Hehe Dzieki Tylko niewiem co robic teraz czy odrazu wypłacic czy bawic sie w bukmacherke... Ej a wypłaty odrazu na karte kredytową nie ma u nich? Tylko musze przez MB?
ja na 100 % wezme udzial w turnieju dla polakow ! W Poniedzialek mialem to szczescie ze zajelem 16 pozycje i w ygralem 10 zl ;D :jupi: Moze i dzis sie uda ????
a ile tam średnio gra ludzi w tych freerolach dla polaków? trzeba pobierać softa? od którego miejsca są wypłaty? z góry dzieki za info ???? oczywiscie chodzi mi o freerole w unibecie ????
Gra ok. 400 osób ilość płatnych miejsc zależy od ilości użytkowników chyba 10% czyli jak zagra 400 osób to 40 miejsc płatnych jak 500 to 50 miejsc .Trzeba pobrać softa.
przygoda skonczona ???? strasznie lipne karty mam na tym unibecie ale to fatalne ???? a w i4poker mam zawsze dobre nie wiem od czego to zalezy ???? ????
A co powiecie na cos takiego! Normalnie można doła złapać przez taki badbeat!!!! Miałem faceta na widelcu bo z kalkulacji wynikało, że ma kolor przeciw mojemu fullowi i dlatego gra wysoko a tu taki wałek rzeklina: :wowsdf:
hehehe dobre :jezora: nawet nie wiedzialem ze jest takie cos jak straight flush ???? ja sobie obiecalem ze dzisiaj wygram kase w min. jednym freerollu. Zobaczymy jak pojdzie bo jeszcze nigdy mi sie to nie zdazylo...
[center:aa9e52b814] UNIBET [/center:aa9e52b814]
[center:aa9e52b814] Freerolle tylko dla Polaków [/center:aa9e52b814]
4 kwiecień 2007
Regularnie dwa razy w tygodniu w poniedziałek i czwartek masz szanse uczestniczyć w narodowej rywalizacji o łatwą kasę. Wejście tylko na hasło daje Wam gwarancje zabawy w lokalnym towarzystwie.
Podajemy daty i hasła do turniejów na kwiecień
Czwartek 5 kwiecień - asidama
Poniedziałek 9 kwiecień - woda
Czwartek 12 kwiecień - czwartek
Poniedziałek 16 kwiecień - unipoker
Czwartek 19 kwiecień - dobragra
Poniedziałek 23 kwiecień - dwaasy
Czwartek 26 kwiecień - pokermania
Poniedziałek 30 kwiecień - damapik
Zapamiętaj
Multitable tournaments --> specials
Godzina 20.00CET
Rejestracja rozpoczyna się 2 godziny przed turniejem
Unlimited re-buy za 1 dolara
http://www.paddypowerpoker.com nazwa turnieju "PPP Easter Bunny Money" pula 5000$ max 1000 osob , rejestracja od 18.00, start 20.00, turnieje tego typu beda az do 10 kwietnia