ta ale kondycyjnie nie wytrzymają .Żeby było jeszcze ciekawiej obecny kurs na Manchester wynosi 6.0 na WH. Barcelona przeważa, ale Manchester pokazał to z czego słynie. Nawet jak nie idzie wystarczy ich jedna składna akcja i mamy bramkę. Nie podoba mi się jednak gra Diabłów. To nie jest ten Manchester, który kocham. Fakt, że rywal wymagający, ale tak sparaliżowanych zawodników United nie widziałem dawno.. Mam nadzieję, że ogarną się w przerwie, a Ferguson poukłada co trzeba, bo jest narazie źle. A, że da się grać z Barcą pokazało pierwsze 10 minut. Przy agresywnym kryciu oni też się gubią.
Giggs swoje lata ma do każdej piłki latał nie będzie.Odpuścili dlatego właśnie żeby mieć siłę grać dalej,a to że Messi ,Xavi rozmontowują ich to inna bajka.Owszem, przy tak agresywnym pressingu by nie wytrzymali. Problem w tym, że ten pressing odpuścili później zupełnie. Jak pozwalają grać takiej drużynie jak Barca na 30-40 metrze własnej połowy bez żadnego pressingu to coś jest nie tak.
Zgadzam się ale podobna sytuacja z ręką była w polu karnym United w pierwszej połowie ale nic sędzia na +.A i jeszcze warta odnotowania jest bardzo dobra praca sędziego. Praktycznie nie widoczni , kontrowersje przy bramce Rooneya i karnym dla MU. Ale po za tym świetna praca.
I słówko na przyszłość. Wszelkie napinki cwaniactwa itp z mety kartka. :!: Tylko sensowne i rzeczowe wypowiedzi.
Glory Glory Man United :!:
Raczej nie ma co tu wymieniać kto zagrał słabo po stronie MU bo po za Rooneyem i Nanim co coś tylko trochę próbowali wszyscy zagrali źle. Wszystkie statystki i historia wzięła w łeb i jasno pokazała , że nie ma co się tym sugerować.Parę zdań:
Barca zasłużyła na to trofeum ,United niczym nie zaskoczył ,zagrali w drugiej połowie na prawdę słabo na + Rooney który coś próbował na wielki - Valencia nic nie grał bezmyślne faule ,Barca zabrała środek pola ,angielska obrona została nie raz ośmieszona.Na tą chwile Barcelonie nikt nie może zagrozić.Nie zawiodłem się finałem.
Obiektywnie po paru piwach bez spiny.
Zgadzam się ale podobna sytuacja z ręką była w polu karnym United w pierwszej połowie ale nic sędzia na +.
No tak ale naprawdę Rooney pokazał to co umie najlepiej wielki + mu się należy mimo porażki.Raczej nie ma co tu wymieniać kto zagrał słabo po stronie MU bo po za Rooneyem i Nanim co coś tylko trochę próbowali wszyscy zagrali źle. Wszystkie statystki i historia wzięła w łeb i jasno pokazała , że nie ma co się tym sugerować.
Raz jeszcze napisze , ze Barcelona wygrała zasłużenie i gratulacje za to. Za rok liczę na rewanż ????
No tak, Messi cienias, Villa cienias, Pedro też. Dobrze, że jest ta wspomniana dwójka, bo reszta to sami amatorzy.Szkoda Diabłów...3małem mocno kciuki...
Ja uważam, że trzeba po prostu czekac az Xavi spuchnie ???? ...
I będzie już ok ???? hehe .. . . W koncu to tak naprawde xavi i iniesta....stanowia sile barcelony.
Też spodziewałem się, że Xavi zostanie MVP - jego podania kosmos.Piłkarzem meczu został wybrany przez UEFA Lionel Messi. Ja bym wybrał Xaviego za jego wspaniałe podania, asysta przy pierwszej bramce Pedro to po prostu maestria!