Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
A ja się o kilka minut spóźniłem na HH i jestem:
a) bez bonusu urodzinowego
b) bez 4zł z HH
c) bez freebeta "z okazji" nowego layoutu
Cóż.. ????
Dostalem freebeta 10€ ugralem z tego 40€ i chce teraz wyplacic . probuje wyslac dokumenty wyskakuje mi blad ???? ozwolone formaty: jpg, pdf, tif, gif, png, doc, zip, rar . a format jpg.. nie wiem co jest..
mam mały problem otrzymałem freebeta 38zł postawiłem na Man City i wygrałem powiniennem dostać 57zł a dostałem tylko 19zł na konto.. Ktoś wie dlaczego?
mam mały problem otrzymałem freebeta 38zł postawiłem na Man City i wygrałem powiniennem dostać 57zł a dostałem tylko 19zł na konto.. Ktoś wie dlaczego?
wygrałem teraz 20euro z freebeta, wpłacam 20euro, wysyłam skan dowodu i mogę wypłacić te 40e bez żadnego obracania?
ps. mogę wysłać te 20e przez MB? i potem całość czyli 40e znowu wypłacić na MB?