Można się było tego spodziewać, fakt, ale też sprytnie rozwiązali sprawę, bo gdyby od razu nałożyli podatek 12% to wielu graczy by się od nich odwróciło, a tak to "bezpiecznie" zwiększyli do 6%, co i tak stawia ich ofertę kursową wysoko, choć nie najwyżej, bo teraz najbardziej opłacalna gra w totolotku z aplikacji mobilnej bez podatku Za jakiś czas, jak się gracze przyzwyczają, że i w forbet jest podatek, to zwiększą do 12% i rzucą znowu jakieś hasło na stronie jak teraz "Gramy Razem" i koniec :jezora:Z tego co widzę od dzisiaj iForbet wprowadził 6% podatku ???? szkoda, no ale to było do przewidzenia, niedługo zapewne bedzie 12%.
Dlaczego o zmianach Klienci nie dowiedzieli się w żaden konkretny sposób.Nawet szybciej niż w ciągu kilku dni.
Promocja właśnie wróciła.
12% do wygranej dodajemy do wszystkich kuponów spełniających poniższe warunki:
- minimum 3 zdarzenia na kuponie
- kurs kuponu minimum 2.00
W pozostałych zakładach do wygranej dodajemy 6%.
Czyli jeszcze gorzej niż w Totolotku (normalnym nie mobilnym) gdzie jest co prawda minimum 100zł ale kurs 2,00 i nie trzeba grać 3 zdarzeń. Szkoda, że nie daliście 10 zdarzeń. Wielka szkoda no ale teraz w państwie prawie policyjnym gdzie skarbówka będzie szukała kasy gdzie się da na 500+ nie wiem kto będzie ryzykował grę u zagranicznych i buki dobrze o tym wiedzą. Ściganie przez Kapicę to może być przedszkole wobec tego co już planują odpowiednie służby. Z 2 strony samych już polskich buków jest na tyle dużo, że między sobą konkurują więc może gdzieś wróci normalna oferta bez podatku. Nie mówię o mobilnej bo już jest.Nawet szybciej niż w ciągu kilku dni.
Promocja właśnie wróciła.
12% do wygranej dodajemy do wszystkich kuponów spełniających poniższe warunki:
- minimum 3 zdarzenia na kuponie
- kurs kuponu minimum 2.00
W pozostałych zakładach do wygranej dodajemy 6%.
W Totolotku gram grubo było przez 2 lata na stałe. Przed chwilą sprawdziłem i rzeczywiście teraz jest jak piszesz. Widać, że wszyscy obniżyli poziom. Wielka szkoda. A Ty zanim komuś coś zarzucisz zastanów się. Masz konto od połowy 2016 r - sugeruję więcej pokory. W 2015 i 2016 było to w Totolotku zawsze !. Widać, że polskie buki od początku roku postanowiły działaćale o czym Ty bredzisz, na czym Ty nabiłeś tyle postów? chyba na pisaniu takich głupot jak tutaj, gra w totolotku bez podatku za min. 100 zł przy ako @2,00 jest okazyjna, max raz na tydzień, przy okazji promocji GRAM GRUBO w BONUS KING, w forBET masz co prawda 3 zdarzenia ale możesz tak grać codziennie bez wyjątku...
Pokory to powinieneś sam się nauczyć. Jakie znaczenie ma to, kto kiedy założył konto na forum? Jesteś śmieszny z takim kategoryzowaniem userów. Data założenia konta nie ma nic wspólnego ze znajomością tematu, czy z doświadczeniem bukmacherskim, ale jeżeli Tobie tak się wydaje to "gratuluję (nie) myślenia". A jak czytam jeszcze takie "złote myśli"Masz konto od połowy 2016 r - sugeruję więcej pokory.
To normalnie mam polewkę jak u Monty Pythona.Wielka szkoda no ale teraz w państwie prawie policyjnym gdzie skarbówka będzie szukała kasy gdzie się da na 500+ nie wiem kto będzie ryzykował grę u zagranicznych i buki dobrze o tym wiedzą.