>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

O 6,4K

Oskubany91

Użytkownik
Przynajmniej ktoś to bardziej nagłośnił, ciekawe czy się odniosą do tego w jakiś sposób i czy przejrzą na oczy usuwając te limity z graczy
Nie usuną, nie liczyłbym na to. Ludzie poszczekają 2-3 dni (a ja z nimi) i potem wszystko ucichnie. Ktoś kto będzie chciał założy drugie i trzecie konto ale tam pewnie też szybko wyłapie bana, więc nie warto. Strasznie [CUT] zachowanie, rzucać promocją a potem blokować ludzi którzy z niej korzystają. Ja już myślałem, że w tej branży dużo mnie nie jest w stanie zaskoczyć, ale fortuna krzyknęła "potrzymaj mi piwo". Dno i kilo mułu.

M 0

mariuszjar69

Użytkownik
To żadna nowość z tym blokowaniem graczy, którzy grają tylko bonusy. Podobnie było jakiś czas temu w przypadku codziennej promocji 30 za 30. Zastanawiam się czy może właśnie jedynym z celów tych codziennych akcji promocyjnych jest eliminacja graczy, którzy przede wszystkim korzystają z bonusów. Tak szczerze mówiąc to już wolę nie korzystać z tych promocji niż dostać limity, bo w wielu aspektach Fortuna to nadal najlepszy bukmacher i nie ma żadnej konkurencji np. w maxikombi po rezygnacji z tej opcji w STS.
Tylko korzystając z promocji da się zarabiać w Polsce na zakładach. Nie ma innej strategii, która w długim terminie (kilkuletnim) daje przewagę nad bukmacherem, rekompensując wysoki podatek i marżę. Możesz się oszukiwać, że jest inaczej, ale z matematyką nie wygrasz. Albo grasz dla zabawy i akceptujesz, że prędzej czy później stracisz cały kapitał, albo dla zysku i grasz tylko jak jest promocja. Fortuna jest dla mnie skończona, bo dzisiejszym banie na drugie już konto.

H 190,1K

hagi84

Użytkownik
gowno prawda

Grajac babole w naziemnych, a jest ich masa masz przewage nad bukiem nawet liczac ta zlodziejska marze i ta Twoja matematyke wciagnasz nosem
Tych swirow i baboli jest masa, najwiecej ma superbet - jak to z babolami, raz wleci limit raz nie, raz policza raz nie - zabawa dla kogos kto ma kont w opor

Gra pod tabelki i inne gowna to wiadomo dla ludzi, ktorzy traktuja granie jako zabijacz czasu i nic poza tym, bez opcji na jakikolwiek regularny zysk

Fortuna swego czasu jeszcze pozwalala jako tako grac - teraz to chyba jedno z wiekszych gowien na rynku nie liczac vbetow i klonow.

S 41,2K

sobolekk

Użytkownik
Tylko korzystając z promocji da się zarabiać w Polsce na zakładach. Nie ma innej strategii, która w długim terminie (kilkuletnim) daje przewagę nad bukmacherem, rekompensując wysoki podatek i marżę. Możesz się oszukiwać, że jest inaczej, ale z matematyką nie wygrasz. Albo grasz dla zabawy i akceptujesz, że prędzej czy później stracisz cały kapitał, albo dla zysku i grasz tylko jak jest promocja. Fortuna jest dla mnie skończona, bo dzisiejszym banie na drugie już konto.
Jest dokładnie tak jak mówisz , ale nie ma co tłumaczyć ludziom uzależnionym którzy nie wiedzą jak działa matematyka. W Polsce jest sens grać tylko na bonusach i sam tak robię , bez bonusów jedynie zagraniczne bez podatku i z racjonalnymi marzami. Wtedy możesz coś zarobić . Z marzami i podatkiem w long termie bez szans , moze są jakieś jednostki ale to jednostki

Do góry Bottom