doberman
Forum VIP
Jeden naprawili kolejny zepsuli .jest problem - teraz logowanie trwa 5 razy dłużej niż zwykle....
Jeden naprawili kolejny zepsuli .jest problem - teraz logowanie trwa 5 razy dłużej niż zwykle....
Ostatnio z ciekawości zadałem to pytanie na livechacie otrzymałem informację że pracują nad aplikację jednak niema daty zakończenia pracNadal nie działa przypomnienie hasła na tablety. Czy kiedyś powstania aplikacja?
Witaj, Dlaczego twierdzisz że weryfikują telefonicznie. Przecież na samym początku potrzebują scan dowodu. Weryfikowali Cię dodatkowo ? Dlaczego ?.Witam, uważajcie żeby przypadkiem wasz mąż, żona, dziewczyna, chłopak ....itd. nie odebrali waszego telefonu.:grin: Dla nich to automatyczne odrzucenie weryfikacji....
Podłączam się do pytania. To nieczęsta praktyka w polskich bukach. W 99% wystarcza skan dowodu przy rejestracji.Weryfikowali Cię dodatkowo ? Dlaczego ?.
W najbliższym czasie nie mamy w planach wprowadzenia tej opcji.Witam
Czy planujecie Państwo wprowadzenie opcji zamykania spotkań podczas trwania wydarzenia? Z tego co wiem opcje tą posiadają zagraniczni bukmacherzy i np Fortuna. Pozdrawiam
A w dalszym czasie bierzecie pod uwagę aby uruchomić tę funkcję ?.W najbliższym czasie nie mamy w planach wprowadzenia tej opcji.
Tak trudno po adresie z scanu dowodu osobistego sprawdzić czy jest to pierwsze zakładane konto??Wydaje mi się, iż nie...a było to pierwsze konto. Gram dla zabawy nie dla zarobku. Tak samo bawi się małżonka. Specjalnie każdy w innych bukach żeby nie było podejrzeń o "naciąganie"...w tym przypadku nawet nie dane było dojść do słowa podczas rozmowy telefonicznej..pytałem o to na czacie - weryfikują w ten sposób tylko konta założone na kobiety co do których istnieje podejrzenie multikonta, poza tym dowiedziałem się, że przez takie właśnie wyłudzanie bonusów niebawem zmienią warunki promocji... dziękujemy Ci ???? guciomd i Tobie podobni
idę o zakład, że po wyjaśnieniu sytuacji przez forbet, guciomd zniknie z forum