>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher forBET - opinie

weszlosuper 28

weszlosuper

Użytkownik
Skalus ja gralem itf w bet365 i dostalem limit po 3 zakladach. Takze nie dziwi mnie to. I co mam plakac tak jak ty ze najlepszy bukmacher na rynku mnie zlimitowal....

S 135

seba96

Użytkownik
Też zastanawiam się nad założeniem konta i wpłaceniem większej kwoty, grałbym głównie siatkówkę (czołowe ligi europejskie), tenis (jakieś challengery). Myślicie, że uległbym zlimitowaniu grając z powodzeniem za 2 k na kuponie? Czy po prostu najlepiej samemu ię jest przekonać? ????

piotrex007 109,4K

piotrex007

Użytkownik
Też zastanawiam się nad założeniem konta i wpłaceniem większej kwoty, grałbym głównie siatkówkę (czołowe ligi europejskie), tenis (jakieś challengery). Myślicie, że uległbym zlimitowaniu grając z powodzeniem za 2 k na kuponie? Czy po prostu najlepiej samemu ię jest przekonać? ????
No najlepiej założyć konto, wpłacić i się przekonać samemu ;) Jeśli by Cię mieli zlimitować, znaczyłoby to, że trochę hajsu wygrałeś, więc wtedy jesteś szczęśliwy, zarobiony i kończysz historię z forbet, a jak nie założysz, to nie pograsz (pewnie u innych buków masz limit, jeśli wygrywasz za takie stawki :jezora: )

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
No najlepiej założyć konto, wpłacić i się przekonać samemu ;) Jeśli by Cię mieli zlimitować, znaczyłoby to, że trochę hajsu wygrałeś, więc wtedy jesteś szczęśliwy, zarobiony i kończysz historię z forbet, a jak nie założysz, to nie pograsz (pewnie u innych buków masz limit, jeśli wygrywasz za takie stawki :jezora: )
Problem polega na tym że bukmacher traktuje przypadki indywidualnie, dlatego warto spróbować i wygrać ;). A pisanie czy mnie zlimitują trochę jest bezsensu poniewaz nikt tutaj nie da Ci 100 % gwarancji nie znając Twojego sposobu gry. Czy jest agresywny Czy Jaki :?:.

S 0

skrzypek390

Użytkownik

Jeśli ktoś chce zagrać za większą kwotę to zdecydowanie proszę nie pisać do czatu o podniesienie limitu tak jak to reklamują na forum. Od razu usuwają mecz z oferty i taka ich pomoc..... Zdecydowanie na nie !

P 5

piostar

Użytkownik
Kurs 9 spadki do 2.5 - faktycznie dziwne że zamknęli ;) Mam wrażenie, że niektórzy myślą że bukmacher to instytucja charytatywna. Jak piszesz do nich to się nie dziw, że biorą spotkanie pod lupę.
Pewnie jak rynek się ustabilizuje to pojawi się ponownie.

K 0

kurufinwe

Użytkownik
Kojarzę, że minimalna stawka pojedynczego zakładu to 1 pln. Czy przy zakładach systemowych też minimum jest 1 pln, czy, tak jak u niektórych buków, jest jakoś obniżana? Coś na zasadzie, że jak chcę mieć 6-fold, to ok, stawiam minimum 1 pln, ale jak chcę pokryć 15 doubli z tej szóstki, to nie muszę wydać 15 pln, tylko mniej?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Pracujesz dla forbeta ? Spadek z 3.45 do 2.65.
Mecz wyrzucili idealnie po mojej prośbie o większy limit. Ja tylko ostrzegam pozostałych graczy.
Bardzo pomocna opinia ponieważ na początku mocno ich chwalił ostatnio na zdecydowany ⛔ pracują. Coraz więcej dziwnych rzeczy się u nich dzieje.

H 902

hank

Użytkownik
Pracujesz dla forbeta ? Spadek z 3.45 do 2.65.

Mecz wyrzucili idealnie po mojej prośbie o większy limit. Ja tylko ostrzegam pozostałych graczy.
Zwróciłeś im uwagę to może się bliżej przyjrzeli, na pewno nikt w ciemno tego kursu nie obniżył po jednym zapytaniu, no bądźmy poważni.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Ja czekalem ponad pol godziny, akurat bylo juz po meczu, na pewno juz tam nie wplace zlotowki ;)
a kiedy wpłacałeś? w sobotę przed galą KSW podobno było takie zainteresowanie walką Pudziana i Popka, że podobno padł dotpay :grin:
mi wtedy akurat też wcięło kasę, tylko że w BAH-u :razz:

S 0

skrzypek390

Użytkownik
Co z tego, że dobra oferta na tenis skoro można zagrać po 60-70zł na mecz.
Na prośbę o możliwość zagrania za większą stawkę po chwili otrzymuje się odpowiedź &quot;Dział bukmacherski udzielił odmowy na podana przez Pana stawkę.&quot;
Nie warto nawet konta zakładać ...

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Co z tego, że dobra oferta na tenis skoro można zagrać po 60-70zł na mecz.

Na prośbę o możliwość zagrania za większą stawkę po chwili otrzymuje się odpowiedź &quot;Dział bukmacherski udzielił odmowy na podana przez Pana stawkę.&quot;

Nie warto nawet konta zakładać ...
a po ile chciałbyś grać ITF? po 1500-2000 ??
było pisane w tym i innych tematach, że tego nie pograsz w żadnym buku na świecie, nawet b365 limituje po paru zagraniach ;) dla mnie szacun bukmacher, przyjmują zakłady na płeć dziecka Lewego kupony po 1000 podczas gdy w fortunie problemem jest zagranie tego samego za 100 zł

S 0

skrzypek390

Użytkownik
a po ile chciałbyś grać ITF? po 1500-2000 ??
było pisane w tym i innych tematach, że tego nie pograsz w żadnym buku na świecie, nawet b365 limituje po paru zagraniach ;) dla mnie szacun bukmacher, przyjmują zakłady na płeć dziecka Lewego kupony po 1000 podczas gdy w fortunie problemem jest zagranie tego samego za 100 zł
Albo pracujesz dla forbet, albo nie masz pojęcia o czym piszesz.

Nigdzie nie zagram za 2000zl ITF ? ???? Nie bądźmy śmieszni... masa bukmacherów bez problemu przyjmie większe sumy

A 57

arturkus

Użytkownik
Albo pracujesz dla forbet, albo nie masz pojęcia o czym piszesz.

Nigdzie nie zagram za 2000zl ITF ? ???? Nie bądźmy śmieszni... masa bukmacherów bez problemu przyjmie większe sumy
ciekawe, bo ja nigdzie nie mogłem zagrać większej sumy, tzn mogłem w bet365, ale po trzecim zakładzie dostałem limit 5 euro

napisz tutaj, albo jak nie możesz to na priv, w którym buku można grać grubiej ITF

Do góry Bottom