>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
Bet 24
Spotkaj sie z Bet24!

Mamy przyjemnosc zaprosic naszych klientow na wyjatkowe spotkanie - w czwartkowy wieczor proponujemy pokerowego free rolla , w którym nasi klienci zmierza sie z pracownikami serwisu Bet24.com! Gwarantowana pula wygranych to 300$ ale bardziej ciekawa jest inna mozliwosc zarobku. Dodatkowo oferujemy lacznie 700$ za wyeliminowanie z gry kolejnych graczy z obslugi Bet24. Spotkaj sie z naszymi menadzerami, pracownikami supportu, ludzi zajmujacych sie zakladami sportowymi i pokerem ale takze z szefostwem! Kazdy, kto wykopie kogos z nas ze stolu otrzyma specjalny bonus. Rozpoznasz nas po tym, ze w pokerowym nicku bedziemy mieli symbol B24. Upewnij sie, ze masz czas w czwartkowy wieczor, usiadz z nami przy stole i zagraj z Bet24 - Meat and Beat Bet24 free roll, czwartek godzina 20:00. Zapraszamy na pokera!

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Re: Bet 24
Spotkaj sie z Bet24!

Mamy przyjemnosc zaprosic naszych klientow na wyjatkowe spotkanie - w czwartkowy wieczor proponujemy pokerowego free rolla , w którym nasi klienci zmierza sie z pracownikami serwisu Bet24.com! Gwarantowana pula wygranych to 300$ ale bardziej ciekawa jest inna mozliwosc zarobku. Dodatkowo oferujemy lacznie 700$ za wyeliminowanie z gry kolejnych graczy z obslugi Bet24. Spotkaj sie z naszymi menadzerami, pracownikami supportu, ludzi zajmujacych sie zakladami sportowymi i pokerem ale takze z szefostwem! Kazdy, kto wykopie kogos z nas ze stolu otrzyma specjalny bonus. Rozpoznasz nas po tym, ze w pokerowym nicku bedziemy mieli symbol B24. Upewnij sie, ze masz czas w czwartkowy wieczor, usiadz z nami przy stole i zagraj z Bet24 - Meat and Beat Bet24 free roll, czwartek godzina 20:00. Zapraszamy na pokera!
Dobre! Dzięki wielkie!!! Już się tam rejestruje! :spokodfhgfh: ????

K 18

klakson

Użytkownik
co do i4poker zajeleme 35 miejsce w bossmedia i dostalem 0,22 a w puli 50 $.W tym 2 programie sa po 10 $ freerole i jest zawsze max 2000 ???? wiec nawet nie ma o co sie bic ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
[center:8103476475] UNIBET [/center:8103476475]

Czwartek z pokerem!

Narodowy freeroll. Znowu cała Polska gra w pokera.
Nie przegap okazji na łatwe pieniądze. Zarezerwuj sobie czwartkowy wieczór i wygrywaj.
Zapamiętaj hasło: unipoker
Do zobaczenia przy stole!

Zapamiętaj
Multitable tournaments --&gt; specials
Godzina 20.00CET
Rejestracja rozpoczyna się 2 godziny przed turniejem
Unlimited re-buy za 1 dolara

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Freerolle dla Polaków w 2007 roku - prawie 400 USD do wygrania!

W każdą sobotę o godzinie 20:00 odbywa się freeroll tylko dla Polaków.

Ty grasz - Betsson stawia nagrody:

1-sze miejsce - bilet o wartości $50+4
od 2 -10-tego miejsca - bilety o wartości $20+2 ticket
od 11-20-tego miejsca - bilety o wartości $10+1 ticket

Turniej jest przeznaczony dla osób, które będą miały otwarte konto na polskojęzycznej części Betsson.com przynajmniej dzień przed turniejem.

Rejestracja rozpocznie się o godzinie 18:30 w sobotę przed turniejem.

Nagrody są wydawane najpóźniej w poniedziałek po turnieju.

Zapraszamy do udziału!

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Miejsce:chilipoker.com
Nazwa : White &amp; Red Freeroll
Czas: Sobota 31.03. godz.17:00 (czas w lobby chilipoker 16:00)
Pula : 150 E
hasło: ser

Turniej znajduje się w zakładce - Freerolls.

I 0

incomer

Użytkownik
Całkiem przyjemne freerole są na Bodog poker. - http://www.bodog.com/poker/
Codziennie bodajże o 19.45 - pula 500$.
Najlepsze jest to, iż jest to stosunkowo malo popularny poker, gdyż maxymalny pułap graczy żadko kiedy jest osiągnięty [przykładowo dziś na 3500 miejsc zajętych było ~1800]
Dla porównania freerol z identyczna pulą [500$] na expekcie w ciągu 30sec po otwarciu zapisów zapełnia się na maxa.[1000 osób]

Osobiście nie przepadam za freerolami, gra tam zbyt dużo wariatów all-inujących każdy hand^^
Wole wpłacic wpisowe pare $ i zagrać o sensowną pulę w mniejszym gronie graczy ;)

peper.pl 0

peper.pl

Użytkownik
Mam pytanie - czy zeby zaczac grac na freerollach w chilipoker trzeba dokonac jakiegos depozytu? Bo mam problem - wczoraj sie zarejestrowalem, aktywowalem konto i normalnie moge sie logowac na stronie a nie moge wejsc do poker roomu :/ Caly czas wyskakuje mi komunikat ze zly username albo haslo... a podaje to ktore na stronce chodzi bez problemu. Ma ktos jakas rade? :-?
Za pomoc z gory dziex

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Ale wczoraj dostałem bęcki. Przysłowiowy tilt!!! W poniedziałek wyjąłem 3,60$ na freerolu w Unibecie, do końca dnia grałem na stołach 5-10 centów i zrobiłem z tego 42$. Wczoraj zapragnąłem powtórzyć wynik z poprzedniego dnia i nawet poczatkowo dobrze mi szło choć szybko karta przestała się kleić, także jak dostałem wreszcie AK to poczułem okazję. We flopie przyszedł król więc nie było źle ale potem juz nic i tak poległem na 20 dolców bo przeciwnik zebrał trzy czwórki. Zaraz potem wskoczył na stół typek na jedno rozdanie i zagrał All-in za 16 dolców, miałem na ręku K10 pik i coś mnie podkusiło żeby sprawdzić. Koleś miał KJ i na stole śmietnik. Na koncie zostało mi tylko 11 dolców więc postanowiłem cierpliwie poczekać. Mniej wiecej po dwóch obiegach dostałem dwie damy, trzecia przyszła we flopie i powoli holowałem gościa aż do all-in. Zobaczcie jak to sie skończyło :zy3ou:
Zawsze myślałem, że to środa jest dla mnie pechowa.

K 18

klakson

Użytkownik
A ja w poniedzialek na tym turze tylko dla polakow bylem 16 ???? bo grac nie moglem pewnie bym byl w pierwszej 5 ???? ale i tak 3,6 $ wygralem ale i tak to na 2 dzien przegralem :p bo dalem all in ale sie przeliczylem

K 18

klakson

Użytkownik
Nom bardzo dobry pomysł mi też sie bardzo podoba bo od jakiegoś czasu czesto gram sobie w pokera na unibecie i nie tylko . Narazie gram tylko freerole tak aby podszkolic sie w grze . Taki Dział To naprawde dobry pomysl !!

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
[center:d2f44946b4] UNIBET [/center:d2f44946b4]

Widze, że czwartkowe i poniedziałkowe turnieje freeroll tylko dla Polaków na Unibecie, są regularne, a dzisiaj kolejny:

Freeroll w czwartek

tradycyjnie jak co czwartek gramy w pokera tylko dla Polaków.
Także tradycyjnie wejście tylko na hasło które tym razem brzmi: asidama
Do zobaczenia przy stole

Zapamiętaj
Multitable tournaments --&gt; specials
Godzina 20.00CET
Rejestracja rozpoczyna się 2 godziny przed turniejem
Unlimited re-buy za 1 dolara

Hasła do wszystkich kwietniowych freerolli znajdziesz w naszym lobby pokera!

No i tak do tematu który się tu rozwinął, tydzień temu byłem w tym trurnieju 17. ;)

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Siema! Wczoraj na unibecie w turnieju freeroll 250$ PL 5-Draw 22:30 Zdobyłem1 MIEJSCE!!! I wygrałem 40$. :jupi: Turnij zaczą się o 22:30 a ja skonczyem jako ostatni około 1:30... Zmęczony byłem jak nie wiem, ale warto było wykosic 4999 osób :jezora: Poniżej screeny dla niedowiarków. Pozdrawiam! :mrgreen:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom