No najlepiej założyć konto, wpłacić i się przekonać samemu Jeśli by Cię mieli zlimitować, znaczyłoby to, że trochę hajsu wygrałeś, więc wtedy jesteś szczęśliwy, zarobiony i kończysz historię z forbet, a jak nie założysz, to nie pograsz (pewnie u innych buków masz limit, jeśli wygrywasz za takie stawki :jezora: )Też zastanawiam się nad założeniem konta i wpłaceniem większej kwoty, grałbym głównie siatkówkę (czołowe ligi europejskie), tenis (jakieś challengery). Myślicie, że uległbym zlimitowaniu grając z powodzeniem za 2 k na kuponie? Czy po prostu najlepiej samemu ię jest przekonać? ????
Problem polega na tym że bukmacher traktuje przypadki indywidualnie, dlatego warto spróbować i wygrać . A pisanie czy mnie zlimitują trochę jest bezsensu poniewaz nikt tutaj nie da Ci 100 % gwarancji nie znając Twojego sposobu gry. Czy jest agresywny Czy Jaki :?:.No najlepiej założyć konto, wpłacić i się przekonać samemu Jeśli by Cię mieli zlimitować, znaczyłoby to, że trochę hajsu wygrałeś, więc wtedy jesteś szczęśliwy, zarobiony i kończysz historię z forbet, a jak nie założysz, to nie pograsz (pewnie u innych buków masz limit, jeśli wygrywasz za takie stawki :jezora: )
Bardzo pomocna opinia ponieważ na początku mocno ich chwalił ostatnio na zdecydowany pracują. Coraz więcej dziwnych rzeczy się u nich dzieje.Pracujesz dla forbeta ? Spadek z 3.45 do 2.65.
Mecz wyrzucili idealnie po mojej prośbie o większy limit. Ja tylko ostrzegam pozostałych graczy.
Zwróciłeś im uwagę to może się bliżej przyjrzeli, na pewno nikt w ciemno tego kursu nie obniżył po jednym zapytaniu, no bądźmy poważni.Pracujesz dla forbeta ? Spadek z 3.45 do 2.65.
Mecz wyrzucili idealnie po mojej prośbie o większy limit. Ja tylko ostrzegam pozostałych graczy.
a po ile chciałbyś grać ITF? po 1500-2000 ??Co z tego, że dobra oferta na tenis skoro można zagrać po 60-70zł na mecz.
Na prośbę o możliwość zagrania za większą stawkę po chwili otrzymuje się odpowiedź "Dział bukmacherski udzielił odmowy na podana przez Pana stawkę."
Nie warto nawet konta zakładać ...
Albo pracujesz dla forbet, albo nie masz pojęcia o czym piszesz.a po ile chciałbyś grać ITF? po 1500-2000 ??
było pisane w tym i innych tematach, że tego nie pograsz w żadnym buku na świecie, nawet b365 limituje po paru zagraniach dla mnie szacun bukmacher, przyjmują zakłady na płeć dziecka Lewego kupony po 1000 podczas gdy w fortunie problemem jest zagranie tego samego za 100 zł
ciekawe, bo ja nigdzie nie mogłem zagrać większej sumy, tzn mogłem w bet365, ale po trzecim zakładzie dostałem limit 5 euro