Na Kubie jest tak chora polityka, ze zawodnicy dostają max 10% puli, reszta zostaje w "związku". Co nie zmienia faktu, że 1,4 na Kubę to trochę śmieszny kurs (choć już 1,5 daje Betcity). Bułgaria nadal spory potencjał, w zagrywce i ataku. Ale więcej jutro z mojej strony.
No , ale lepiej mieć chyba to 10% puli , niż nic
. Kubańczycy to nie są bogacze , to zwykli chłopcy którzy po prostu grają w siatkówkę i dostają za to wcale nie jakieś wygórowane pieniądze. Dla nich brązowy medal LŚ to nie tylko zaszczyt i fajna przygoda , ale właśnie też pieniądze które przydadzą im się na pewno. To nie rozpieszczeni Ruscy dla których trzecie miejsce to już porażka i leją na brązowy medal. Bułgaria spory potencjał , w zagrywce i w ataku? kto tam ma ten spory potencjał? . Wczoraj
USA zagrało naprawdę świetny mecz , dlatego Kuba to przegrała , przegrała czysto sportowo z mocnym zespołem. Bułgaria to nie
USA i dlatego myślę , że Kuba powinna dziś wygrać.
Co do Polaków to dla mnie ten kurs to jest żart , 1.40 w finale z
USA? szkoda , że 1.10 tutaj nie dali. Z Brazylią 2.00 , z Kubą nawet po 1.80 a z
USA w finale 1.40? to po prostu zabawny kurs , zupełnie bez sensu wystawiony. Polacy grają dobrze , ale bez przesady , to nie są jacyś tytatni. Tak naprawdę to mieliśmy do tej pory jednego dobrego rywala w tym F6 , czyli Brazylię (która też jest zupełnie bez formy) . Kubańczycy olali mecz z nami , bo był to mecz o nic , a Bułgarzy to w ogóle nie jest żadne zagrożenie.
USA to nie byle ogórki , grali słabo w grupie , ale być może było to spowodowane brakiem jeszcze całkowitego zaaklimatyzowania (przypomnę , że przed F6 przyjechali do Sofii prosto ze Stanów) . Teraz grają już naprawdę dobrze , wczoraj z Kubańczykami zaskoczyli mnie niesamowicie i zagrali naprawdę świetny mecz. Skoro Kubańczycy nie mieli z nimi nic do powiedzenia , to czy jest sens stawiać z nimi na Polaków po 1.40? . Osobiście zagram
USA +1.5 seta , kurs ok. 2.00 .
Brazylia mogła powalczyć o zwycięstwo to i
USA z pewnością jest wstanie to zrobić.