Źle rozumiesz sytuację. Ty nie masz blokady gry, tylko zostałeś wykluczony z grona klientów Fortuny. Albo konto na kogoś, albo ziemniak zostaje.A na jak długo miałeś blokadę gry?
Chwila. Zatem na tum koncue nie zagram już nigdy? I ewentualnie muszę założyć nowe?Źle rozumiesz sytuację. Ty nie masz blokady gry, tylko zostałeś wykluczony z grona klientów Fortuny. Albo konto na kogoś, albo ziemniak zostaje.
W ziemniaku anonimowo zagrasz. Na koncie na kolegę zagrasz. Na swoim nie. Z nowym na Fortunie to nie wiem w ogóle czy i po jakim czasie. W STS-ie kiedyś mi napisali, że 5 lat przechowują dane.Chwila. Zatem nie zagram już nigdy?
Tak z ciekawości. Zakładałeś kiedyś next konto na którymś z polskich po wyłapaniu limitów? Przechodzi to po czasie czy pilnują się mocno?nigdy limitu nie dostales?
Jakby tak wszedzie bylo mozna zamykac konto zlimitowane i zakladac nowe to by nie bylo multikont itp, czlowiek by siedzial z dupa w domu i klikal cale dnie naziemne babole![]()
Chodzi mi o sytuację, że zakładasz nowe konto po czasie i okazuje się, że nie masz limitu. Grasz, wygrywasz, chcesz wypłacić, a oni Ci, że nu nu multikonto, nie wypłacamy.nie rozumiem, limit masz to wplacisz i nic nie wygrasz to na jakiej zasadzie maja zrobic blokade po wygranym zakladzie?
Chwila. Zatem na tum koncue nie zagram już nigdy? I ewentualnie muszę założyć nowe?
Nie XD musisz założyć na kogoś innego inaczej nie pograsz . Byłeś klientem nie zyskownym dla fortuny więc wylatujesz. Chajs się musi zgadzać. Czekam na kolejne śmieszne tłumaczenia pracownika fortuny hahahahhaNieprawdopodobne. Ale rozumiem że to jak skasuje to mogę założyć nowe?