>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher forBET - opinie

B 293

buks65

Użytkownik
No i już widać efekty nowelizacji ustawy hazardowej. Jaszcze dwa miesiące temu dzienna liczba zakładów w forBet wahała się w okolicach 2 tysiący, a obecnie w okolicach 7, 8 tysięcy. IMPONUJĄCE, PRAWDA? WZROST O 350 - 400 % w DWA MIESIĄCE! . Więc te wszystkie żale i płacze tutaj wylewane są c.h.u.j.a warte. Ustawa przyniosła oczekiwane rezultaty i zobaczycie, że forBet jak uzyska &quot;odpowiednie obroty&quot;, a w międzyczasie żaden bukmacher nie weźmie na siebie podatku (TYLKO TAK NA STAŁE) to i niedługo 12% w forBet będzie standardem.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
No i już widać efekty nowelizacji ustawy hazardowej. Jaszcze dwa miesiące temu dzienna liczba zakładów w forBet wahała się w okolicach 2 tysiący, a obecnie w okolicach 7, 8 tysięcy. IMPONUJĄCE, PRAWDA? WZROST O 350 - 400 % w DWA MIESIĄCE! . Więc te wszystkie żale i płacze tutaj wylewane są c.h.u.j.a warte. Ustawa przyniosła oczekiwane rezultaty i zobaczycie, że forBet jak uzyska &quot;odpowiednie obroty&quot;, a w międzyczasie żaden bukmacher nie weźmie na siebie podatku, to i niedługo 12% w forBet będzie standardem.
a co ty sie tu napinasz ? Mslisz ze wszyscy co graja sa tu na forum ? Nie. 7-8 tysiecy to w samej Warszawie moze obastawiac. Wiec poki co to zadne obroty.

B 293

buks65

Użytkownik
a co ty sie tu napinasz ? Mslisz ze wszyscy co graja sa tu na forum ? Nie. 7-8 tysiecy to w samej Warszawie moze obastawiac. Wiec poki co to zadne obroty.
A Ty to rozum masz w... gdzie? Napisałem, że liczba zakładów w ciągu dnia w dwa miesiące skoczyła im o 350-400 %. Z ok 2000 do 7000-8000. I bardzo prosto można to sprawdzić. Czego tu nie rozumiesz? Nie ważne kto gdzie zagrał. W Warszawie , Pcimiu, czy Szczecinie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
ok dzięki za odpowiedź. Trochę to słabo wszystko wygląda :/
Niestety my na to wpływu nie mamy, możemy tylko dyskutować. Warto zobaczyć jak nie które podmioty podchodzą do sprawy np. poprzez program wyemitowany przedwczoraj w TVP. Jaka ogólna nie wiedze panuje i z czym &#39;&#39;walczymy&#39;&#39;.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wie ktoś z was Panowie co na temat ewentualnych alternatyw czy ktoś stara sie jeszcze o licencje w polsce ?
Na obecną chwilę według MF jeden podmiot.
Gwoli ścisłości to 5 a nie jeden:
a/ o licencję na sportowe zakłady wzajemne zawierane poprzez Internet ubiega się 1 firma
b/ o licencje na zakłady zawierane tylko w kolekturach ubiegają się 4 firmy
źródło: http://e-playbet.com/mf-potwierdza-bukmacherzy-staraja-sie-o-licencje-polsce/

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Nie polecam, bonus praktycznie nie mozliwy do obrotu, 6% podatku, ale kursy za to niskie i niezbyt szeroka oferta szczegolnie live. W porownaniu totolotek ma 6% podatku ale za to kursy ma duzo wyzsze i lepsze oferty. Nie mowie tutaj o kursie 2+ zlozonego z 3 ako bo kazdy wie ze to nie ma sensu.

H 13

harper

Użytkownik
Bonus jest niemożliwy kompletnie do obrotu. 8x kurs 3,00 i najlepsze że jest na to tylko 30 dni. a nawet jak gram za 500 od razu to tylko 250 wlicza się do obrotu więc nie można tego nawet zrobić na 3x grając vabanque.
Sprytna polityka firmy żeby przyciągnąć klientów. Ale wszyscy ci co dadzą się nabrać za 3-4 miesiące i tak będą grać w Fortunie STS i Totolotku

supermario 304,2K

supermario

Użytkownik
Bonus jest niemożliwy kompletnie do obrotu. 8x kurs 3,00 i najlepsze że jest na to tylko 30 dni. a nawet jak gram za 500 od razu to tylko 250 wlicza się do obrotu więc nie można tego nawet zrobić na 3x grając vabanque.
Sprytna polityka firmy żeby przyciągnąć klientów. Ale wszyscy ci co dadzą się nabrać za 3-4 miesiące i tak będą grać w Fortunie STS i Totolotku
Popieram to samo w moim przypadku. Za mniejszy kurs nie da się zagrać, a za większy od razu limitują stawki, więc lepiej omijać ten bonus szerokim łukiem ! Lepiej już grać u buków którzy oferują większe kursy i zawsze wyjdzie się lepiej, niż na ich śmiesznym bonusie !!!

minglee 312

minglee

Użytkownik
Nie śpieszy im się z handicapami na esport a za chwilę koniec splitu, dodając do tego bonus z absurdalnym kursem obrotu, oraz niskie kursy na ligę mistrzów w porównaniu np z Fortuną osobiście skreślam siebie jako potencjalnego klienta, tęsknie za 365 ????

R 0

rafikus

Użytkownik
Witam, przeglądam to forum już od dawna ale w końcu postanowiłem się zarejestrować aby wyrazić swoją opinię o Forbecie.
Założyłem tam konto pod koniec marca. Gram tylko &quot;live&quot; ponieważ granie progresją jest niemożliwe z racji limitów i ubogiej oferty.
Co do strony to można się przyzwyczaić, oferta live jest w miarę przyzwoita.
Po dwóch tygodniach grania stwierdzam że nie da się u nich wygrać dużych kwot z racji limitów.
Na większość mniej popularnych rynków limity są nawet już przy 150zł na zakład !!!
I to tak naprawdę już na początku. Wypłatę zleciłem wczoraj i dzisiaj już mam na koncie, także z tym w porządku na razie.
Uważam że jest to w tej chwili naprawdę jedyny bukmacher u nas w którym jest jakiś sens grać. Oczywiście dopóki utrzymają 6%.
Myślę że jak ktoś gra z głową to można się u nich pobawić.
Zobaczymy jak będzie dalej...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Rafikus Ja się nie do końca z Tobą zgodzę, trzeba patrzeć na kursy jeśli grasz powyżej 150 zł warto poświęcić chwilę i sprawdzić ofertę innych firm.

R 0

rafikus

Użytkownik
Gram zdecydowanie powyżej 150 zł ????
Uwierz mi, porównywałem wielokrotnie głównie z Fortuną.
Jedynie w kilku meczach wygrana była porównywalna. Na pewno w lidze greckiej.
Reszta zdecydowanie na korzyść Forbetu.
Chciałbym grać w Fortunie bo to sponsor Legii ale niestety z podatkiem 12% jesteśmy skazani na porażkę...

Do góry Bottom