>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

successful 3,4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
A ja mam do was pytanie o Wirtualne Sporty w Fortunie. Zauważyłem, że da się ograć Fortunę w wirtualnych wyścigach psów. Podobno jest błąd, który pozwala przewidzieć zwycieżce wyścigu w każdym biegu. Jest to powiązane z kursami na faworyta i underdoga, ale do tej pory nie udało mi się tego złamać. Zapytacie skąd to wiem, zauważyłem ostatnio gracza, który typuje wyścigi psów i wygrywa każdy kupon na zwyciężcę, mało tego nie są to kupony na faworyta, a zawsze psy z kursem od 5 do 50. Niestety nie ma opcji, by dostać od niego info.
Pracownicy różnych bukmacherów przeglądają to forum i po tym komunikacie prawdopodobnie już ktoś pracuje nad rozwiązaniem błędu, więc ów gracz długo już się swoim flexem nie nacieszy 😃

N 0

nn89

Użytkownik
Pisze tutaj pracownik Fortuny, to spróbuje tutaj napisać kilka uwag i propozycji bo przez e-mail już zrezygnowałem. Fortuna do czasu gruntownej zmiany strony internetowej była jak dla mnie najlepszym bukmacherem na rynku. Nowa strona, która funkcjonuje od lipca tego roku jest zdecydowanie gorsza od poprzedniej i brak na niej podstawowych funkcjonalności. Nie ma możliwości filtrowania zakładów wg danej kategorii np. mecz+obie strzelą. Od zawsze w taki sposób wybierałem zakłady i analizowałem kursy. Teraz na tej nowej stronce nie ma takiej możliwości, a tworzenie zakładów zajmuje znacznie więcej czasu. Pracownik Fortuny piszę, że w październiku może to wróci. Szczerze w to wątpię bo mi pisano, że to priorytetowa sprawa i już w lipcu miało to wrócić. Wg mnie to celowa zmiana, konkurencja ostatnio zrobiła podobnie (chociaż tam można filtrować zakłady chociaż w wybranej jednej lidze). Wprowadzono tez wiele ograniczeń w ofercie. Przykładowo mecz+liczba goli, zostało bardzo mało opcji, na niektóre mecze tylko +/- 3.5. Nie ma jednej z ulubionych opcji zakładów, które grałem przez lata mecz+obie strzelą NIE+liczba goli +1.5. Nie ma zakładów na wynik meczu do danej minuty (15 czy 30). Długo by wymieniać co zniknęło z oferty, to tylko kilka przykładów. Praktycznie wszystko za wyjątkiem zwykłych zakładów 1x2 trzeba kleić w betbuilderze, który jest dostępny zazwyczaj tylko na daną kolejkę ligi czy pucharów. Dlaczego zdecydowaliście się gruntownie przebudować stronę internetową, która była prosta i funkcjonalna? W czeskiej wersji strona i oferta została bez zmian. Przykładowo dzisiejszy mecz PSG można wybrać mecz+liczba goli do +/-7.5, a na Polskiej stronce tylko do +/-3.5. Po tych zmianach w lipcu Fortuna dorównała się poziomem do niszowych bukmacherów z ograniczoną możliwością zakładów. Przez jakiś czas przestałem tam grać ale po ostatnich zmianach u konkurencji i usunięciu maxikombi to Fortuna jest jedynym bukmacherem na rynku z taką opcja, to nie mam wyboru i muszę się męczyć z ich stroną internetową.
Kwestia zaliczki i tych safebetów. Jest to ważna opcja i zdecydowanie na plus ale za mało lig. Została usunięta od tego sezonu zaliczka na ligę francuską, która należy do topowych lig. Wiem jaki jest powód bo często tam się przydaję ale to kolejne duże ograniczenie. A gdzie inne ligi holenderska, belgijska czy portugalska? Druga sprawa, to ta zaliczka czy safebety funkcjonuję tylko na daną kolejkę, na następne już nie ma wpisanego "2UP i wg odpowiedzi Fortuny wtedy zaliczka nie funkcjonuje. Kolejne ograniczenie dla grających kupony długoterminowe. W betbuilderze zaliczka nie funkcjonuję. Dobrze, że coś takiego jest ale nie ma porównania do konkurencji.
Podsumowując Fortuna w tym roku negatywnie zaskoczyła mnie wprowadzonymi zmianami ale to teraz taki trend na naszym rynku bukmacherskim, który polega na powolnym pozbywaniu się doświadczonych graczy, którzy mieli swoje schematy gry i pozyskiwanie młodych początkujących klientów. Stąd te ,,niby" ułatwienia na stronie internetowej i ograniczenia w ofercie.

Do góry Bottom