>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

O 8,2K

Oskubany91

Użytkownik
Przynajmniej ktoś to bardziej nagłośnił, ciekawe czy się odniosą do tego w jakiś sposób i czy przejrzą na oczy usuwając te limity z graczy
Nie usuną, nie liczyłbym na to. Ludzie poszczekają 2-3 dni (a ja z nimi) i potem wszystko ucichnie. Ktoś kto będzie chciał założy drugie i trzecie konto ale tam pewnie też szybko wyłapie bana, więc nie warto. Strasznie [CUT] zachowanie, rzucać promocją a potem blokować ludzi którzy z niej korzystają. Ja już myślałem, że w tej branży dużo mnie nie jest w stanie zaskoczyć, ale fortuna krzyknęła "potrzymaj mi piwo". Dno i kilo mułu.

Otrzymane punkty reputacji: +627
M 627

mariuszjar69

Użytkownik
To żadna nowość z tym blokowaniem graczy, którzy grają tylko bonusy. Podobnie było jakiś czas temu w przypadku codziennej promocji 30 za 30. Zastanawiam się czy może właśnie jedynym z celów tych codziennych akcji promocyjnych jest eliminacja graczy, którzy przede wszystkim korzystają z bonusów. Tak szczerze mówiąc to już wolę nie korzystać z tych promocji niż dostać limity, bo w wielu aspektach Fortuna to nadal najlepszy bukmacher i nie ma żadnej konkurencji np. w maxikombi po rezygnacji z tej opcji w STS.
Tylko korzystając z promocji da się zarabiać w Polsce na zakładach. Nie ma innej strategii, która w długim terminie (kilkuletnim) daje przewagę nad bukmacherem, rekompensując wysoki podatek i marżę. Możesz się oszukiwać, że jest inaczej, ale z matematyką nie wygrasz. Albo grasz dla zabawy i akceptujesz, że prędzej czy później stracisz cały kapitał, albo dla zysku i grasz tylko jak jest promocja. Fortuna jest dla mnie skończona, bo dzisiejszym banie na drugie już konto.

H 192K

hagi84

Użytkownik
gowno prawda

Grajac babole w naziemnych, a jest ich masa masz przewage nad bukiem nawet liczac ta zlodziejska marze i ta Twoja matematyke wciagnasz nosem
Tych swirow i baboli jest masa, najwiecej ma superbet - jak to z babolami, raz wleci limit raz nie, raz policza raz nie - zabawa dla kogos kto ma kont w opor

Gra pod tabelki i inne gowna to wiadomo dla ludzi, ktorzy traktuja granie jako zabijacz czasu i nic poza tym, bez opcji na jakikolwiek regularny zysk

Fortuna swego czasu jeszcze pozwalala jako tako grac - teraz to chyba jedno z wiekszych gowien na rynku nie liczac vbetow i klonow.

S 41,2K

sobolekk

Użytkownik
Tylko korzystając z promocji da się zarabiać w Polsce na zakładach. Nie ma innej strategii, która w długim terminie (kilkuletnim) daje przewagę nad bukmacherem, rekompensując wysoki podatek i marżę. Możesz się oszukiwać, że jest inaczej, ale z matematyką nie wygrasz. Albo grasz dla zabawy i akceptujesz, że prędzej czy później stracisz cały kapitał, albo dla zysku i grasz tylko jak jest promocja. Fortuna jest dla mnie skończona, bo dzisiejszym banie na drugie już konto.
Jest dokładnie tak jak mówisz , ale nie ma co tłumaczyć ludziom uzależnionym którzy nie wiedzą jak działa matematyka. W Polsce jest sens grać tylko na bonusach i sam tak robię , bez bonusów jedynie zagraniczne bez podatku i z racjonalnymi marzami. Wtedy możesz coś zarobić . Z marzami i podatkiem w long termie bez szans , moze są jakieś jednostki ale to jednostki

O 8,2K

Oskubany91

Użytkownik
Jest dokładnie tak jak mówisz , ale nie ma co tłumaczyć ludziom uzależnionym którzy nie wiedzą jak działa matematyka. W Polsce jest sens grać tylko na bonusach i sam tak robię , bez bonusów jedynie zagraniczne bez podatku i z racjonalnymi marzami. Wtedy możesz coś zarobić . Z marzami i podatkiem w long termie bez szans , moze są jakieś jednostki ale to jednostki
Po tym co w fortunie odjebali zdecydowałem się przejść po kilkunastu latach do zagranicznego buka, polecasz któregoś konkretnego, sprawdzonego?

Wnerwia to niesamowicie. Od kilkunastu lat gram tylko na kontach swoich, nigdy na kogoś trzeciego. Czasem korzystam z bonusów tam, czasem gdzieś indziej. Praktycznie nigdy nie gram śmieciowych lig czy value betów. W fortunie pewnie nawet na plus nie byłem a i tak wleciał limit. Ta branża w naszym kraju jest tak zjebana, że nawet trudno to racjonalnie skomentować.

Maciej Nowak - wiem, że to przeczytasz. Gratuluje zajebistego ruchu. Możecie sobie zwalać na podatki i państwo, że gracze wolą grac u zagranicznych buków, ale w dużej mierze sami sobie jesteście winni. Wy i te wszystkie mądre głowy nad wami.

M 627

mariuszjar69

Użytkownik
gowno prawda

Grajac babole w naziemnych, a jest ich masa masz przewage nad bukiem nawet liczac ta zlodziejska marze i ta Twoja matematyke wciagnasz nosem
Tych swirow i baboli jest masa, najwiecej ma superbet - jak to z babolami, raz wleci limit raz nie, raz policza raz nie - zabawa dla kogos kto ma kont w opor

Gra pod tabelki i inne gowna to wiadomo dla ludzi, ktorzy traktuja granie jako zabijacz czasu i nic poza tym, bez opcji na jakikolwiek regularny zysk

Fortuna swego czasu jeszcze pozwalala jako tako grac - teraz to chyba jedno z wiekszych gowien na rynku nie liczac vbetow i klonow.
Tylko grając babole zapewniam, że dostaniesz limit znacznie szybciej ktoś kto gra dla samych bonusów. Lepiej brać po 5-10 zł dziennie od bukmachera przez 2 lata, niż wziąć kilka razy po kilkaset i dostać bana po 2 tygodniach. Kraść trzeba umieć. Kawałek po kawałku, tak żeby nikt się nie zorientował, a nie napchać kieszenie po same pachy, tak że bukmacher od razu widzi żeś złodziej.

H 192K

hagi84

Użytkownik
w jakim Ty swiecie zyjesz? wiekszej bredni dzis nie czytalem

Jeden pies czy zagrasz babola za 500 czy za 50 - pojdzie z automatu limit i tyle

Ja tu mowie o calkiej innej grze, agresywnej, w sumie aktualnie jedyny sposob na zarobek na dluzsza mete i tak jak wspomnialem to gra dla bardzo waskiej grupy osob, ktora ma mase kont.
Ladujesz buka, grasz babola, pakujesz walizki i tyle, nic nowego tutaj akurat nie wymyslilem

Granie po 2-5zl to se mozesz zdrapke kupic niz babrac sie w tym gownie, zabijacz czasu niesamowity

6 3,7K

69gbhbak

Użytkownik
Trzeba dodać ,że każdy bukmacher ma w swoim regulaminie zapis o możliwości zwrotu stawki w przypadku źle wystawionego kursu.
co innego jeżeli jakiś soft zasypia ze zmianą kursów. Dla mnie rekordzistami było autorskie oprogramowanie Dafabetu o teraz chyba Uplatform

crossmen 10,4K

crossmen

Użytkownik
Raczej mi to wygląda na wykluczenie z promocji,stąd te limity jako podkładka.
Dali kalendarz z promocjami co pięknie wygląda ,ale w ciul ludzi wykluczyli,choć tego nie widać.Marketingowo Majstersztyk.
Podliczą za miesiąc wyniki i będą wiedzieć co im się lepiej opłaca.Moje zdanie oczywiście jest subiektywne i mogę się mylić😀

sewerynkg 26,7K

sewerynkg

Użytkownik
Nie ukrywam, że pracuję w Fortunie
Może pracownik fortuny wyjaśni nam dlaczego tak się dzieje, dlaczego wykluczaja i limituja graczy na masowa skale?

przy okazji kolejny wałek fortuny

czekamy na wyjaśnienia.

H 192K

hagi84

Użytkownik
Trzeba dodać ,że każdy bukmacher ma w swoim regulaminie zapis o możliwości zwrotu stawki w przypadku źle wystawionego kursu.
co innego jeżeli jakiś soft zasypia ze zmianą kursów. Dla mnie rekordzistami było autorskie oprogramowanie Dafabetu o teraz chyba Uplatform
Pewnie, ze ma - byliby samobojcami jakby nie mieli tego uwzglednionego w regulaminie
Ale w rzeczywistosci wyglada to calkiem inaczej

dalej takich baboli jest mnostwo

Jakis czas temu taki betclik regularnie stawal z softem i placili za swoje bledy, a dalo sie grac rynki dawno zamkniete
Superbet dalej babole robi , potrafia wystawic kursy po 10 warte 1,1
Lvbet to juz wogole regularnie dawal odwrocone kursy - placili do czasu - teraz jedno z wiekszych gowien na rynku

O zagranicznych bukach nie mowie bo jest tego masa, ale nie na temat

Dalej tego troche jest choc z roku na rok coraz mniej, ciezka mozolna robota, ale czasy latwego zarobku dawno minely

Fortuna to juz takie dziadostwo, ze na poczatku placili za lekkie bledy, za surki kolo 20%, pozniej to juz jak sie pojawialem w punkcie naziemnym to z automatu dawali voida za byle co pograne

6 3,7K

69gbhbak

Użytkownik
Jakis czas temu taki betclik regularnie stawal z softem i placili za swoje bledy, a dalo sie grac rynki dawno zamkniete
Superbet dalej babole robi , potrafia wystawic kursy po 10 warte 1,1
Lvbet to juz wogole regularnie dawal odwrocone kursy - placili do czasu - teraz jedno z wiekszych gowien na rynku
[/QUOTE]

Tylko żeby wyłapać te surebety trzeba mieć płatnego betburgera który nie jest tani.
Do tego odpowiedni kapitał i zestaw nowych kont.
Rynek się kurczy i powiedzmy sobie szczerze że zawodowe obstawianie jest coraz mniej opłacalne wliczając swój poświęcony czas.

a przed rokiem 2017 się miałem przez weekend tyle co teraz przez miesiąc :eek:

Otrzymane punkty reputacji: +142
Do góry Bottom