>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher forBET - opinie

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nadal nie działa przypomnienie hasła na tablety. Czy kiedyś powstania aplikacja?
Ostatnio z ciekawości zadałem to pytanie na livechacie otrzymałem informację że pracują nad aplikację jednak niema daty zakończenia prac

G 0

guciomd

Użytkownik
Witam, uważajcie żeby przypadkiem wasz mąż, żona, dziewczyna, chłopak ....itd. nie odebrali waszego telefonu.:grin: Dla nich to automatyczne odrzucenie weryfikacji....

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam, uważajcie żeby przypadkiem wasz mąż, żona, dziewczyna, chłopak ....itd. nie odebrali waszego telefonu.:grin: Dla nich to automatyczne odrzucenie weryfikacji....
Witaj, Dlaczego twierdzisz że weryfikują telefonicznie. Przecież na samym początku potrzebują scan dowodu. Weryfikowali Cię dodatkowo ? Dlaczego ?.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
pytałem o to na czacie - weryfikują w ten sposób tylko konta założone na kobiety co do których istnieje podejrzenie multikonta, poza tym dowiedziałem się, że przez takie właśnie wyłudzanie bonusów niebawem zmienią warunki promocji... dziękujemy Ci ???? guciomd i Tobie podobni

forbet 67

forbet

Użytkownik
Dodatkowo (telefonicznie) weryfikujemy tylko i wyłącznie te konta, co do których mamy podejrzenie, że istnieje próba wyłudzenia bonusów.

G 0

guciomd

Użytkownik
pytałem o to na czacie - weryfikują w ten sposób tylko konta założone na kobiety co do których istnieje podejrzenie multikonta, poza tym dowiedziałem się, że przez takie właśnie wyłudzanie bonusów niebawem zmienią warunki promocji... dziękujemy Ci ???? guciomd i Tobie podobni
Tak trudno po adresie z scanu dowodu osobistego sprawdzić czy jest to pierwsze zakładane konto??Wydaje mi się, iż nie...a było to pierwsze konto. Gram dla zabawy nie dla zarobku. Tak samo bawi się małżonka. Specjalnie każdy w innych bukach żeby nie było podejrzeń o &quot;naciąganie&quot;...w tym przypadku nawet nie dane było dojść do słowa podczas rozmowy telefonicznej..

G 0

guciomd

Użytkownik
idę o zakład, że po wyjaśnieniu sytuacji przez forbet, guciomd zniknie z forum :p

nie zarejestrowałem się tydzień temu...niektórzy wolą wysłać jeden post na rok, a na temat i w konkretnej sprawie niż &quot;nabijać&quot; licznik byle tylko coś wysłać...jak to mówią często na boisku lepiej mądrzej stać niż bezsensownie biegać (czy jakoś tak to szło):]

M 0

mendz

Użytkownik
Korzystając z tymczasowego ruchu w tym temacie ponawiam pytanie, czy forBet planuje poszerzyć ofertę live na piłkę nożną? Mam tu na myśli gole do 10/20/30 minuty itd.(wiem, że są przedziały czasowe goli np. 11-20 ale to inna para kaloszy) albo over/under rożnych w większej liczbie lig np. portugalska,brazylijska,argentyńska dużo by tu wymieniać ale chociaż te bardziej popularne, nie mówie już o jakichś azjatyckich.

K 51

kolo12

Użytkownik
ta firma sie robi jak sts - od kilku dni sa problemy z zalogowaniem sie. trwa to duzo czasu a i operacje na stronie sa b. wolne - coraz bardziej nie poelcam tego buka????

Do góry Bottom