nie możesz, jak z jednego IP założysz kilka kont to Cię zablokują od razu..Witam wszystkich.
A czy mozna pozakladac konta na wszystkich czlonkow rodziny i czatować na HH? nie moge tego znalesc w regulaminie?
pozdr!
Hahahah ... ty jesteś na pewno zdrowy czy jak :-D ?Witam wszystkich.
A czy mozna pozakladac konta na wszystkich czlonkow rodziny i czatować na HH? nie moge tego znalesc w regulaminie?
pozdr!
Nie tylko mniej propocji, ale żeby wypłate zrobić, to 100 skanów dowodu trzeba robić, żenada panowie!żal mi takich osób ... robić się wam nieuki nie chce i myślicie że zarobicie na zakładaniu tysiąca konto ! i przez takich żałosnych ludzi coraz mniej promocji !????
Trzeba było czekać , ale hazard pociągnął cię i teraz na buka zganiasz :zoltakartka:Ja na betfair nawet mialem taka przykra sytuacje ze powiedzieli mi ze boja sie wyplacic Polakowi 4000zl. A wygralem te pieniadze na bukmacherce z wlasnego wkladu. Kazali mi przesylac skany dowodow przez 2 tygodnie.. W koncu przegralem wszystkie pieniadze i 20 godzin pozniej...... powiedzieli ze moje dane sa wiarygodne i moge wyplacac swobodnie kase. To mnie tak wkur***o ze nie wiem.. Specjalnie czekali az przerzne wszystko cepy jedne. Od tej pory trzymam sie od nich z daleka i nigdy nic im nie wplace
trzeba bylo nie zakladac 15 kont to nie mialbys problemu z wyplata skromnych 4tys:-D Gram od kilkunastu lat i jeszcze sie nie zdazylo zeby gdzies mi nie chcieli wyplacic , no moze poza Betclikiem na przelomie roku ???? ale to wiadomo kase na lokate wlozyli glosna sprawa bylaMialem czekac do usranej smierci?