:grin: dobra riposta :grin:Cytat:
Napisał gwiazda2010 ->
Spokojnie ktoś mądry się kiedyś wku.wi roz.... te całe towarzystwo i będzie normalnie .
Ale kto, Zorro?
Hangover - Kac Vegas
Nie widziałem tego pierwszego ale Kac Vegas jak najbardziej Ci polecam.
co tam dzisiaj gracie prucz Bayernu???
????Ja gram : prócz - prucz 1 @1,001
głowa małapograć Wawarinke pierwszego seta dla niej ?
Po prostu na tym forum jest lepiej niż w nie jednej komedii. Człowieku skończysz 18 lat pójdziesz do pracy, to wpłacisz sobie pieniądze i wtedy graj jak z kieszonkowego od rodziców nie starcza. Jak można szukać bukmachera o marne 4 zł za darmo? wstydziłbyś się pytać o takie rzeczy. Ciekawe jak zabierasz dziewczynę gdzieś to może na randkę idziecie do supermarketu i zabierasz ją na darmowe degustację ? żal.pl
???? .BUK_katowice
jak idę na randkę to dostaję darmowy seks...
mistrzostwoPlzen niezle sobie radzilo w poprzedniej rundzie, dlatego Kopenhaga byla duzym pytajnikiem a jednak wydawala sie pewna bo na kazdym z czterech kuponow ja mialem, zobaczymy jak bedzie
Najlepiej jakby ktos sie wypowiedzial co oglada Kopenhage, bo ja ogladam Arsenal
... bez komentarza...Obie drużyny są znane z gry defensywnej.Więc typ na Over jest jak najbardziej słuszny.Już pierwszy mecz to pokazał.
Dlaczego zostałem wywalony z konkursu? Mógłbym powalczyć z najlepszymi. W Copa America zająłem 2 miejsce. Nie piszę analiz aby nie zdradzić przeciwnikom swojego toku rozumowania. Z resztą jaki procent jest trafiony tych analiz znawców? Ci co piszą brednie powinni mieć postów na minusie. No cóż może tak miało być. Szacunek
????Dla Messiego zostałbym homoseksualistą.
Dla Messiego zostałbym homoseksualistą.
Zauważyliście, że Daniemu stanął :grin:?
????pytaj biscana
:mrgreen:Każdy kolejny post o wyborach miss albo członku Alvesa zostanie nagrodzony kartką.
????Ja mówiłem, ale chodziło mi o tenis. Tam gładko 3:0. Nie wiem czy w piłce też się gra do trzech setów, nie interesuję się tym.
Mnie tam bawi :|Trzeba przyznać Djoko jest wykur** mocny ale szczęścia to chłopak ma aż za nadto. Ciągle jakieś linie końcowe, chellenge o minimetry :???:
Włodek Lubański :razz:A i po stronie ukraińców ma kto szczelać bramki
Zaryzykuję chyba jak kolega, ponieważ rozÓmuję podobnie do niego!Polska - Slowacja typ 2 kurs 3.5 bukmacher bwin
Trochę nie rozómiem kursu na Slowację 3.5 na bwin po tym jak ograli w meczu o pierwsze miejsce Polskę ? Może i gra Polaków z Czechami wyglądala lepiej ale ten kurs w moim rozómowaniu to nieporozumienie i napewno po takim kursie zaryzykuje. Dobrze pamiętam ich pierwszy mecz w grupie Polska grala padakę poprostu Slowacja ma na nas sposób.
Tuskonaldho się obrazi, że kot Jarka ma wyższe notowania niż onmieli szansę* w 93 minucie,kot jarka by to strzelił lepiej...