Witam,
szczerze odradzam korzystanie z usług tego bukmachera. Dokonałam wpłaty depozytu, który obróciłam zgodnie z zasadami. Wystąpiłam zgodnie z regulaminem o wypłatę bonusu. W odpowiedzi otrzymałam maila z odmową ponieważ rzekomo system wykrył multikonto. Nadmieniam, że dostarczyłam dokumenty, które zostały poprawnie zweryfikowane. Jak stwierdził
iforbet ktoś z mojego gospodarstwa domowego posiada konto. Oczywiście jest to bzdurą ponieważ mieszkam z rodzicami, którzy żadnego konta nie posiadają. Tłumaczenia nie docierają i odpowiedz jest tylko wklejenie regulaminu i dopisek Decyzja o przyznaniu bonusu jest nieodwołalna.
Co ważne na pierwszego maila otrzymałam odpowiedz, że nie otrzymam bonusu ponieważ ktoś próbował się do mnie dodzwonić i nie odebrałam. Faktycznie miałam połączenie z nieznanego numeru, ale z przyczyn oczywistych nie mogłam oddzwonić. Poprosiłam o ponowny telefon, ale oczywiście napisali tylko decyzja o nieprzyznaniu bonusu jest nieodwołalna. Nikt już nie dzwonił a oczywistym jest, że nie siedzi się cały czas przed telefonem bo ludzie pracują.
Dlatego na prawdę przestrzegam przed tą firmą. Posiadam konta u kilku bukmacherów i takie coś spotkało mnie pierwszy raz więc może stąd frustracja.
Skieruję sprawę do rzecznika praw konsumenta, skoro to podobno legalna firma i zobaczymy co się stanie.
Jednym słowem nie polecam oszustów.