>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

FIFA 08 - turniej z nagrodami !

lalo 36

lalo

Forum VIP
y0 ;) Ja kasę mogę wpłacić w każdej chwili jednak jak to nie jest przeszkodą to chciałbym zrobić to w piątek bo wtedy będę miał już swoje konto bankowe ???? Aaa i co ja chciałem powiedzieć ???? Za tydzień we wtorek wyjeżdżam na 2 tyg. czy będzie jakiś termin rozegrania meczy ? Co przez głupotę nie wylecę z turnieju ;]

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
y0 ;) Ja kasę mogę wpłacić w każdej chwili jednak jak to nie jest przeszkodą to chciałbym zrobić to w piątek bo wtedy będę miał już swoje konto bankowe ???? Aaa i co ja chciałem powiedzieć ???? Za tydzień we wtorek wyjeżdżam na 2 tyg. czy będzie jakiś termin rozegrania meczy ? Co przez głupotę nie wylecę z turnieju ;]
oj nie dobrze... za tydzień powinniśmy zacząć... najlepiej jak byśmy wszyscy w tym tygodniu wpłacili. Apropos Ted podaj numer konta bankowego .

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
glowny organizator neich zrobi liste kluby nick gg podzieli i gramy.
a co z kasą? nie możemy tak wszystkiego zostawić... niektórzy zagrają mecz, przegrają i się zmyją a wpisowe przepadnie i nagród nie będzie. Wciąż czekam na odpowiedź jakiegoś z modów forum w sprawie &quot;przetrzymania kasy&quot;.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
a co z kasą? nie możemy tak wszystkiego zostawić... niektórzy zagrają mecz, przegrają i się zmyją a wpisowe przepadnie i nagród nie będzie. Wciąż czekam na odpowiedź jakiegoś z modów forum w sprawie &quot;przetrzymania kasy&quot;.
no problem , chcecie to moge sie tym zajac, chyba ze nie jestem zbyt zaufanym uzytkownikiem , albo szybko szukajcie jakiegos moda .. mowa jest o kasie na MB czy na konto , bo chyba lepszym rozwiazaniem bylo by wyslanie kasy na mb , szybciej by bylo ;) jak cos to jak ktos nie ma kasy na mb to mozemyy zalatwic to tak ze ktos wysle mi kase na konto a ja jego srodki przesle na mb ,, a rozpiske mozna juz zrobic .

rybex 3

rybex

Użytkownik
no problem , chcecie to moge sie tym zajac, chyba ze nie jestem zbyt zaufanym uzytkownikiem , albo szybko szukajcie jakiegos moda .. mowa jest o kasie na MB czy na konto , bo chyba lepszym rozwiazaniem bylo by wyslanie kasy na mb , szybciej by bylo ;) jak cos to jak ktos nie ma kasy na mb to mozemyy zalatwic to tak ze ktos wysle mi kase na konto a ja jego srodki przesle na mb ,, a rozpiske mozna juz zrobic .
Problemem jest to ze ja obecnie na MB mam pusto a z konta bankowego nie moge wypłacic. Myslalem tak ze podałbym komus kod do karty doładowujacej telefon a on by wpłacił za mnie, tylko narazie nikt sie nie zgłosił. Narazie nie wiem jak wpłace:kwasny4565:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
nawet i dobrze z tym MB ???? Ja akurat nie mam tam konta to przelewem do ciebie ???? tak wiec podaj numer konta lub MB. wszyscy niech zaczną wpłacać a ja poznym wieczorem zajmę się rozpiską. Pozdrawiam.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
!!!UWAGA!!!
Proszę zacząć rozmawiać z easy&#39;ym na PW w sprawie wysyłania pieniędzy !
Bez tego turniej stoi w martwym punkcie.

Już jutro losowanie grup ! Najprawdopodobniej o godzinie 11.00.

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
!!!UWAGA!!!
Proszę zacząć rozmawiać z easy&#39;ym na PW w sprawie wysyłania pieniędzy !
Bez tego turniej stoi w martwym punkcie.

Już jutro losowanie grup ! Najprawdopodobniej o godzinie 11.00.
a że niby na jakies zasadzie to losowanie? ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
GRUPA A - gienia06, Dawciox, Gimeno, Moldar
GRUPA B - strugo, easy, Mlody, PabloZKS
GRUPA C - Gonzus, matex, Jacekk, Stomil1945Olsztyn
GRUPA D - Lalo, bourne500, legionista696, rybex​

UWAGA: Dla waszej jasności, wszystko odbyło się fair play, grupę losował easy więc miejcie do niego zaufanie. Ponadto jeśli chcecie wrzucam screen-a z gadu:

(Proszę nie patrzeć na 100% poprawność nicków, bo było to wszystko robione w szybkim tempie, z braku czasu).

Już jutro poznacie rozpiskę spotkań. Dodatkowo będzie aktualizowana tabela graczy. Proszę o kontakt z easy na PW lub gg w celu wysłania wpisowego !

S 0

strugo

Użytkownik
i jak to jest z tym wpisowym, najpierw wpłacamy i dopiero gramy, czy możemy grać, później(poniedziałek przykładowo) wpłacić?

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
i jak to jest z tym wpisowym, najpierw wpłacamy i dopiero gramy, czy możemy grać, później(poniedziałek przykładowo) wpłacić?
wpłacamy od razu najlepiej. Bo później każdy się będzie kombinował i po pierwszym meczu zrezygnuje. A to bezsensu. Dodatkowo w regulaminie można dodac punkt ze gramy w grupie 90 min. Jak jest remis - trudno. Czyli system jak na EURO + mecz o 3 miejsce.

Do góry Bottom