Przecież wystaqrczy przejrzeć ten temat, aby zobaczyć jaką opinie mają userzy, 23 strony czystej lekturyPanowie co myślicie o tym bukmacherze ?
Przecież wystaqrczy przejrzeć ten temat, aby zobaczyć jaką opinie mają userzy, 23 strony czystej lekturyPanowie co myślicie o tym bukmacherze ?
dramat to jest w fortunie czy STS, nie wiem co grałeś w forbet ja tam gram niskie ligi polskie i mają rozliczone praktycznie równo z gwizdkiem, gdzie STS rozlicza po 6-7 godzinach, żużel w fortunie ostatnio rozliczali mi... 2 dniDobra parę słów ode mnie. Zakłady live dramat, czas rozliczenia niszowych zdarzeń jeszcze większy dramat, kontakt z chatem... zadacie pytanie czy kwestię do rozwiązania a później można iść zrobić kawę, przejrzeć gazetę i po paru chwilach macie odpowiedź, poza cytowaniem suchych pkt z regulaminu nie liczcie na nic więcej, wypłaty trwają strasznie długo. Na plus? po za 6% haraczem nie znalazłem właściwie nic więcej. Gdyby te 6% przenieść chociażby do stsu to ten buk byłby na dnie.
Wszystko się zgadza, a np. tenis - krecz lub mecz się nie odbył, Jak na drugi dzień się upominałem o zwrot to dopiero rozliczali, a tak to nie wiem ile by takie zakłady wisiały w grze. I to wiele razy coś takiego miało miejsce. DRAMAT.Dobra parę słów ode mnie. Zakłady live dramat, czas rozliczenia niszowych zdarzeń jeszcze większy dramat, kontakt z chatem... zadacie pytanie czy kwestię do rozwiązania a później można iść zrobić kawę, przejrzeć gazetę i po paru chwilach macie odpowiedź, poza cytowaniem suchych pkt z regulaminu nie liczcie na nic więcej, wypłaty trwają strasznie długo. Na plus? po za 6% haraczem nie znalazłem właściwie nic więcej. Gdyby te 6% przenieść chociażby do stsu to ten buk byłby na dnie.
Sam jesteś mistrz... grasz bo 6% podatek... tymczasem kurs spada z 1.60 na 1.50 i zamiast już iść do jakiejś fortuny czy innego sts zagrać 1.65 z 12% to się zalisz.. Nie widzisz że koszt ukryty jest w kursie? Dadzą wam kursy 12% niższe i grę bez podatku to jak cmy polecicie w ogieńDziś zagrałem kupon za 622 zł przyjęli mi go. Wchodzę po 5 minutach na stronę patrze kupon cofnięty?? i kurs na zdarzenie które grałem z 1,6 spadł na 1,5 ???? ... brak słów robią co chcą ...
Edit... próbowałem drugi raz zagrać przyjęli po mniejszym kursie za chwile znowu cofnęli ten mecz i wycofali z oferty ???? ???? ????
fORBET MISTRZOWIE .... ale nic u ziemniaków mnie nie zdziwi.
Nie zagrałem i nie idę w ogień.Zobaczyłem jak to u nich działa i myślę podczas obstawiania u nich jakichkolwiek zdarzeń.Nie gram w żadnych fortunach czy stsach a grę w Forbet traktuję jako rozrywkę.Sam jesteś mistrz... grasz bo 6% podatek... tymczasem kurs spada z 1.60 na 1.50 i zamiast już iść do jakiejś fortuny czy innego sts zagrać 1.65 z 12% to się zalisz.. Nie widzisz że koszt ukryty jest w kursie? Dadzą wam kursy 12% niższe i grę bez podatku to jak cmy polecicie w ogień
Dziś zagrałem kupon za 622 zł przyjęli mi go. Wchodzę po 5 minutach na stronę patrze kupon cofnięty?? i kurs na zdarzenie które grałem z 1,6 spadł na 1,5 ???? ... brak słów robią co chcą ...
Edit... próbowałem drugi raz zagrać przyjęli po mniejszym kursie za chwile znowu cofnęli ten mecz i wycofali z oferty ???? ???? ????
fORBET MISTRZOWIE .... ale nic u ziemniaków mnie nie zdziwi.
Dokładnie mocno mmiesza tutaj kolega a nie potrafi określić płci, w dodatku mówi że zagrał/ lub zagrała ???? , a przedstawiciel bukmachera wyraźnie udowadnia że nie było takiej opcji.Skaluś jesteś jakimś transem? czy masz problem z określeniem płci?
uczciwemu? przecież od razu widać, że to jakiś wałkarz który założył 10 kont na babcie, dziadka i psa i pogubił się w czyim imieniu pisze, a potem żale że nie może pograć jednocześnie ze wszystkich swoich kont 10 razy tego samego meczu ITF, ręce opadają...Jego majtki jego sprawa :| komu wierzycie, uczciwemu userowi czy gosciowi z forbeta ktory wiadomo ze napisze to "co trzeba" napisac
Może forbet wyjaśniłby o co chodzi ze znikajacymi zakładami? Na przykład rano można było grać wszystkie mecze Serie B i Ligi Mistrzów AFC, potem z części meczów zniknęła możliwość obstawienia klasycznego 1x2 i zostala tylko podwójna szansa. Teraz znikają kolejne zakłady, niektórych meczów serie B już w ogóle nie ma,a w niektórych meczach nie ma nawet podwójnej szansy.
Po pierwsze nie obrażaj mnie bo ja Ciebie nie obrażam!uczciwemu? przecież od razu widać, że to jakiś wałkarz który założył 10 kont na babcie, dziadka i psa i pogubił się w czyim imieniu pisze, a potem żale że nie może pograć jednocześnie ze wszystkich swoich kont 10 razy tego samego meczu ITF, ręce opadają...