>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Forumowe Łapu Capu

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Uwaga, Uwaga

Mam pytanie do wszystkich pseudotyperów, którzy typowali Real, gdzie jest wasz Real? Graliście: awans Realu, Real wygra, Real zremisuje itd. Gdzie można teraz sobie wsadzić te wasze analizy z takimi argumentami jak Real nie przegra bo kazda passa sie kiedys konczy, Real nie przegra bo jest masówka na Barce, Real nie przegra bo Barca na swoim terenie nie radzi sobie za dobrze z Realem (w stosunku do tego jak gra na SB) i tak dalej, i tak dalej. Doprawdy bardzo merytoryczne argumenty. Czekamy oczywiscie do końca meczu, ale kto dziś wygra to już wiemy. Pozdrawiam.
Podzielił już skórę...

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
wg mnie Szwajcarzy przygotowali zdecydowanie za szybką mączkę. Co prawda sposób poruszania się, czy odbicia piłki jest zdoła odmienny jak na ulubionym dla Jankesów hardzie jednak mączka we Friburgu jest szybka jak na ten rodzaj nawierzchni.
???? tak się kończy używanie słów,których znaczenia się nie zna;)

aggress 64

aggress

Użytkownik
Piękna końcówka. Julien na Ciebie można liczyć. Szkoda, ze Bogomolov dziś zawalił mi piękny kupon za 13 zł, ale na Tobie sobie odbije...Cała naprzód. Szybciutko łamiemy, Wykorzystaj swoje momentum.
Nie ma to jak księgowanie i chwalenie gracza ;) TB 6-3 / 6-8
później jakie zdziwieenieee ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Co prawda w Bykach nie gra już Michael Jordan i z pewnością jest to spore osłabienie lecz doszło kilku nowych zawodników m.in Rose czy Noah którzy stanowią o sile Bulls.

???? ????

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Nie muszę się chyba specjalnie przedstawiać po ostatnim sukcesie i trafieniu kursu 2.50 na zwycięstwo LALek z Dallas.
????
Miamiczycy byli bliscy zdobycia 110 punktów o których mówiłem, ale oczywiście zostałem wyśmiany.
A ja zawsze uważałam że mieszkańcy Miami to Miamkowie... :grin:
Jak wiadomo koszykówka to gra zespołowa i jeden zawodnik nie wystarczy aby wygrać mecz.
Te mądrości w analizach rozwalają mnie najbardziej - pisał również o publiczności NBA jako dwunastym zawodniku oraz meczach &quot;trzy za trzy&quot; (że niby Miami z Portland mają taki układ) lol
A to już dzisiejsza analiza do meczu Boston - New Jersey Nets:
Dokładna odległość jaką mają do pokonania zawodnicy i cały sztab klubu to ponad 300 mil! Każdy kto kiedykolwiek podróżował PKS&#39;em wie jak męcząca jest taka podróż, mimo, że Polska to mały kraj i można przejechać zaledwie kilkadziesiąt mil. Oczywiście nie ma co porównywać polskich PKSów do amerykańskich autokarów, z pewnością są wygodne, klimatyzowane i przestronne, ale jednak wziąć jest to zwykły autobus, a odległość do pokonania w nim jest kosmiczna.
Już ich nawet widzę jak tłuką się (autobusem!) na mecz do &quot;dalekiego&quot; Bostonu... :grin:
Ciekawe jak nasz kolega rozpracuje trasę w przypadku meczu w Los Angeles, hehe
I teraz najlepsze - takich herezji geograficznych jeszcze chyba nigdy nie czytałam!!!
Jako ciekawostkę powiem, że mecz odbywa się na Wschodnim Wybrzeżu (tzw. East Coast, EC) gdzie w przeciwieństwie do Polski jest bardzo ciepło. Zadajmy sobie zatem pytanie - jak na zawodników mówiąc zabawnie &quot;Nowych Koszulek Nets&quot; wpłynie wielogodzinna podróż w wysokiej temperaturze.
Dla gościa ewidentnie o klimacie decyduje długość a nie szerokość geograficzna. A może ma jeszcze jakąś inną teorię na ten temat, ale jeszcze nam jej nie zdążył zaprezentować - jako kolejnej genialnej ciekawostki...
P.S. Dobrze że Netsi nie padli z wycieńczenia tropikalnymi upałami w swoim amerykańskim PKS-ie, bo mecz już w toku... a w Bostonie faktycznie żar leje się z nieba - całe 8 °C :grin:

Do góry Bottom