Nie masz się co martwić , Fortuna to nie jakieś byle g...o , żeby coś kręcili itp. To legalny buk i wszystko tam jest dopięte na ostatni guzik , nie ma możliwości , żeby kasa zginęła .ok dzięki ???? nie zauważyłem, że na poprzedniej stronie był ten problem. Sprawdziłem w tabeli elixir i niby dla mBanku o 15 są przychodzące no ale poczekam i zobaczę wieczorem jeszcze. Pytam bo nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu, ale jak widać każdą regułę musi potwierdzić wyjątek. Wolałbym, żeby to było dziś bo zostałem bez kasy ale do jutra jakoś przeżyje, byle ta kasa doszła
To chyba raczej zależy od Twojego łącznego kursu na kuponie albo łącznych kursów w obrębie systemu, który zastosowaleś. Ważne chyba są "relacje" pomiędzy kursem a Twoją stawką.Nie wiem czy pytalem ale zapytam jeszce raz ile mozna w fortunie max meczy obstawic?
Nie mogą robić problemów, będą się bali o stratę licencji ????Ja mam pytanie odnośnie wygranych. Czy ktoś wypłacał z efortuny jakąś większą sumę rzędu 2-3 tysięcy jednorazowo. Chodzi mi o to czy robią jakieś problemy??
No dokładnie . Teraz tylko czekać aż Totomix i Milenium coś wymyślą , bo jeśli nie to Fortuna połowę klientów im zgarnie.Od 1.06 - 1.07 w Fortunie obstawianie z podatkiem 6%
Czyżby odpowiedź na kilka dni bez podatku w STS? Fajnie, bo akurat na Euro i Wimbledon będzie można pograć na korzystniejszych warunkach :jezora:
Już STS kontratakuje - gra bez podatku przedłużona do odwołaniaNo dokładnie . Teraz tylko czekać aż Totomix i Milenium coś wymyślą , bo jeśli nie to Fortuna połowę klientów im zgarnie.
To byłaby dobra droga do tego aby nie ściągać w ogóle podatku z Klientów.Jak dalej się będą tak licytować to będę zadowolony ????
Być może miałeś zagrane handi lub u/o, te rozliczają jako zwrot. Choć też do końca nie mam pewności jak jest np w sytuacjach oczywistych: np grało się under 20,5 a krecz nastąpił przy wyniku 6:2,2:6,2:0Mam pytanie: Jak rozliczany jest krecz w fortunie bo ktos pisal na forum, że porażka ale mi sie wydaje ze niedawno bylo bo gram juz jakis czas i byl zwrot, zmienili cos czy ja mam racje?