Tak ja miałem podobnie tylko odwrotnie, napisz do supportu umnie pomogło.Witam.
Wiem że straszny offtopic ale wiekszosc graczy z uniebtu tutaj zagląda i może beda znali odpowiedz na to pytanie. Zaraz po uzyskaniu odpowiedzi kasuje posta.
Czy koś sie spotkał z taka sytuacja. Mam założone konto na Betway i Unibet. Chodzi o pokera, jednak oba buki maja ta sama maszyne i nie chce mi sie zalogować do Unibetu. Betwaya miałem pierwszego. Po zainstalowaniu Unibetowego klienta pokera pisze że jestem już zalogowany, jednak nie jestem.... Na wersjii online Unibetu z przeglądarki jak sie wchodzi na pokera rowniez nie działa wyswietlajac komunikat:
"Error Logging on
You are already logged in to the system.
Please close down your other client and ty again. "
Tylko że własnie nie mam włączonego innego klienta.... reset nie pomaga uinstal betwaya też....
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?
Z góry dziekuje.
Lol, to super sie znają na rzeczy. Jest jeszcze jedna opcja, mozesz spróbowac skasowac konto w betwayu ????Napisałem do supportu - odpisali żebym do nich zadzwonił.... dzwonie i mowie co jest grane (w sumie to przeczytałem tego maila) a pani (sic) mi mowi że go dostała odemnie i nie wie co zrobic w takiej sytuacji.... musiałem zadzwonic zeby sie dowiedziec ze nie wiedzą co zrobić.... ????
Krzepas: wyłączyłem uinstalowałem, na innych kompach probowałm.... NIC :zy3ou:
Przypominam hasełko do dzisiejszego freerolla na Unibecie:[center:4b295c3b09] UNIBET [/center:4b295c3b09]
[center:4b295c3b09] Freerolle tylko dla Polaków [/center:4b295c3b09]
4 kwiecień 2007
Regularnie dwa razy w tygodniu w poniedziałek i czwartek masz szanse uczestniczyć w narodowej rywalizacji o łatwą kasę. Wejście tylko na hasło daje Wam gwarancje zabawy w lokalnym towarzystwie.
Podajemy daty i hasła do turniejów na kwiecień
Czwartek 5 kwiecień - asidama
Poniedziałek 9 kwiecień - woda
Czwartek 12 kwiecień - czwartek
Poniedziałek 16 kwiecień - unipoker
Czwartek 19 kwiecień - dobragra
Poniedziałek 23 kwiecień - dwaasy
Czwartek 26 kwiecień - pokermania
Poniedziałek 30 kwiecień - damapik
Zapamiętaj
Multitable tournaments --> specials
Godzina 20.00CET