>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher forBET - opinie

S 0

skrzypek390

Użytkownik
Wielu bukmacherow, aktulanie korzystam z bet365 i betano.
Betano bez problemu, live do wygranej 2,5k na jeden zaklad. Mozesz zagrac wyniki,sety, mecz, handi i zagrać za ponad 10k przy kursie 2.00. Bet365 to oczywiscie kazde konto jest rozpatrywane inaczej i tez limity są. I na limitach można grać za tyle co w forbecie ????
Ktoś jeszcze uważa, że stawka max 60zł jest normalną sprawą ?! Tylko ja mam z tym problem ?! :eek:

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Betano???? mam Ci wkleić historię mojego konta w tym pseudo buku? 4-5 zakładów (topowe ligi) 500zł na plusie i limity po 100 zł ???? poczytaj sobie wpisy na forum o tej firmie, ale fantazjujesz

S 1

sissoko

Użytkownik
No to by był strzał w stopę,wielu graczy od nich odejdzie.Gra bez podatku to jedyny plus,chociaż to zależy co się stawia,dla przykładu 6 sobotnich meczy premier league po kursie over 1.5 jest identyczny jak w sts więc jestesmy na plusie te 12% ale ostatnio chciałem postawic tasme i gdy porównywałem kursy to na wyraźnego faworyta w forBecie było zawsze te 0,10% mniej co w skali ako na 12-13 zdarzeń wychodzi tyle co na takim sts z podatkiem natomiast bez konkurencji jest forbet jeśli chodzi o kursy na słabszy zespół,tutaj różnica jest ogromna w porównaniu do sts,pamiętam,że w ostatniej kolejce ligue 1 na Lillie czy Nantes dawali az 3.60 przy 3.20 sts

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
No to by był strzał w stopę,wielu graczy od nich odejdzie.Gra bez podatku to jedyny plus,chociaż to zależy co się stawia,dla przykładu 6 sobotnich meczy premier league po kursie over 1.5 jest identyczny jak w sts więc jestesmy na plusie te 12% ale ostatnio chciałem postawic tasme i gdy porównywałem kursy to na wyraźnego faworyta w forBecie było zawsze te 0,10% mniej co w skali ako na 12-13 zdarzeń wychodzi tyle co na takim sts z podatkiem natomiast bez konkurencji jest forbet jeśli chodzi o kursy na słabszy zespół,tutaj różnica jest ogromna w porównaniu do sts,pamiętam,że w ostatniej kolejce ligue 1 na Lillie czy Nantes dawali az 3.60 przy 3.20 sts
Zauważ że oni przy tym procederze co prawda zyskali ogrom graczy jednak tracą ten podatek który muszą dawać z własnej kieszeni. Nikt na dłuższą metę tego nie jest w stanie udźwignąć. Zobaczymy jakie będzie oficjalne stanowisko jednak Ja myślę że do końca roku będzie ta promocja.

przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Napisałem do nich w tej sprawie,odpowiedzieli że w najbliższym czasie nie planują znieść tej promocji.Zgadzam się że na dłuższą metę może to być dla nich problem ale z drugiej strony jeżeli zlikwidują tą promocję to stracą bardzo dużą część klientów.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Ja płakał nie bede po pierwsze smieszne limity...Max zaklad i to na live 150zl...To sa zarty...Po 2 kursy mizeria...
Dla wszystkich w totolotku macie gre bez podatku przez ich aplikacje mobilna jak nie wiecie pisalem o tym w innym temacie ale nikt nie skomentowal...Promocja do ODWOŁANIA!!!
Tam akurat limity sa wyzsze i mozna grac grubo nawet 2k..Tylko trzeba rozlozyc to na pare kuponow zeby nie zaplacic extra podatku do panstwa...

S 0

sabu

Użytkownik
Ogólnie chyba spoko jednak obstawianie koszykówki to tak słabo bym powiedział.
Handi są niejasne. Zamiast zrobić proste Cleveland +9,5 to dostajemy takie coś:

Jakby było to tak jak na bet365 to byłoby spoko. Dwie tabelki na każdą drużynę z plusem i minusem i wszystko jasne. Taka mała sugestia mojej strony do buka

H 902

hank

Użytkownik
Nie dość że handi nie potrafisz czytać, to jeszcze byś chciał na +9,5 Cavs 1,3:). W tym zapisie jest wszystko w porządku.

madman01 13,6K

madman01

Użytkownik
Jakieś dziwne limity ma ten forbet, np, dany typ nie mozna puścic więcej niż 5 razy, pierwszy raz sie z czymś takim spotkałem, np, chce zagrać kilka kuponów, z tym samym typem to więcej niż 5 takich nie puszcze...:zoltakartka:

P 53

pablos

Użytkownik
Mogliby wreszcie na Live - piłce nożnej ogarnąć te blokady... Ani przez chwilę na wybranych zakładach w danym spotkaniu nie było kłódki i tej czerwonej czcionki, kursy normalnie się zmieniają, a po próbie zagrania wyskakuje, że zdarzenia nie jest dostępne w obecnej chwili... Tym razem udało się zagrać dany typ, ale po 3,5 minuty i kilku próbach

Do góry Bottom