>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Final Six LŚ [4-8 lipiec 2012] - Sofia

Status
Zamknięty.
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Cóż, Włosi także jadą z dwoma libero i jednym atakującym, Michałem Łasko i nic nie pisałeś o tym, że to bezsens jest. Tietuchin natomiast jak trzeba, to potrafi grać, co pokazał PŚ. Trzeba się cieszyć, że jest Butko i Chtiej, bo obaj zmagali się z urazami. Jak widać nie każdy czuje się tak pewnie w przyjęciu, by zabrać ze sobą jednego libero, jak np. Polacy. Birjukow to gracz dobry, ale z gorącą głową - ten sezon w Nowosybirsku to wyraźnie pokazał.
Co w przypadku kontuzji Maksima?
W poprzednim sezonie zdaje się, że na zmiany za Michajłowa wchodził Ilinych i być może on czasem będzie pełnił tę rolę, choć to nominalnie przyjmujący.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
W razie czego Ruscy maja Ilnicha wlasnie, a Makarony maja Feia jak co.
Tak ze calkiem madrze pomyslane w sumie.
Aczkolwiek po co dwoch libero to ja nie mam pojecia ;)

P 46

probet-65708

Użytkownik
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/2012-07-10-sborna-bez-kruglowa-i-abrosimowa-powalczy-o-olimpijski-medalTietiuchin zamiast Birukowa? dla mnie to jest nieporozumienie . Niesamowite , że Denis który w poprzednim sezonie był najskuteczniejszym graczem Sbornej , teraz nawet nie znalazł miejsca w składzie na Igrzyska , jest za to dziaduszek Tietiuchin który ma za sobą dramatycznie słabe mecze w Lidze Światowej
no właśnie, w poprzednim sezonie, poza tym gdybyśmy miele oceniać zawodników rosyjskich tylko w kontekście tegorocznej edycji LŚ no to większość nie zasługiwałaby na grę podczas IO

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Cóż, Włosi także jadą z dwoma libero i jednym atakującym, Michałem Łasko i nic nie pisałeś o tym, że to bezsens jest. Tietuchin natomiast jak trzeba, to potrafi grać, co pokazał PŚ. Trzeba się cieszyć, że jest Butko i Chtiej, bo obaj zmagali się z urazami. Jak widać nie każdy czuje się tak pewnie w przyjęciu, by zabrać ze sobą jednego libero, jak np. Polacy. Birjukow to gracz dobry, ale z gorącą głową - ten sezon w Nowosybirsku to wyraźnie pokazał.
No to chyba oczywiste , że Łasko ma godnego siebie następce w osobie Feia . W miejsce Alessandro na środek idzie wtedy Bira i cały czas Włosi mają podobną siłę w ataku. Co do zastępcy Michajłowa , to nie sądzę aby Ilinych był wstanie zastąpić Maksima w chociażby 20% , Kruglov naprawdę ładnie się prezentował , wiec ta decyzja jest dla mnie niezrozumiała.

K 1K

komandos5

Użytkownik
Przeciez kruglov nie byl nawet podstawowym atakujacym w swoim klubie tylko siedzial tam na lawce i wpadal tylko na zagrywke , wiec nie rozumiem o co ten lament ? O te kilka meczy w LS , ktora ruskim bimbala kolo malego? Zreszta nie przejmujcie sie sasiadami oni sobie dadza rade ....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom