Przecież Pan doskonale wie dlaczego bonus nie został Panu przyznany. Po co tak nieładnie mijać się z prawdą.
Po pierwsze zakłada Pan wiele kont, co jest niezgodne z naszym regulaminem, a sam się Pan do tego przyznał (rozmowa na czacie z konta powiązanego z Pana kontem)
Po drugie po bonus zgłosił się Pan już po terminie. Łącznie ma Pan 28 dni od złożenia depozytu na zgłoszenie się po bonus:
2.4 Aby otrzymać bonus z promocji należy dokonać minimum dwoma różnymi kuponami jednokrotnego obrotu kwotą równą kwocie należnego bonusu po kursie min. 1.70 w ciągu 14 dni od dokonania depozytu.
2.7 Po spełnieniu wymagań opisanych w „Zasadach Promocji” należy w ciągu 14 dni wysłać email na adres:
[email protected] podając w temacie „Bonus Powitalny”, a w treści swój numer ID lub login w celu zaksięgowania środków na koncie gracza.
Pan natomiast depozyt złożył 20 czerwca, a po bonus zgłosił się dopiero 20 lipca. Czy nadal uważa Pan, że to "żenada"? Warto być uczciwym wobec samego siebie.
Wczoraj nie mogłem zagrać na
live kuponu pod korek 2280 za kazdym razem zbijaja mi kurs z 400 na 82.8 itp... dzisiaj gdy napisalem prośbe o przyznanie bonusu 600zł za pierwsza wpłate po obrocie 8x przy kursie 3zł dostałem odpowiedź
Dzień dobry,
Zgodnie z regulaminem:
4.1. Organizator zastrzega sobie prawo podejmowania indywidualnych decyzji wykluczających poszczególnych Klientów z niniejszej Promocji lub dopuszczających do udziału w Promocji
żenada... na szęscię ograłem ich na 20k i zamykam tam konto. Moze dadza komus bonus kto przegra 8x to 600zł ????