>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
artur202 4

artur202

Użytkownik
damian dzięki za hasło. Co do dzisiejszego dnia to wygrałem 20$ w turnieju o 10.45. Było 5800 graczy byłem szósty.Ale niestety screena nie zrobiłem.

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Witam.
Wiem że straszny offtopic ale wiekszosc graczy z uniebtu tutaj zagląda i może beda znali odpowiedz na to pytanie. Zaraz po uzyskaniu odpowiedzi kasuje posta.

Czy koś sie spotkał z taka sytuacja. Mam założone konto na Betway i Unibet. Chodzi o pokera, jednak oba buki maja ta sama maszyne i nie chce mi sie zalogować do Unibetu. Betwaya miałem pierwszego. Po zainstalowaniu Unibetowego klienta pokera pisze że jestem już zalogowany, jednak nie jestem.... Na wersjii online unibetu z przeglądarki jak sie wchodzi na pokera rowniez nie działa wyswietlajac komunikat:
&quot;Error Logging on

You are already logged in to the system.

Please close down your other client and ty again. &quot;
Tylko że własnie nie mam włączonego innego klienta.... reset nie pomaga uinstal betwaya też....
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?

Z góry dziekuje.

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Też nie to.... probowałem z innych komputerow z innych IP też nie działa.... nie mam zielonego pojecia co jest grane... licze na to że ktos miał podobny problem i jakos sobie z nim poradził.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Witam.
Wiem że straszny offtopic ale wiekszosc graczy z uniebtu tutaj zagląda i może beda znali odpowiedz na to pytanie. Zaraz po uzyskaniu odpowiedzi kasuje posta.

Czy koś sie spotkał z taka sytuacja. Mam założone konto na Betway i Unibet. Chodzi o pokera, jednak oba buki maja ta sama maszyne i nie chce mi sie zalogować do Unibetu. Betwaya miałem pierwszego. Po zainstalowaniu Unibetowego klienta pokera pisze że jestem już zalogowany, jednak nie jestem.... Na wersjii online Unibetu z przeglądarki jak sie wchodzi na pokera rowniez nie działa wyswietlajac komunikat:
&quot;Error Logging on

You are already logged in to the system.

Please close down your other client and ty again. &quot;
Tylko że własnie nie mam włączonego innego klienta.... reset nie pomaga uinstal betwaya też....
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić?

Z góry dziekuje.
Tak ja miałem podobnie tylko odwrotnie, napisz do supportu umnie pomogło.

krzepas 0

krzepas

Użytkownik
Ja też mam ten problem, suport powiedzial zebym do nich dzwonił i moze poradzą coś.
PS. spróbuj wyłaczyc w tych softach autologin, tak mi ktos poradził kiedyś,u mnie to nic nie dalo ale moze Tobie pomoże :] pzdr

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Napisałem do supportu - odpisali żebym do nich zadzwonił.... dzwonie i mowie co jest grane (w sumie to przeczytałem tego maila) a pani (sic) mi mowi że go dostała odemnie i nie wie co zrobic w takiej sytuacji.... musiałem zadzwonic zeby sie dowiedziec ze nie wiedzą co zrobić.... ????

Krzepas: wyłączyłem uinstalowałem, na innych kompach probowałm.... NIC :zy3ou:

krzepas 0

krzepas

Użytkownik
Napisałem do supportu - odpisali żebym do nich zadzwonił.... dzwonie i mowie co jest grane (w sumie to przeczytałem tego maila) a pani (sic) mi mowi że go dostała odemnie i nie wie co zrobic w takiej sytuacji.... musiałem zadzwonic zeby sie dowiedziec ze nie wiedzą co zrobić.... ????

Krzepas: wyłączyłem uinstalowałem, na innych kompach probowałm.... NIC :zy3ou:
Lol, to super sie znają na rzeczy. Jest jeszcze jedna opcja, mozesz spróbowac skasowac konto w betwayu ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
[center:4b295c3b09] UNIBET [/center:4b295c3b09]
[center:4b295c3b09] Freerolle tylko dla Polaków [/center:4b295c3b09]

4 kwiecień 2007

Regularnie dwa razy w tygodniu w poniedziałek i czwartek masz szanse uczestniczyć w narodowej rywalizacji o łatwą kasę. Wejście tylko na hasło daje Wam gwarancje zabawy w lokalnym towarzystwie.

Podajemy daty i hasła do turniejów na kwiecień

Czwartek 5 kwiecień - asidama

Poniedziałek 9 kwiecień - woda

Czwartek 12 kwiecień - czwartek

Poniedziałek 16 kwiecień - unipoker

Czwartek 19 kwiecień - dobragra

Poniedziałek 23 kwiecień - dwaasy

Czwartek 26 kwiecień - pokermania

Poniedziałek 30 kwiecień - damapik

Zapamiętaj
Multitable tournaments --&gt; specials
Godzina 20.00CET
Rejestracja rozpoczyna się 2 godziny przed turniejem
Unlimited re-buy za 1 dolara

Do zobaczenia przy stole!
Przypominam hasełko do dzisiejszego freerolla na Unibecie:
Czwartek 12 kwiecień - czwartek

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Uruchamiasz klienta Unibet Poker wyszukujesz Multi-Table Tournaments --&gt; Special i po prawej stronie masz listę na której widnieje &quot;Czwartek z pokerem&quot; freeroll. Przy rejestracji podajesz najpierw hasło CZWARTEK. ID dzisiejszego turnieju to 868022. Powodzenia :spokodfhgfh:

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
CANBET

http://www.canbet.com

Freerollek o 2500$ maksymalnie 2000 graczy (obecnie 1000). Przy okazji całkiem ciekawy bukmacher.

START: 22:00

PS
Byłbym wdzięczny gdybyście przy rejestracji w polu Refer-a-Friend No.: podali: 1016793 Ci co poodadzą bardzo dziękuje. ;)

S 0

sopel81

Użytkownik
bananek zarejestrowalem sie ale jak tam sie konto aktywuje mail przyszedl ale nic w nim niema i niemoge sie zalogowac wogole :zy3ou:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom