x v Derby
Cardiff 1x v Fulham
US Orleans 45 v Arles
Dijon v Tours
10 zł
Barcelona v x2 Atletico Madryt
10 zł
Na dzisiaj:
Lille v Evian Thonon Gaillard over 2
10 zł

frem 59

frem

Użytkownik
Nie szło mi aż się wkurzyłem i nawet nie edytowałem ostatniego wpisu.
Aż wreszcie taśma weszła jestem na plusie z bukami, więc jest motywacja do grania z głową. Tutaj wygrana:
Nice one
Pomyśleć, jakby człowiek dał po 20-30 zł jak się grywało wcześniej. Porażki czy nie, będę dalej wstawiał swoje typy.
Ebany Hull A to co wyprowadziło mnie z równowagi, hull miał wygrać, ale niech będzie podpórka w razie co... A teraz pajace spadają i niech spadną! Zepsute moje perełki z LM i LE ????
Na LM
Barcelona
Real
4.37 - 16,95 zł + 14,92 zwrot bonusu bez podatku.
Stan 14,92 -2.03
Szkoda, szkoda, że Barcelona nie miała ambicji na wygranie z przytupem, żeby odwdzięczyć się za poprzedni rok. Zdjęcie Suareza było błędem.

frem 59

frem

Użytkownik
KUPON ⛔ Fenerbahce 1:1 Real 1:1
Stan 10 zł -6.95
Ciąg dalszy LM. Real wygra, ale czy awansuje to już wcale nie jest pewne. Real potrzebuje goli, a od dłuższego czasu nie ma czystego konta. Czy typ okaże się perełką?
Kvitova gra równo i na razie jest na fali. Stabaek powinien spokojnie to wygrać, ale mi wystarczy, że wygra już w 1 połowie. Fenerbahce u siebie gra o 1 miejsce. Trabzonspor poza meczem z Besiktasem nie przegrywa u siebie. Spadek formy? Na wyjeździe wygrał 0:2, więc dołka być nie powinno, a gramy jedynie o to, że Trabzon nie przegra!
Powodzenia.

frem 59

frem

Użytkownik
KUPON ⛔ Fiorentina 0:2 Southend 1:1
Stan 5 zł -11.95
Gdyby Real wczoraj wygrał 2:1 jakimś fuksem, to w sumie kupon zepsułby mecz po kursie 1.2. Jestem rozczarowany Fenerbahce. Gospodarz walczący o 1 miejsce traci punkty z przedostatnią drużyną? Wałek? Być może, to Turcja.
Przenosimy się do LE. Tam dla spokoju Sevilla potrzebuje gola i uważam, że w 90% tego gola strzelą. Fiora ogólnie nie ma dobrej formy w lidze, ale wydaje mi się, że stać ich na wygraną u siebie. W tym meczu polecam BTS, który jest niemal pewny, ale ja zaryzykowałem 1/2.5+. Seinajoen jest w formie, gra u siebie, a goście przegrywają wszystko jak leci. Playoffy w Angli. Southend w 23 meczach u siebie 25 goli i TYLKO 9 straconych, wow! Do tego na wyjeździe zremisowali 1:1, jedną nogą wygrali tego playoffa, wystarczy, że wygrają u siebie na co ich po prostu stać. Podwójna szansa myślę, że bezpieczna, liczę, że będą chcieli wygrywać już w pierwszej połowie i to mi wystarczy stąd podwójna szansa.

frem 59

frem

Użytkownik
WEEKEND KUPON ⛔ To był mój najlepszy kupon, przemyślany, popełniłem jeden błąd, a właściwie złamałem zasadę, o której zapomniałem: nie gra się meczów z Termalicą - ten zespół sam nie wie czego chce, stać ich od 2 lat na ekstraklasę, ale kilku powodów zawsze odpuszczał, skusiło, mnie przekonanie, że i tym razem odpuszczą, a Płock u siebie nie pozwoli sobie na przegraną. Ale to jest Termalica, na nią nie ma nikt patentu w 1 lidze, a ja głupi zamiast pewnego Tottenhamu typowałem ten mecz, a teraz pozostał tylko żal do siebie. :-|
Wybrałem 12 meczy. Myślę, że każdy typ ma swoje argumenty, głównie są to typy na gospodarzy, kibice zwykle pomagają. Oczywiście zawsze mogą być niespodzianki, a my kupujemy to co prawdopodobne bądź to co podpowiada intuicja.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Do góry Bottom