Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
W ziemniaku anonimowo zagrasz. Na koncie na kolegę zagrasz. Na swoim nie. Z nowym na Fortunie to nie wiem w ogóle czy i po jakim czasie. W STS-ie kiedyś mi napisali, że 5 lat przechowują dane.
nigdy limitu nie dostales?
Jakby tak wszedzie bylo mozna zamykac konto zlimitowane i zakladac nowe to by nie bylo multikont itp, czlowiek by siedzial z dupa w domu i klikal cale dnie naziemne babole
nigdy limitu nie dostales?
Jakby tak wszedzie bylo mozna zamykac konto zlimitowane i zakladac nowe to by nie bylo multikont itp, czlowiek by siedzial z dupa w domu i klikal cale dnie naziemne babole
cos długo kolega z fortuny nie odpowiada jak to maja super opcje i ile kuponów ich promki ratują nic tylko sady petycje do tych kur...z ministerstwa co przepchali legalne granie... niech sie tym zajmują decyzje biznesowe to tak jakby biedronka wykluczyła czarnych z możliwości kupowania w ich sklepie bo robią zakupy w lidlu
Chodzi mi o sytuację, że zakładasz nowe konto po czasie i okazuje się, że nie masz limitu. Grasz, wygrywasz, chcesz wypłacić, a oni Ci, że nu nu multikonto, nie wypłacamy.
Nie XD musisz założyć na kogoś innego inaczej nie pograsz . Byłeś klientem nie zyskownym dla fortuny więc wylatujesz. Chajs się musi zgadzać. Czekam na kolejne śmieszne tłumaczenia pracownika fortuny hahahahha
Nie XD musisz założyć na kogoś innego inaczej nie pograsz . Byłeś klientem nie zyskownym dla fortuny więc wylatujesz. Chajs się musi zgadzać. Czekam na kolejne śmieszne tłumaczenia pracownika fortuny hahahahha
ludzie z kontami na forumku ze stażem po 10-15 lat robią wielkie oczy że limity istnieją, wniosek jest jeden - przez ten czas nic nie zarobili bo inaczej by dosiwdczyli tego wszystkiego dawno temu.