No jeśli lubisz wygrywać mniej , ale wygodnie siedzieć w fotelu to pewnie tak. Ale prawda jest taka , że gra w STSie opłaca się o 50% badziej.No pewnie, o to w tym chodzi, żebyśmy korzystali, a jeśli dają takie promocje, tzn. że musi się im to opłacać, czyli każdy zadowolony W obecnej formie - jak już pisałem w Hyde Parku - walkę między STS bez podatku w punktach vs. Fortuna podatek 6% przez neta wygrywa Fortuna. Jednak nie chce się latać do punktów STS, już nie mówiąc o tym, że ten ich nowy system nie jest najwyższych lotów, często się panie w punktach gubią albo jeszcze gorzej - system się przywiesza A Fortuna sprawdzona firma, wygoda, bo przez neta i jeszcze teraz ze zmniejszonym podatkiem
No wiadomo, że tego nie oszukasz i jest tak jak piszesz Ale tak jak pisałem, ten nowy system w STSie jest kijowy i chodzenie do punktu to strata czasu Oczywiście, jeśli będzie sytuacja potrzeby zagrania grubiej czegoś, to można się przejść do STS'a, ale ogólnie optuje za Fortuną :] poza tym te nowe kupony w STSach są masakryczne - zagrasz na over, czy under np. gemowy w tenisie i nie wiesz, jaka była linia, bo na kuponie jest tylko jakie spotkanie i np. "+", że over gemowy zagrany.No jeśli lubisz wygrywać mniej , ale wygodnie siedzieć w fotelu to pewnie tak. Ale prawda jest taka , że gra w STSie opłaca się o 50% badziej.
Masz rację , ale to są tylko detale. Osobiście dla większej wygranej warto pofatygować się zapamiętać jaki grało się handi :razz: . Tak jak piszesz , matematyki się nie oszuka , przy grze W STSie twój Yield będzie po prostu wyższy i wygrasz po prostu więcej niż przy grze w Fortunie. Osobiście widzę tylko jeden plus w Fortunie , można pograć tam na live . Ale nic więcej , kursy mają najniższe ze wszystkich buków stacjonarnych , najszybciej reagują na spadki. Oczywiście gra u nich jest bardziej opłacalna niż w Toto i Milenium , ale ja wybieram STS i to zdecydowanie , do chwili w której podatek nie wróci , będę tam grał . Tak nawiasem to dziś zauważyłem ciekawą rzecz , kursy na dwu-drogowe zdarzenia w tenisie to w STS po 1.85 , przy czym u reszcie jest jedynie 1.80. Po prostu gra tam jest najbardziej opłacalna i każdy myślący człowiek wybiera w tym momencie STS , co oczywiście daje tej firmie ogromne zyski , dużo bardziej opłaca im się zgarniać wszystkich klientów i zapłacić to 12% niż mieć jedynie 20% wszystkich klientów i nakładać im podatek.No wiadomo, że tego nie oszukasz i jest tak jak piszesz Ale tak jak pisałem, ten nowy system w STSie jest kijowy i chodzenie do punktu to strata czasu Oczywiście, jeśli będzie sytuacja potrzeby zagrania grubiej czegoś, to można się przejść do STS'a, ale ogólnie optuje za Fortuną :] poza tym te nowe kupony w STSach są masakryczne - zagrasz na over, czy under np. gemowy w tenisie i nie wiesz, jaka była linia, bo na kuponie jest tylko jakie spotkanie i np. "+", że over gemowy zagrany.
Zgadzam się, a promocję bez podatku przedłużyli też dlatego, że rosło niezadowolenie klientów już nie wynikające z samej przerwy w działaniu, ale też problemów wynikających z nowego systemu. Teraz ci klienci wracają (tak myślę), więc muszą utrzymać tę promocję Tak jak już ktoś wcześniej zauważył - lepiej dla nas, jeśli będą te buki ze sobą tak konkurowały :jezora: Na Euro postawię może zakłady długoterminowe w STSie, a nad stawianiem codziennym na mecze pomyślęMasz rację , ale to są tylko detale. Osobiście dla większej wygranej warto pofatygować się zapamiętać jaki grało się handi :razz: . Tak jak piszesz , matematyki się nie oszuka , przy grze W STSie twój Yield będzie po prostu wyższy i wygrasz po prostu więcej niż przy grze w Fortunie. Osobiście widzę tylko jeden plus w Fortunie , można pograć tam na live . Ale nic więcej , kursy mają najniższe ze wszystkich buków stacjonarnych , najszybciej reagują na spadki. Oczywiście gra u nich jest bardziej opłacalna niż w Toto i Milenium , ale ja wybieram STS i to zdecydowanie , do chwili w której podatek nie wróci , będę tam grał . Tak nawiasem to dziś zauważyłem ciekawą rzecz , kursy na dwu-drogowe zdarzenia w tenisie to w STS po 1.85 , przy czym u reszcie jest jedynie 1.80. Po prostu gra tam jest najbardziej opłacalna i każdy myślący człowiek wybiera w tym momencie STS , co oczywiście daje tej firmie ogromne zyski , dużo bardziej opłaca im się zgarniać wszystkich klientów i zapłacić to 12% niż mieć jedynie 20% wszystkich klientów i nakładać im podatek.
Można wpłacać tylko przez konto bankoweJakie mozliwosci depozytu proponuje fortuna , pewnie przez mb nie mozna tam wplacac.
Trzeba isc do punktu, czy mozna wplacic przez konto ?
No i nasze dywagacje o opłacalności Fortuny 6% vs, STS 0% nie mają już sensu :jezora: Faktycznie, bardzo głupi ruch ze strony STSu, który przedłużył grę bez podatku, żeby przyciągnąć z powrotem do siebie graczy, a zakończenie tej promocji tak szybko, jeśli Fortuna ma obniżony podatek jeszcze prawie miesiąc jest samobójstwem tej firmy A kto wie, czy Fortuna czegoś po tym miesiącu nie wymyśli. Narazie oni najlepiej sobie radzą ze wszystkich firm na naszym rynkuNo to STSowi znudziła się promocja i teraz możemy zagrać u nich śmieszny kurs z 12% podatkiem... kuszące ???? . A tak na serio to straszni idioci , w tym momencie Fortuna przejmuje wszystkich myślących graczy .
Nie ma takiej możliwości, jeśli nie masz konta bankowego, a chcesz grać z konta bankowego ojca i on o tym wszystkim wie i się zgadza, to załóż konto w Fortunie na ojca (metoda "leniwa" albo leć i załóż konto w banku. Czasu to nie zajmuje wiele, a konto wcześniej czy później będziesz musiał założyć i lepiej już mieć.Witam. Mam do Was pytanie. Czy jest możliwość grania online, wpłaty/wypłaty pieniędzy, jeśli przy rejestracji podam swoje dane, a konto będzie na mojego ojca? Jestem pełnoletni, konta do tej nie zakładałem bo nie miałem takiej potrzeby, a ojciec o wszystkim wie i nie ma nic przeciwko?
Z góry dzięki za odpowiedz ????
Dzięki za odpowiedz. Chyba najlepszym wyjściem będzie założenie własnego konta ????Nie ma takiej możliwości, jeśli nie masz konta bankowego, a chcesz grać z konta bankowego ojca i on o tym wszystkim wie i się zgadza, to załóż konto w Fortunie na ojca (metoda "leniwa" albo leć i załóż konto w banku. Czasu to nie zajmuje wiele, a konto wcześniej czy później będziesz musiał założyć i lepiej już mieć.