>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
V 3

vulture

Użytkownik
Ja mam pytanie do tych graczy profesjonala którym sie może już coś takiego kiedyś zdarzyło. Zagrałem dzisiaj mecz w tenisa Sprem - Hofmanova na 1. Wskutek jakichś przetasowań w turnieju w Miami Sprem gra z Olgą Savchuk i dostaje baty. Jak to zostanie rozliczone? Przecież stawiałem na inny mecz....

syfon71 0

syfon71

Użytkownik
Ja mam pytanie do tych graczy profesjonala którym sie może już coś takiego kiedyś zdarzyło. Zagrałem dzisiaj mecz w tenisa Sprem - Hofmanova na 1. Wskutek jakichś przetasowań w turnieju w Miami Sprem gra z Olgą Savchuk i dostaje baty. Jak to zostanie rozliczone? Przecież stawiałem na inny mecz....
Powinien być zwrot. :smile:

S 1

skru3u

Użytkownik
elo ja mam takie pytanko postawiłem sobie kuponik na hokej grała dróżyna np A i B w dogrywce wygrała dróżyna A i czy to się liczy jako 1 czy liczy jako X ??? prosze o odp. z góry dzięki

S 1

skru3u

Użytkownik
a jaka jest minimalna stawka na taki zakład 3 z 4??? i ile można puścić najwięcej zkaładów w systemie?? 13?? tak jak w bah??

bucio 17

bucio

Użytkownik
mam pytanko czy wie ktos jak w swieta albo czy wogule jest otwarty iprofesjonal z gory dziekuje za odpowiedz.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
mam pytanko czy wie ktos jak w swieta albo czy wogule jest otwarty iprofesjonal z gory dziekuje za odpowiedz.
Dzisiai, czyli w niedzielę jest zamknięty :roll: W poniedziałek nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie otwarty jest od 10 do 13:30 ????

Pozdrawiam ...

zamora 0

zamora

Użytkownik
Mam pytanie ???? Jesli zostanie odwołany mecz baseballa ze względu na pogode, a na drugi dzień te druzyny grają ze soba (ale z innymi pitchers) to prof liczy ten mecz po kursie 1.0 jako weszło czy trzeba czekać na wynik meczmu z innimi pitcherami? Z góry dzięki za odpowiedz ????

oko__00 0

oko__00

Użytkownik
Mam takie pytanie, postawiłem kupon i dałem na tenis który się w tym dniu nie odbył tylko w następny, to liczy się ten typ czy nie ?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam takie pytanie, postawiłem kupon i dałem na tenis który się w tym dniu nie odbył tylko w następny, to liczy się ten typ czy nie ?
Tak liczy się ale jest opcja niewiem jak to tam odbierają że poprostu będzie zwrot tego meczu czyli jakby go nie było.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom