>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Hehe Dzieki ;) Tylko niewiem co robic teraz czy odrazu wypłacic czy bawic sie w bukmacherke... Ej a wypłaty odrazu na karte kredytową nie ma u nich? Tylko musze przez MB?

K 18

klakson

Użytkownik
ja na 100 % wezme udzial w turnieju dla polakow ! W Poniedzialek mialem to szczescie ze zajelem 16 pozycje i w ygralem 10 zl ;D :jupi: Moze i dzis sie uda ????

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
a ile tam średnio gra ludzi w tych freerolach dla polaków? trzeba pobierać softa? od którego miejsca są wypłaty? z góry dzieki za info ???? oczywiscie chodzi mi o freerole w unibecie ????

damiankozak 0

damiankozak

Użytkownik
Gra ok. 400 osób ilość płatnych miejsc zależy od ilości użytkowników chyba 10% czyli jak zagra 400 osób to 40 miejsc płatnych jak 500 to 50 miejsc .Trzeba pobrać softa.

K 18

klakson

Użytkownik
Freerol godny polecenia wiele sie nie napracowalem a 10 wygralem ;) aha i nie grajcie agresywnie to cos ugracie ???? Gra all in nie ma sensu

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Spoczko ;) Widziałem właśnie :p Przyznaj, że szczęścia troche miałeś :p na river Cię 9 uratowało :p hehe... odegram się o 21:00 ????

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Spoczko ;) Widziałem właśnie :p Przyznaj, że szczęścia troche miałeś :p na river Cię 9 uratowało :p hehe... odegram się o 21:00 ????
Heh duzo forsy miałem to mogłem po tej stówie jechac po następną karte. A ze dorwałem 9 to żeczywiscie szczescie :jezora:

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
A co powiecie na cos takiego! Normalnie można doła złapać przez taki badbeat!!!! Miałem faceta na widelcu bo z kalkulacji wynikało, że ma kolor przeciw mojemu fullowi i dlatego gra wysoko a tu taki wałek :przeklina: :wowsdf:

J 53

jaqbts

Użytkownik
hehehe dobre :jezora: nawet nie wiedzialem ze jest takie cos jak straight flush ???? ja sobie obiecalem ze dzisiaj wygram kase w min. jednym freerollu. Zobaczymy jak pojdzie bo jeszcze nigdy mi sie to nie zdazylo...

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
[center:aa9e52b814] UNIBET [/center:aa9e52b814]
[center:aa9e52b814] Freerolle tylko dla Polaków [/center:aa9e52b814]

4 kwiecień 2007

Regularnie dwa razy w tygodniu w poniedziałek i czwartek masz szanse uczestniczyć w narodowej rywalizacji o łatwą kasę. Wejście tylko na hasło daje Wam gwarancje zabawy w lokalnym towarzystwie.

Podajemy daty i hasła do turniejów na kwiecień

Czwartek 5 kwiecień - asidama

Poniedziałek 9 kwiecień - woda

Czwartek 12 kwiecień - czwartek

Poniedziałek 16 kwiecień - unipoker

Czwartek 19 kwiecień - dobragra

Poniedziałek 23 kwiecień - dwaasy

Czwartek 26 kwiecień - pokermania

Poniedziałek 30 kwiecień - damapik

Zapamiętaj
Multitable tournaments --&gt; specials
Godzina 20.00CET