skalus
Użytkownik
Chciałem zagrać go później to zniknął z oferty < tak się postępuje z klientem??? uczcie się od najlepszych bo daleko Wam do nich> , nie został zaakceptowany bo chciałem zagrać za 622 zł - czy ta kwota była nie do przyjęcia przez Was ??? Przecież nie miałem do wygrania jakiś bajońskich kwot tylko tyle że chyba dalibyście rade ją wypłacić < ok 300zł na plusie!!!!!!>Witamy.
Z naszej strony proszę Pani sprawa wygląda następująco: Kupon złożony z trzech zdarzeń ITF - został obcięty ze stawki 622zł do 300zł i odesłany Pani do akceptu - w tym samym czasie bukmacher zmienił kurs zdarzenia z 1,6 na 1,5. Drugi kupon z identycznymi zdarzeniami również za 622zł został ponownie obcięty do 300zł. Obu kuponów Pani po obcięciu stawki nie zaakceptowała - w związku z powyższym żaden kupon nie mógł zniknąć z konta, bo nigdy żaden nie został postawiony. Także prosimy nie rozmijać się z prawdą. Ze sportowym pozdrowieniem forBET.
Chciałem zagrać nie spojrzałem że teraz macie akceptacje przez bukmachera wyszedłem ze strony wróciłem za chwile a kuponu nie było w 'POSTAWIONE' więc pisałem tak jak było....
LIMITY LIMITY i jeszcze raz LIMITY tak wygląda u Was gra...