pokaż screena to uwiężęNo przeciez wyplacaja kase od wczoraj. Zlecilem wyplate wczoraj wieczorem, rano juz byla na MB.
a kto wam powiedział,że do wtorku ja nigdzie nie doczytałem się,że do wtorku dadzą znaćByć może w nocy coś przyjdzie, poczekajmy do rana, jak nie to jutro warto byłoby się im przypomnieć co w sprawie naszych wypłat
aha no to sorry zwracam honor,chyba nie doczytałem :spokodfhgfh:We have thousands of accounts to go through. We anticipate to finalize the control within next Tuesday.
tak napisali kilka dni temu
moze lepiej nie pytaj, bo zapatysz i przewaznie jak to jest w takich sytucjach pewnie cie albo zbanuja,poczekaj moze jeszcze lepiejNie wiem czy oni po prostu nas tym przekładaniem nie zbywają...a może po prostu przedłużyło się trochę śledztwo? Jak dzisiaj żadne wiadomość nie dojdzie to jutro napisze do supportu i się spytam o co chodzi.
mi się wydaje,że szukają na nas jakiś haczyków tak abyśmy nie mogli wypłacićja zapytałem grzecznie wczoraj rano i najwyraźniej mają mnie w d...!
i nawet od 4 dni mam wypłate w cashierze i nic... chyba o nas zapomnieli, bo czytając to co napisali, to powinni się z nami "rozliczyć" przed wtorkiem.
Jakby mieli tam telefon to bym tam zadzwonił i pogadał, a tak to nic...