>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

frem- cel 1000 zł - piłka nożna - tenis

frem 59

frem

Użytkownik
WEEKEND KUPON 2 ⛔
Po selekcji wybrałem 5 meczy, gdzie powinny wpaść 3 gole i gospodarze powinni dać radę wygrać jak i PSG, które się ostatnio nieźle rozstrzelało choć tutaj liczę na stratę bramki.

frem 59

frem

Użytkownik
WEEKEND KUPON 3 ⛔ Ruch nie dał rady, a jeszcze nawet kupon na dobre się nie zaczął.
Niektóre mecze się powtarzają. Ekstraklasa w wykonaniu, może Legia wreszcie się przełamie, bo musi gonić, albo do widzenia z tytułem. Liczę, ze Lech takiej okazji nie zmarnuje, a u siebie ma dobre statystyki. Ruch to już trochę na farta. Reszta meczy to statystyczni zwycięzcy. 8 meczy, szanse są? Są!

frem 59

frem

Użytkownik
Anderlecht
Brugge - Gent BTS
Man UTD - Arsenal BTS
5zł
Rayo Vallecano
Sevilla

+20zł
Lech Poznań Hahaha nie zasługują na mistrza.
x2 Legia Warszawa
x2 Rayo Vallecano
10zł
Sevilla
Valencia
10.82 zł
City
Man UTD
Barcelona
Vallecano
Sevilla
Valencia

5zł
Podsumowanie weekendu:
15 meczy wytypowane dobrze 8 źle, nie liczę kuponu za 2 zł. Na pewno zawiódł Anderlecht, Lech, Valencia, Wisła Płock. Nauczkę mam, żeby nie grać meczy z Termalicą. W ekstraklasie wygląda na to, że nie warto ruszać pewniaków, którym był Lech. Wygrali z Legią na wyjeździe i mieli 100% szansę na bycie mistrzem Polski, u siebie chwalili się super bilansem, wydawać by się mogło, że z Jagiellonią to będzie formalność. Anderlecht przy tylu strzałach nie dał rady strzelić gola na 2:1.

frem 59

frem

Użytkownik
Poniedziałek:
x2 Randers
x2 Chelsea Niestety błąd polegał na tym, że zagrałem na drużynę, która może przegrywać wszystko jak leci.
x2 Djurgarden
10zł

frem 59

frem

Użytkownik
KUPON ⛔ No nie, 93&#39; Wisła puszcza gola na 2:2.
Piast Gliwice - czy tutaj padnie remis? Tym pytaniem mogę skomentować ten mecz, co się okaże, zobaczymy, na pewno Piast ma parcie na zwycięstwo, po wtopie z Łęczną.
Wisła Kraków na razie pokazuje formę, Pogoń już nie.
Gent walnie przyczynił się do wygrania przeze mnie 1100 zł po kursie 2.4. Jest zaskoczeniem dla wszystkich, bo mistrzem miał być Brugge, ale to Gent już prawie ma mistrza w ręku.
Mechelen u siebie wygrywa, trzymają wysoki poziom, nie dali się Lokoren na wyjeździe i mają realną szansę na wygranie tego Playoffa.
Reszta meczy to walka o decydujące punkty, więc motywacji nie zabraknie.
Elfsborg u siebie to solidna drużyna, która często wygrywa i taki AIK czy Malmo nie dają rady, to co mówić o słabszych zespołach?
Mam nadzieję, że ekstraklapa tego nie zepsuje :cool:.

frem 59

frem

Użytkownik
Cracovia wygra dowolną połowę
Cork 1x
x2 Dundalk

11,53 zł
Nie pomogło rozbicie meczu na dwie szanse na win Cracovii.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Mała rada typerze. Graj mniej meczy na kuponie im mniej meczy tym mniejsze ryzyko . Chcesz dobić do tysiąca graj zakłady 50/50 szybciej ci pójdzie taka gra niż mecze 1x2

frem 59

frem

Użytkownik
Mała rada typerze. Graj mniej meczy na kuponie im mniej meczy tym mniejsze ryzyko . Chcesz dobić do tysiąca graj zakłady 50/50 szybciej ci pójdzie taka gra niż mecze 1x2
Dzięki za wskazówki.

Na razie gram w dwóch bukach. E fortunie puszczam weekendowe tasiemce zamiast totka, a w bet365 gram codziennie próbując rozmnażać.

KUPON WEEKEND⛔

15 meczy, przy mocnym farcie się uda :cool:

frem 59

frem

Użytkownik
E. Rybnik Niestety
Jablonec
x2 Atletico Madryt
10zł

Valencia

x2 Sevilla
Monaco
+15 zł (zamknięte przed czasem)
x2 Guimaraes
x2 Wolfsburg
M&#39;Gladbach Gdyby nie ???? to kto wie, może by wygrali.
Real Madryt
Barcelona
10zł

Po namyśle spróbowałem takie duo:
Jaga 1x A jednak Jaga!
Legia/2.5+
5zł
Sobota wyszła na minusie. Źle połączone ze sobą mecze, szkoda, że ciągle uwala wygraną jeden dwa mecze.

frem 59

frem

Użytkownik
Piast
Lechia - Lech BTS karny w 92&#39;
IFK Goteborg
+20,96zł (zamknięte po meczu Piastu)
Zdecydowałem zamknąć korzystnie zakład po tym jak poniższy kupon okazał się błędny, żeby zaliczyć zysk.

frem 59

frem

Użytkownik
Everton - Tottenham 1.5+
Chievo 1x
Orebro - Gefle BTS 1:0
Gijon
5zł
Preston
+10,75 zł
Te BTS&#39;y czy over&#39;y to chyba nie dla mnie.
LIVE Torino (HT 1:0)@3.75
6,71zł - eh co za ćwoki już 2:0, wtopione pieniądze ;/

Boca Juniors -1 0:3 haha
5zł

frem 59

frem

Użytkownik
IFK Helsinki 1x
KR Reykjavik
Stabaek - Trondheim 1v2
Djurgarden 1x
Lucerne 1x
10zł
Middlesbrough - Norwich BTS
Lazio - Roma BTS
5 zł
Monaco
Becker
Lopez
Thiem
Bellucci
Mannarino
5zł
Dlatego tenis jest gorszy niż piłka, bo tam jest 11 chłopa + mogą kogoś zmienić jak mu nie idzie, można poprawiać grę, zmieniać taktyki w trakcie meczu, jest przerwa... A tu jeden człowiek vs drugi, nie masz pojęcia jak zagra, jak wstał, czy ma motywacje, czy się załamanie w trakcie meczu. Wystarczy, że strzeli fochem i po meczu itd.

Midtjylland - grają o nic
Eindhoven - playoff przegrali na wyjeździe 2:1 - cisnęli ich tak bardzo, a i tak przegrali ^^
CSKA - ruskie patałachy pewnie to zremisują
5 zł
10 dobrych typów 6 złych w poniedziałek.

Do góry Bottom