>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher forBET - opinie

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Z tego co widzę od dzisiaj iForbet wprowadził 6% podatku ???? szkoda, no ale to było do przewidzenia, niedługo zapewne bedzie 12%.
Można się było tego spodziewać, fakt, ale też sprytnie rozwiązali sprawę, bo gdyby od razu nałożyli podatek 12% to wielu graczy by się od nich odwróciło, a tak to &quot;bezpiecznie&quot; zwiększyli do 6%, co i tak stawia ich ofertę kursową wysoko, choć nie najwyżej, bo teraz najbardziej opłacalna gra w totolotku z aplikacji mobilnej bez podatku ;) Za jakiś czas, jak się gracze przyzwyczają, że i w forbet jest podatek, to zwiększą do 12% i rzucą znowu jakieś hasło na stronie jak teraz &quot;Gramy Razem&quot; i koniec :jezora:

P 53

pablos

Użytkownik
Mimo tego, że to była kwestia czasu i wszystko to było do przewidzenia, to jednak sposób wprowadzenia zmian, a przede wszystkim ich (nie)zakomunikowania pozostawia wiele do życzenia...

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Ojojoj, słabo to wygląda. Ja dopiero dziś zauważyłem, że w ogóle ten podatek jest po zagraniu kilku kuponów.
Co by nie mówić tracą swój największy atut, bo oferta kursowa szczerze mówiąc nie powala. Natomiast samo wprowadzenie z partyzanta podatku na duuuuuuuuuuuży minus.???????????? Jak tak będą traktować swoich klientów, to długo już na rynku nie przetrwają.

skalus 63

skalus

Użytkownik
Dobrze że zamknąłem tam konto wcześniej limity teraz 6% długo nie pociągną.Teraz po swojej decyzji zobaczą jak tracą klientów....
Hehe co oni nie obiecywali zniesienie/zmniejszenie tych śmiesznych limitów itd np. mnie napsali że dostane się do grupy VIP z wieloma udogodnieniami na pisaniu się skończyło....
Zostaje TOTO MIX W WERSJI MOBILNEJ BEZ PODATKU-POLECAM

forbet 67

forbet

Użytkownik
Nawet szybciej niż w ciągu kilku dni.
Promocja właśnie wróciła.
12% do wygranej dodajemy do wszystkich kuponów spełniających poniższe warunki:
  • minimum 3 zdarzenia na kuponie
  • kurs kuponu minimum 2.00

W pozostałych zakładach do wygranej dodajemy 6%.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Dlaczego o zmianach Klienci nie dowiedzieli się w żaden konkretny sposób.

sw4 13

sw4

Użytkownik
Duży minus za live.
Myślałem, że to początkowe problemy z zakładami na żywo zaraz po starcie buka, jednak nic się w moim odczuciu nie zmieniło po tych kilku miesiącach.
Bardzo wolny ładowanie stron, mało przejrzysty interfejs (choć już się zdążyłem przyzwyczaić), ale co mnie najbardziej denerwuje to blokowanie zakładów. Aby zrobić AKO z 3 zakładów czasem trzeba się mocno namęczyć bo co chwilę jest któryś zablokowany.
Dodatkowo bardzo uboga oferta Live, a szkoda.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik

Czyli jeszcze gorzej niż w Totolotku (normalnym nie mobilnym) gdzie jest co prawda minimum 100zł ale kurs 2,00 i nie trzeba grać 3 zdarzeń. Szkoda, że nie daliście 10 zdarzeń. Wielka szkoda no ale teraz w państwie prawie policyjnym gdzie skarbówka będzie szukała kasy gdzie się da na 500+ nie wiem kto będzie ryzykował grę u zagranicznych i buki dobrze o tym wiedzą. Ściganie przez Kapicę to może być przedszkole wobec tego co już planują odpowiednie służby. Z 2 strony samych już polskich buków jest na tyle dużo, że między sobą konkurują więc może gdzieś wróci normalna oferta bez podatku. Nie mówię o mobilnej bo już jest.
Generalnie jestem bardzo zawiedziony.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
ale o czym Ty bredzisz, na czym Ty nabiłeś tyle postów? chyba na pisaniu takich głupot jak tutaj, gra w totolotku bez podatku za min. 100 zł przy ako @2,00 jest okazyjna, max raz na tydzień, przy okazji promocji GRAM GRUBO w BONUS KING, w forBET masz co prawda 3 zdarzenia ale możesz tak grać codziennie bez wyjątku...

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
ale o czym Ty bredzisz, na czym Ty nabiłeś tyle postów? chyba na pisaniu takich głupot jak tutaj, gra w totolotku bez podatku za min. 100 zł przy ako @2,00 jest okazyjna, max raz na tydzień, przy okazji promocji GRAM GRUBO w BONUS KING, w forBET masz co prawda 3 zdarzenia ale możesz tak grać codziennie bez wyjątku...
W Totolotku gram grubo było przez 2 lata na stałe. Przed chwilą sprawdziłem i rzeczywiście teraz jest jak piszesz. Widać, że wszyscy obniżyli poziom. Wielka szkoda. A Ty zanim komuś coś zarzucisz zastanów się. Masz konto od połowy 2016 r - sugeruję więcej pokory. W 2015 i 2016 było to w Totolotku zawsze !. Widać, że polskie buki od początku roku postanowiły działać

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
w takim razie niech się inni wypowiedzą, bo może Ty grałeś w jakimś &quot;innym&quot; Totolotku, tej promocji nigdy nie było na stałe, żeby nie było mi jest obojętne gdzie gram, byle firma była wypłacalna i mnie nie okradała, forbet jako jednyna firma ma na chwile obecna te plusy, ze jest legalna, wyplacalna i mozna ominac podatek, na forum moze i jestem od pol roku ale gram od kiedy tylko bukmacherka sie pojawila, zaczynalem jeszcze gdy istniala taka firma jak betako o ktorej 90% piszacych tutaj nie ma pojecia ????

baba 134

baba

Użytkownik
Masz konto od połowy 2016 r - sugeruję więcej pokory.
Pokory to powinieneś sam się nauczyć. Jakie znaczenie ma to, kto kiedy założył konto na forum? Jesteś śmieszny z takim kategoryzowaniem userów. Data założenia konta nie ma nic wspólnego ze znajomością tematu, czy z doświadczeniem bukmacherskim, ale jeżeli Tobie tak się wydaje to &quot;gratuluję (nie) myślenia&quot;. A jak czytam jeszcze takie &quot;złote myśli&quot;

Wielka szkoda no ale teraz w państwie prawie policyjnym gdzie skarbówka będzie szukała kasy gdzie się da na 500+ nie wiem kto będzie ryzykował grę u zagranicznych i buki dobrze o tym wiedzą.
To normalnie mam polewkę jak u Monty Pythona.
Co do forbet, to niestety zgadzam się, że jadą w dół. Kursy coraz gorsze. Często 2 czy 3 spotkania na kuponie, to kurs lepszy nawet w STS przy 12% podatku, a z &quot;dzieleniem&quot; się podatkiem 6/6%, to praktycznie dyskwalifikuje grą singlami na LIVE.????

Do góry Bottom